Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.010 μηνύματα.

30-05-13

21:57
Μας τα πρηξε σήμερα ο alpha με τα ρεπορτάζ για τις ξαπλώστρες και τις παραλίες. Κάθε τέτοια εποχή τα ίδια θέματα.
Αν δεν γουστάρετε, μην πηγαίνετε καθόλου για μπάνιο.
Δεν θα πάθετε και τίποτα.
Καθίστε στο σπίτι σας, βρέξτε την κεφάλα σας κάτω από τη βρύση, βάλτε και τον ανεμιστήρα και μη μας τα πρήζετε με την ακρίβεια.
Καθίστε στο σπίτι σας, βρέξτε την κεφάλα σας κάτω από τη βρύση, βάλτε και τον ανεμιστήρα και μη μας τα πρήζετε με την ακρίβεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.668 μηνύματα.

01-06-13

04:00
Το θεωρώ στη λιγότερη γλοιώδες να χρεώνεις μέχρι και την τελευταία σπιθαμή γης μπας και βγάλεις κάνα φράγκο έξτρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

01-06-13

09:55
Πειράζει που απεχθάνομαι τις οργανωμένες παραλίες και όπου βλέπω ομπρέλες και ξαπλώστρες δεν πλησιάζω?

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.137 μηνύματα.

03-06-13

00:20
-Φιλαράκι οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν;
-Ναι αν πάρεις καφέ
-Ωραία την καφέ θα πάρω..

-Ναι αν πάρεις καφέ
-Ωραία την καφέ θα πάρω..

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

13-06-24

10:35
Παλιά απάντηση μεν, αλλά ....πώς μπορεί κανείς να εκφράζει τέτοια άποψη;Μας τα πρηξε σήμερα ο alpha με τα ρεπορτάζ για τις ξαπλώστρες και τις παραλίες. Κάθε τέτοια εποχή τα ίδια θέματα.
Εννοείται πως αποφεύγω κάθε γωνιά με ομπρέλες και ψάχνουμε να βρούμε μια ήσυχη γωνιά, να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο. Αλλά όχι και να μας λέει κάποιος, να στερηθούμε την μεγαλύτερη απόλαυση!
Ελπίζω <<να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε>>, όπως λέει από κάτω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

13-06-24

10:45
Εσυ εισαι φυσιολάτρισσα και εργατικη και εχεις την ομπρελα σου ...και καλα κανει και θες το αυτονοητο.Παλιά απάντηση μεν, αλλά ....πώς μπορεί κανείς να εκφράζει τέτοια άποψη;
Εννοείται πως αποφεύγω κάθε γωνιά με ομπρέλες και ψάχνουμε να βρούμε μια ήσυχη γωνιά, να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο. Αλλά όχι και να μας λέει κάποιος, να στερηθούμε την μεγαλύτερη απόλαυση!
Ελπίζω <<να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε>>, όπως λέει από κάτω.
Εγω ομως ειμαι και καλοπερασακιας και επιδειξιας και θελω ξαπλωστρα και καφε. Συνεπως θελω οργανωμένο χωρο.
Οχι δεν εχουν δικαιωμα να μου χρεωνουν ομπρελα και ξαπλωστρα...διοτι εγω ειμαι αφ ενος συνιδιοκτητης της αμμου και δευτερον η ομπρελα ειναι τα ''τραπεζοκαθισματα'' της καφετεριας. Ολα αυτα πρεπει να ειναι στην λογικη τιμη του καφε. Και ο δημος να παει να απαυτωθει που θελει ενοικια.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

13-06-24

10:59
Νόμοι περί απαγορεύσεως ελευθέρου κάμπινγκ, εκποίησης καμένων εκτάσεων, άναρχης υπερεκμετάλλευσης των παραλιών και ακόμα και της θαλάσσης (βλέπε το τρεντ με τους υποβρύχιους σερβιτόρους) ΟΛΑ αυτά πρέπει να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων.
Defend your Nature
Defend your Nature

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

13-06-24

11:05
Ρε πέρσι στα μπιτσόμπαρα στη Χαλκιδική μας ζητούσαν από 10 μέχρι 20 ευρώ το άτομο ελάχιστη κατανάλωση, ανάλογα το μαγαζί, το μέρος και την εποχή. Τραγικά πράγματα, άρχισα και εγώ πια να πηγαίνω με ομπρέλα, αν και έτσι χάνεις όλες τις ανέσεις (έτοιμες καφεδάρες, κοκτεϊλάρες κ.λπ.) Βέβαια μπορείς να κάτσεις κοντά σε μπιτς μπαρ και να πας να πάρεις από εκεί.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

13-06-24

11:06
Εδώ Γιάννη, εν μέρει συμφωνώ, εν μέρει όχι.Εσυ εισαι φυσιολάτρισσα και εργατικη και εχεις την ομπρελα σου ...και καλα κανει και θες το αυτονοητο.
Εγω ομως ειμαι και καλοπερασακιας και επιδειξιας και θελω ξαπλωστρα και καφε. Συνεπως θελω οργανωμένο χωρο.
Οχι δεν εχουν δικαιωμα να μου χρεωνουν ομπρελα και ξαπλωστρα...διοτι εγω ειμαι αφ ενος συνιδιοκτητης της αμμου και δευτερον η ομπρελα ειναι τα ''τραπεζοκαθισματα'' της καφετεριας. Ολα αυτα πρεπει να ειναι στην λογικη τιμη του καφε. Και ο δημος να παει να απαυτωθει που θελει ενοικια.
Η αλήθεια είναι πως η γενιά σας είναι οι γενιά των πριγκήπων. Και δε διαφωνώ, σε ένα μέρος της παραλίας να υπάρχουν καθίσματα και ομπρέλες. Όμως πρέπει να αφήνουν αρκετό χώρο, ώστε να μη χαλά το φυσικό τοπίο, γιατί και συ δεν πάς μόνο για τον καφέ, αλλά και για την παραλία.
Εμένα με στενοχωρούν, όταν αυτά είναι τσιμενταρισμένα στην άμμο, που είμαστε συνιδιοκτήτες και αν πιάνουν όλη την παραλία. Επίσης με στενοχωρούν, όταν σερβίρουν τον καφέ σε πλαστικά, διότι τα γιάλινα σπάνε και μπορεί κάποιος να τα πατήσει (λογικό είναι). Αλλά και τα πλαστικά, τα <<παίρνει ο αέρας>> και τα στέλνει στη θάλασσα. Το αν τη χρεώνουν, δε με απασχολεί, σπανιότατα νοικιάζω, ίσως μια φορά την πενταετία. Τώρα, αν ο ιδιοκτήτης την έχει αγοράσει, λογικό δεν είναι να την νοικιάζει; Δεν ξέρω, σκέψη κάνω.....
Οι δήμοι, απ όσο κατάλαβα πέρυσι με το κίνημα της πετσέτας, είναι βαθιά χωμένοι στο παιχνίδι της ομπρέλας: ποιος, πόσο χώρο θα πάρει κλπ. Γιαυτό και αυτό κάπως πρέπει να λυθεί. Βέβαια, το ότι βάζει ιδιοκτήτης δικά του πράματα στην κοινόχρηστη αμμουδιά, κάπως πρέπει να αποζημιωθεί ο δήμος, ο οποίος κατά κάποιο τρόπο έχει την ευθύνη του χώρου. Κοινόχρηστος = για όλους => διαχειριζόμενος από το λαό της περιοχή = δήμος. Επομένως δικαιούται να πάρει ενοίκιο
Έτσι τα καταλαβαίνω
Ναι είμαι φυσιολάτρης. Στα νιάτα μου έκανα πολύ ελεύθερο κάμπινγκ. Ακόμα μ αρεσει, αλλά ο ήμισης θέλει λίγη άνεση πλέον. Ξέχασε τα νεανικά μας. Χαχαχα πριν κάποια χρόνια, είχαμε πάει σ ένα νησί με τους τότε σχεδόν ενήλικους γιους. Είχαμε κλείσει γιαυτούς καμπινγκ, για μας δωμάτιο. Αυτοί όμως, πρίγκηπες γαρ, ήθελαν δωματιο και μου λέει ο καλός μου: <δεν πάμε εμείς στο κάμπινγκ να θυμηθούμε τα νιάτα μας;> χιχι, εγώ πέταξα τη σκούφια μου! Βέβαια σε 3 μέρες αλλάξαμε, γιατί διαπιστώσαμε, πως οι λεβέντες κάθονταν όλη μέρα στο δωμάτιο, πράμα που δε σήμαινε διακοπές. Στο κάμπινγκ κάνεις αναγκαστικά διακοπές.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

13-06-24

11:20
Παροτι μου γραφεις σεντονατα και τρομαζω ... θα το διαβασω επειδη εισαι εσυ.
1) Δεν εχουν ολοι μανα την touvlo να τα ετοιμαζει ολα ..και να οι σαντουιτσαρες και να οι καφεδαρες και οι χυμοι και τα νερα... ετσι παω και εγω στα ετοιμα.
Εχεις παει να χωσεις ομπρελα στην αμμο και να φυσαει?
2) Οι δημοι εκ του νομου και εκ φυσεως πρεπει να φροντιζουν τους δημοτες τους να περνανε καλα
Ο μη λαμογιος δημος ρωτα τον καφετζη... φερε εικονα να δουμε τι θα κανεις ... φερε εικονες να δουμε τι θα σερβιρεις ...φερε τιμοκαταλογο .... φερε τι μουσικη ...και μετα αποφασιζει και δινει παραλια στον καλυτερο ...και του λεει ...οκ δικη σου ,αλλα θα την περιποιεισαι.
1) Δεν εχουν ολοι μανα την touvlo να τα ετοιμαζει ολα ..και να οι σαντουιτσαρες και να οι καφεδαρες και οι χυμοι και τα νερα... ετσι παω και εγω στα ετοιμα.
Εχεις παει να χωσεις ομπρελα στην αμμο και να φυσαει?
2) Οι δημοι εκ του νομου και εκ φυσεως πρεπει να φροντιζουν τους δημοτες τους να περνανε καλα
Ο μη λαμογιος δημος ρωτα τον καφετζη... φερε εικονα να δουμε τι θα κανεις ... φερε εικονες να δουμε τι θα σερβιρεις ...φερε τιμοκαταλογο .... φερε τι μουσικη ...και μετα αποφασιζει και δινει παραλια στον καλυτερο ...και του λεει ...οκ δικη σου ,αλλα θα την περιποιεισαι.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.829 μηνύματα.

13-06-24

11:25
Εχεις παει να χωσεις ομπρελαμ στην αμμο και να φυσαει?
Σκηνή pop-up και βρίσκεις παντού να τοποθετηθείς ακόμα και πιο ψηλά στην παραλία αν αυτή έχει κάποιο ύψος. Απαραίτητα να έχει διπλά παράθυρα για αερισμό.

Αν είσαι πιο μερακλής και θέλεις να κατασκηνωθείς στην παραλία αρκετές ώρες, αγοράζεις απ' τον Κινέζο ένα 25λιτρο ψυγειάκι αυτοκινήτου / καμπ (το δικό μου ήρθε με drop shipping από Γερμανία) και είσαι βασιλιάς. Κατανάλωση 35-45w, 12-24V και DC 220, ψύξη από -20 έως 20 και αντοχή μέχρι 10 ώρες! Τι άλλο να ζητήσεις;

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

13-06-24

11:32
Αν στο μέρος μου οι ξαπλώστρες ήταν επι πληρωμη ευτυχώς θα γινόταν «επανάσταση». Το να πληρώνεις για ξαπλώστρες για εμένα είναι σαν να πληρώνεις την καρέκλα που κάθεσαι στη καφετέρια, δηλαδή γελοίο
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

13-06-24

11:35
Κάπου διάβασα, πρόσφατα, ότι στο πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής δημοφιλή beach bar χρεώνουν έως και 50 ευρώ την ξαπλώστρα στις πρώτες σειρές (λες και είναι νυχτομάγαζα...). Συστήνεται δε και η...κράτηση ξαπλώστρας, μέρες πριν...Ρε πέρσι στα μπιτσόμπαρα στη Χαλκιδική μας ζητούσαν από 10 μέχρι 20 ευρώ το άτομο ελάχιστη κατανάλωση, ανάλογα το μαγαζί, το μέρος και την εποχή. Τραγικά πράγματα, άρχισα και εγώ πια να πηγαίνω με ομπρέλα, αν και έτσι χάνεις όλες τις ανέσεις (έτοιμες καφεδάρες, κοκτεϊλάρες κ.λπ.) Βέβαια μπορείς να κάτσεις κοντά σε μπιτς μπαρ και να πας να πάρεις από εκεί.
Στο δεύτερο "πόδι" οι τιμές είναι πολύ πιο προσιτές...
Τί να πω. Ξέρουν ότι θα τα πάρουν, προφανώς, και "χτυπάνε" όσο θέλουν...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

13-06-24

11:56
Δεν ειμαι του φασιστικου ουτε της επιβολης..αλλα αυτους καποιος πρεπει να τους σταματησει να κλεβουν ασυστολα και να λενε ..αμα θες εχω και αλλους πελατες.Κάπου διάβασα, πρόσφατα, ότι στο πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής δημοφιλή beach bar χρεώνουν έως και 50 ευρώ την ξαπλώστρα στις πρώτες σειρές (λες και είναι νυχτομάγαζα...). Συστήνεται δε και η...κράτηση ξαπλώστρας, μέρες πριν...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραιο αυτο πολυ ωραιο... βεβαια κανεις καπως τον φακιρη στο πατωμα. Αλλα να πως το λενε.. αυτο δουλευει οταν σου εχει απαγορεψει η σχεση σου τις δημοσιες ενφανισεις... ε πριν θες θα βλεπεις και λιγο καλο κοσμο.Σκηνή pop-up και βρίσκεις παντού να τοποθετηθείς ακόμα και πιο ψηλά στην παραλία αν αυτή έχει κάποιο ύψος. Απαραίτητα να έχει διπλά παράθυρα για αερισμό.
View attachment 133751
Αν είσαι πιο μερακλής και θέλεις να κατασκηνωθείς στην παραλία αρκετές ώρες, αγοράζεις απ' τον Κινέζο ένα 25λιτρο ψυγειάκι αυτοκινήτου / καμπ (το δικό μου ήρθε με drop shipping από Γερμανία) και είσαι βασιλιάς. Κατανάλωση 35-45w, 12-24V και DC 220, ψύξη από -20 έως 20 και αντοχή μέχρι 10 ώρες! Τι άλλο να ζητήσεις;![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

13-06-24

13:49
Κάτι σκηνικά που σου λένε «ελάχιστη κατανάλωση 10€ εδώ ή 20€ εκεί» ή να πληρώσεις τόσα απλά και μόνο για να κάτσεις σε μια βρωμοξαπλώστρα (χώρια ό,τι πληρώσεις για να πιεις/φας) είναι για κλάματα, όπως για κλάματα κατά την άποψή μου είναι και όσοι πληρώνουν για τέτοιες «υπηρεσίες» (ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων)...κι έτσι όπως πάει σε λίγο καιρό το επόμενο στάδιο θα είναι πηγαίνεις για καφέ στο Φλοίσβο π.χ. και να σου λένε 10€ για να κάτσετε σε καναπέ ή 5€ σε καρέκλα ή 1€ σε όρθιο παλούκι!
Αυτά είναι για κάτι χαζογκόμενες που ασχολούνται όλη μέρα με τα social (και γουστάρουν να βγάζουν photos με tag στο X, Y «γκλαμουράτο» beach bar) και κάτι χαζομ@λάκες λιγούρηδες που πάνε εκεί και κάνουν μεγάλους λογαριασμούς ανοίγοντας φιάλες κ.λπ. νομίζοντας ότι έτσι θα βρουν καμιά γυναίκα να τον βρέξουν!
Beach bar ΜΟΝΟ εφόσον η ξαπλώστρα είναι δωρεάν και πληρώνεις απλά ό,τι πάρεις (όπως θα ήταν π.χ. και σε μια καφετέρια με τραπεζοκαθίσματα)...κατά τ' άλλα ακόμη και για όποιον θέλει παραπάνω «ανέσεις» λύσεις υπάρχουν, με λίγα € μπορεί κανείς να προμηθευτεί καλό εξοπλισμό θαλάσσης, να πάρει το φρεντάκι του από κάποιο καφέ καθ' οδόν (ή να το φτιάξει κι απ' το σπίτι όπως κάνω εγώ π.χ. εδώ και χρόνια) να οργανωθεί αναλόγως με Ι.Χ. κ.λπ. κι αν θελήσει και κάνα κοκτέιλ ας πεταχτεί στο κοντινότερο beach bar να του φτιάξουν ένα σε πλαστικό!

Αυτά είναι για κάτι χαζογκόμενες που ασχολούνται όλη μέρα με τα social (και γουστάρουν να βγάζουν photos με tag στο X, Y «γκλαμουράτο» beach bar) και κάτι χαζομ@λάκες λιγούρηδες που πάνε εκεί και κάνουν μεγάλους λογαριασμούς ανοίγοντας φιάλες κ.λπ. νομίζοντας ότι έτσι θα βρουν καμιά γυναίκα να τον βρέξουν!

Beach bar ΜΟΝΟ εφόσον η ξαπλώστρα είναι δωρεάν και πληρώνεις απλά ό,τι πάρεις (όπως θα ήταν π.χ. και σε μια καφετέρια με τραπεζοκαθίσματα)...κατά τ' άλλα ακόμη και για όποιον θέλει παραπάνω «ανέσεις» λύσεις υπάρχουν, με λίγα € μπορεί κανείς να προμηθευτεί καλό εξοπλισμό θαλάσσης, να πάρει το φρεντάκι του από κάποιο καφέ καθ' οδόν (ή να το φτιάξει κι απ' το σπίτι όπως κάνω εγώ π.χ. εδώ και χρόνια) να οργανωθεί αναλόγως με Ι.Χ. κ.λπ. κι αν θελήσει και κάνα κοκτέιλ ας πεταχτεί στο κοντινότερο beach bar να του φτιάξουν ένα σε πλαστικό!

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

13-06-24

13:54
Δεν ξέρω για πρώτο, γιατί δεν πηγαίνω προς τα εκεί (είναι για μικρότερες ηλικίες) αλλά μου φαίνεται λογικό. Είναι πιο ακριβά εκεί. To δεύτερο πόδι δεν το αλλάζω με τίποτα, έχει τις πιο ωραίες παραλίες και είναι πιο χαλαρά.Κάπου διάβασα, πρόσφατα, ότι στο πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής δημοφιλή beach bar χρεώνουν έως και 50 ευρώ την ξαπλώστρα στις πρώτες σειρές (λες και είναι νυχτομάγαζα...). Συστήνεται δε και η...κράτηση ξαπλώστρας, μέρες πριν...
Όμως το τρίτο θα είναι η μόνιμη επιλογή μου σε κάποια χρόνια, έτσι όπως πάει ο κόσμος

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

13-06-24

13:57
Καλά...και μια επίσκεψη (το χρόνο) αρκεί. Άσε τη μονιμότητα...Όμως το τρίτο θα είναι η μόνιμη επιλογή μου σε κάποια χρόνια, έτσι όπως πάει ο κόσμος![]()

Υ.Γ. Ζηλεύω πάντως...
touvlo
Διάσημο μέλος

13-06-24

17:46
ρε παιδιά, μη με πείτε ρατσίστρια, δεν είμαι, αλλά από τότε που άρχισε ο βαλκάνιος τουρισμός, άρχισε αυτό το πανηγύρι με τις ξαπλώστρες. Αυτοί εχουν περισσότερους από μας, του στυλ <<χαζογκόμενοι με γκλαμουριές>>, που λεει ο @Jack of Spades, δηλ έτσι έμαθαν. Ίσως ήταν σύμπτωση, ο ερχομός βαλκάνιων τουριστών με τον ερχομο των ομπρελών. Οι βορειοευρωπαίοι είναι πολύ τσιγκούνηδες, για να πετάξουν 50 άρικα σε χαζομάρες.
Ακριβώς !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πολύ καλό!!!Αυτά είναι για κάτι χαζογκόμενες που ασχολούνται όλη μέρα με τα social (και γουστάρουν να βγάζουν photos με tag στο X, Y «γκλαμουράτο» beach bar) και κάτι χαζομ@λάκες λιγούρηδες που πάνε εκεί και κάνουν μεγάλους λογαριασμούς ανοίγοντας φιάλες κ.λπ. νομίζοντας ότι έτσι θα βρουν καμιά γυναίκα να τον βρέξουν!![]()

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

13-06-24

17:49
Δεν υπάρχει καλύτερο ( για μένα τουλάχιστον) από την σκιερη ( αν γίνεται λόγω δέντρων) αμμουδιά της αρεσκείας σου με το δικό σου εξοπλισμό, τη μουσική σου, τα βιβλία σου, την παρέα σου και τη σχετική απομόνωση. Η επιλογή beach bar είναι η τελευταία στη λίστα .
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

13-06-24

18:32
Στα beach bars με ενοχλούν τα καγκούρικα που έχουν απαίσια μουσική και συνήθως είναι μπροστά απο τις χειρότερες παραλίες του νησιού /μέρους.
Δεν θα σχολιάσω κάτι απαίσιες ξαπλώστρες κρεβάτια τις σιχαίνομαι κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Φυσικά σε αυτές ούτε πάω ούτε πληρώνω ούτε μ’αρέσουν. Και είναι εκείνες που συνήθως έχουν άθλιες τιμές για ξαπλώστρες κτλ.
Έχει κάτι πολύ ωραία beach bars όμως που παίζουν τέλεια μουσική τύπου reggae που ηρεμείς και chillάρεις και έχουν πολύ νεανικό και χύμα στύλ. Εκεί είμαι 90% και δεν έχουν τιμές σε ξαπλώστρες αλλά μια τυπική ελάχιστη κατανάλωση.
Με δικό μου εξοπλισμό δεν πάω οπως δεν πάω και σε κάμπινγκ.
Είναι ταλαιπωρία και στις διακοπές συνήθως κάνω τα barely minimum δηλαδή αν μπορούσε κάποιος να αναπνέει και για μένα θα το κανα.
Δεν θα σχολιάσω κάτι απαίσιες ξαπλώστρες κρεβάτια τις σιχαίνομαι κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Φυσικά σε αυτές ούτε πάω ούτε πληρώνω ούτε μ’αρέσουν. Και είναι εκείνες που συνήθως έχουν άθλιες τιμές για ξαπλώστρες κτλ.
Έχει κάτι πολύ ωραία beach bars όμως που παίζουν τέλεια μουσική τύπου reggae που ηρεμείς και chillάρεις και έχουν πολύ νεανικό και χύμα στύλ. Εκεί είμαι 90% και δεν έχουν τιμές σε ξαπλώστρες αλλά μια τυπική ελάχιστη κατανάλωση.
Με δικό μου εξοπλισμό δεν πάω οπως δεν πάω και σε κάμπινγκ.
Είναι ταλαιπωρία και στις διακοπές συνήθως κάνω τα barely minimum δηλαδή αν μπορούσε κάποιος να αναπνέει και για μένα θα το κανα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Wonderkid
- taketrance
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- vasilis123321
- Kate1914
- American Economist
- BatGuin
- gademis
- phleidhs
- rafaela11
- Joji
- Ryuzaki
- Mike_100
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Μαυρίκιος
- Libertus
- Reader
- jj!
- A350
- touvlo
- charmander
- Scandal
- Fernando_A
- Memetchi
- giannhs2001
- fourkaki
- iew
- Μήτσος10
- ROM32
- back2967
- johnsala
- Paladin
- bibliofagos
- User2350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.