Παραμονή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ λόγω πτήσης τα ξημερώματα

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.346 μηνύματα.
Καλησπερα σας,

Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Καλησπερα σας,

Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω.
Ναι. Καταρχην μεχρι να κατεβεις απο την προηγουμενη πτηση θα σου παρει μιση ωρα, αν εχεις και αποσκευη μπορει αλλο τοσο. Η επομενη θα εχει επιβιβαση 0.5-1 ωρα πριν, οποτε και να θελεις να φυγεις δεν μπορεις. Δες αν εχει κανενα lounge να πας, αλλα σιγουρα θα σε αφησουν ουτως ή αλλως στις αιθουσες αναμονης. Στην χειροτερη βγαινεις εκτος ζωνης ελεγχου και ξαναμπαινεις αργοτερα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.845 μηνύματα.
Καλησπερα σας,

Ναι δεν θα έχεις θέμα να μείνεις στο αεροδρόμιο, το κάνουν πολλοί

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.579 μηνύματα.
Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής.

1646042853844.png
1646042894343.png

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.947 μηνύματα.
Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής.

View attachment 97669 View attachment 97670

Eυτυχώς που βρήκες και φωτογραφίες. :/: Το κακό είναι να ακούς κάτι..."χμμμρκγκ...φιοουυυυ...άσε με, ναι" και να πηγαινοέρχεται κόσμος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών. Κάτι δε, βρωμύλοι βγάζουν και τα παπούτσια και η μπόχα από την ιδρωμένη μαυρισμένη κάλτσα κάνει κατανομή Boltzmann στο χώρο.

Καλησπερα σας,

Ναι δεν σου μιλάει κανείς. Δες τις φωτογραφίες του Δία.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.749 μηνύματα.

View attachment 97669 View attachment 97670
Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.579 μηνύματα.

Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν!
Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό.

1646151642460.png

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.361 μηνύματα.
Υπάρχει και το σχετικό σαιτ.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.279 μηνύματα.
Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.346 μηνύματα.
Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει.
Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... :laugh: :loltooth: :loltooth:

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.279 μηνύματα.
Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια