Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 02:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1 28-02-22 02:27 Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 08:49 Η Nelliel έγραψε: #2 28-02-22 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι. Καταρχην μεχρι να κατεβεις απο την προηγουμενη πτηση θα σου παρει μιση ωρα, αν εχεις και αποσκευη μπορει αλλο τοσο. Η επομενη θα εχει επιβιβαση 0.5-1 ωρα πριν, οποτε και να θελεις να φυγεις δεν μπορεις. Δες αν εχει κανενα lounge να πας, αλλα σιγουρα θα σε αφησουν ουτως ή αλλως στις αιθουσες αναμονης. Στην χειροτερη βγαινεις εκτος ζωνης ελεγχου και ξαναμπαινεις αργοτερα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.041 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:29 Ο Skiyo έγραψε: #3 28-02-22 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν θα έχεις θέμα να μείνεις στο αεροδρόμιο, το κάνουν πολλοί Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:08 Ο Dias έγραψε: #4 28-02-22 12:08 Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.200 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #5 01-03-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Eυτυχώς που βρήκες και φωτογραφίες. Το κακό είναι να ακούς κάτι..."χμμμρκγκ...φιοουυυυ...άσε με, ναι" και να πηγαινοέρχεται κόσμος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών. Κάτι δε, βρωμύλοι βγάζουν και τα παπούτσια και η μπόχα από την ιδρωμένη μαυρισμένη κάλτσα κάνει κατανομή Boltzmann στο χώρο. Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν σου μιλάει κανείς. Δες τις φωτογραφίες του Δία. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6 01-03-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #7 01-03-22 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 08:49 Η Nelliel έγραψε: #2 28-02-22 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι. Καταρχην μεχρι να κατεβεις απο την προηγουμενη πτηση θα σου παρει μιση ωρα, αν εχεις και αποσκευη μπορει αλλο τοσο. Η επομενη θα εχει επιβιβαση 0.5-1 ωρα πριν, οποτε και να θελεις να φυγεις δεν μπορεις. Δες αν εχει κανενα lounge να πας, αλλα σιγουρα θα σε αφησουν ουτως ή αλλως στις αιθουσες αναμονης. Στην χειροτερη βγαινεις εκτος ζωνης ελεγχου και ξαναμπαινεις αργοτερα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.041 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:29 Ο Skiyo έγραψε: #3 28-02-22 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν θα έχεις θέμα να μείνεις στο αεροδρόμιο, το κάνουν πολλοί Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:08 Ο Dias έγραψε: #4 28-02-22 12:08 Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.200 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #5 01-03-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Eυτυχώς που βρήκες και φωτογραφίες. Το κακό είναι να ακούς κάτι..."χμμμρκγκ...φιοουυυυ...άσε με, ναι" και να πηγαινοέρχεται κόσμος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών. Κάτι δε, βρωμύλοι βγάζουν και τα παπούτσια και η μπόχα από την ιδρωμένη μαυρισμένη κάλτσα κάνει κατανομή Boltzmann στο χώρο. Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν σου μιλάει κανείς. Δες τις φωτογραφίες του Δία. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6 01-03-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #7 01-03-22 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι. Καταρχην μεχρι να κατεβεις απο την προηγουμενη πτηση θα σου παρει μιση ωρα, αν εχεις και αποσκευη μπορει αλλο τοσο. Η επομενη θα εχει επιβιβαση 0.5-1 ωρα πριν, οποτε και να θελεις να φυγεις δεν μπορεις. Δες αν εχει κανενα lounge να πας, αλλα σιγουρα θα σε αφησουν ουτως ή αλλως στις αιθουσες αναμονης. Στην χειροτερη βγαινεις εκτος ζωνης ελεγχου και ξαναμπαινεις αργοτερα.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.041 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:29 Ο Skiyo έγραψε: #3 28-02-22 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν θα έχεις θέμα να μείνεις στο αεροδρόμιο, το κάνουν πολλοί Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:08 Ο Dias έγραψε: #4 28-02-22 12:08 Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.200 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #5 01-03-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Eυτυχώς που βρήκες και φωτογραφίες. Το κακό είναι να ακούς κάτι..."χμμμρκγκ...φιοουυυυ...άσε με, ναι" και να πηγαινοέρχεται κόσμος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών. Κάτι δε, βρωμύλοι βγάζουν και τα παπούτσια και η μπόχα από την ιδρωμένη μαυρισμένη κάλτσα κάνει κατανομή Boltzmann στο χώρο. Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν σου μιλάει κανείς. Δες τις φωτογραφίες του Δία. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6 01-03-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #7 01-03-22 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν θα έχεις θέμα να μείνεις στο αεροδρόμιο, το κάνουν πολλοί
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:08 Ο Dias έγραψε: #4 28-02-22 12:08 Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.200 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #5 01-03-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Eυτυχώς που βρήκες και φωτογραφίες. Το κακό είναι να ακούς κάτι..."χμμμρκγκ...φιοουυυυ...άσε με, ναι" και να πηγαινοέρχεται κόσμος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών. Κάτι δε, βρωμύλοι βγάζουν και τα παπούτσια και η μπόχα από την ιδρωμένη μαυρισμένη κάλτσα κάνει κατανομή Boltzmann στο χώρο. Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν σου μιλάει κανείς. Δες τις φωτογραφίες του Δία. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6 01-03-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #7 01-03-22 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.200 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #5 01-03-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Eυτυχώς που βρήκες και φωτογραφίες. Το κακό είναι να ακούς κάτι..."χμμμρκγκ...φιοουυυυ...άσε με, ναι" και να πηγαινοέρχεται κόσμος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών. Κάτι δε, βρωμύλοι βγάζουν και τα παπούτσια και η μπόχα από την ιδρωμένη μαυρισμένη κάλτσα κάνει κατανομή Boltzmann στο χώρο. Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν σου μιλάει κανείς. Δες τις φωτογραφίες του Δία. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6 01-03-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #7 01-03-22 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Eυτυχώς που βρήκες και φωτογραφίες. Το κακό είναι να ακούς κάτι..."χμμμρκγκ...φιοουυυυ...άσε με, ναι" και να πηγαινοέρχεται κόσμος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών. Κάτι δε, βρωμύλοι βγάζουν και τα παπούτσια και η μπόχα από την ιδρωμένη μαυρισμένη κάλτσα κάνει κατανομή Boltzmann στο χώρο. Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπερα σας, Όπως γράφω και στο τιτλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παραμονή στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα μιας που η πτήση από το μέρος μου στο αεροδρόμιο φτανει στις 12 τα μεσάνυχτα και η επόμενη είναι στις 6 τα ξημερώματα (Το κακό να είσαι από την επαρχία). Μπορεί να μου επιτραπεί η είσοδος και η αναμονή για 4 ώρες δηλ μέχρι να ανοίξει το check in? Για να πάω σε ξενοδοχείο για 3-4 ώρες είναι λίγο απίθανο μιας που τόσο θέλει για να πάω στο κέντρο και να γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν σου μιλάει κανείς. Δες τις φωτογραφίες του Δία.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 15:30 Ο Johnny15 έγραψε: #6 01-03-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #7 01-03-22 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Δεν ξέρω αν αυτά που κλείνουν αν σε αφήνουν να μείνεις αν έχεις περάσει security check, αλλά με έχουν διώξει στις αφίξεις από αεροδρόμιο επειδή έκλεινε. Επίσης είναι να πετάξεις Γενεύη και αργήσει το αεροπλάνο και φτάνει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν τους νοιάζει, το αεροδρόμιο κλείνει και σε στέλνουν... στη Λυόν! Σε άλλη χώρα δηλαδή.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.906 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #7 01-03-22 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μην ανησυχείς. Το αεροδρόμιο δεν κλείνει ποτέ. Θα εκπλαγείς με το πόσοι κοιμούνται στις αίθουσες αναμονής. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα εκπλαγείς, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μερικά αεροδρόμια κλείνουν! Click για ανάπτυξη... Θα εκπλαγείς, αλλά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) συζητάμε αποκλειστικά για το αεροδρόμιο EL VENIZELOS και όχι για κάποιο του εξωτερικού ή περιφερειακό Ελληνικό.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2022 στις 21:27 Ο palio_melos: #8 01-03-22 21:27 Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει και το σχετικό σαιτ. Athens Airport Guide Our Athens Airport Guide contains information about airport lounges, wifi, nearby hotels, hours of operation, facilities and things to do on a layover. www.sleepinginairports.net
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 20:02 Η Nelliel έγραψε: #9 02-03-22 20:02 Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτα που κλεινουν ειναι συνηθως τα μικρα που χρησιμοποιει η ryanair, πχ ciampino στην Ρωμη. Δεν σε διωχνουν εντελως, αλλα σε στελνουν εκτος ζωνης ελεγχου. Δεν μου εχει τυχει να με διωξουν εντελως απο χωρο αεροδρομιου.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:26 Η Eclipse έγραψε: #10 02-03-22 23:26 Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tslef8 Libertus charmander Freddys Mt73 fmarulezkd Nickx Εχέμυθη kn9919 Johnny15 Wonderkid Scandal Ryuzaki American Economist CiNeFiL louminis constansn fockos giannhs2001 Memetchi Jack of Spades Unboxholics snowy back2967 ggl chester20080 fretoe taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2022 στις 23:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #11 02-03-22 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κοιμήσου μωρε στα πατώματα του αεροδρομίου μαζί με άλλους τουρίστες, φαση έχει. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, θα κάνω και κράτηση κιόλας. Αν είναι έτσι νομίζω θα τους κάνω και χάρη μιας που θα γίνω ζωντανή σφουγγαρίστρα...
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2022 στις 00:22 Η Eclipse έγραψε: #12 03-03-22 00:22 Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο.
Δεν είναι τόσο ασχημα όσο νομίζεις. Ούτε το να κοιμάσαι στο πάτωμα ούτε το να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο.