Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.442 μηνύματα.

09-05-25

15:22
Μιας που αναφερθηκε , εγω εχω θεματα με τον υπνο και θελω να παρω βαλεριανα . Ξερει κανεις απο που την προμηθευομαστε ;Το βράδυ κοιμάσαι καλά;
Σημείωση συντονιστή: αυτό το thread προέκυψε από την Κουβεντούλα χωρίς θέμα V.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.

09-05-25

15:24
μήπως καταστήματα βιολογικών προϊόντων; Ή φαρμακεία;Μιας που αναφερθηκε , εγω εχω θεματα με τον υπνο και θελω να παρω βαλεριανα . Ξερει κανεις απο που την προμηθευομαστε ;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

09-05-25

15:30
Βαλεριάνα βρίσκετε στα φαρμακεία (Lanes κτλ).
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.442 μηνύματα.

09-05-25

15:31
Αρα σε σκονη πουλιεται ; Ειχα την εντυπωση οτι την παιρνουν σε μορφη βοτανουΒαλεριάνα βρίσκετε στα φαρμακεία (Lanes κτλ).
View attachment 147826
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

09-05-25

15:35
Χαπάκια είναι ή κάψουλες.Αρα σε σκονη πουλιεται ; Ειχα την εντυπωση οτι την παιρνουν σε μορφη βοτανου
Τις συγκεκριμένες lanes τις είχα πάρει πριν 20 χρόνια. Τώρα διαβάζω στο skroutz ότι από χαπάκια τις κάνανε κάψουλες.
Πάντως σίγουρα αν πας σε οποιοδήποτε φαρμακείο και ζητήσεις βαλεριάνα, κάτι θα έχουν να σου δώσουν.
Υπάρχει και η μελατονίνη (πχ zzzquil) για τον ύπνο.
Το zzzquil είναι ζελεδάκια μικρά που τα μασάς, σαν εκείνα που τρώγαμε μικροί.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.205 μηνύματα.

09-05-25

15:39
Εγώ τα έχω δοκιμάσει ολα μα όλα αυτά του εμπορίου. Η αλήθεια είναι πως αν η αϋπνια προερχεται απο το άγχος δεν κανουν απολυτως τίποτα
Micro
Συντονιστής

09-05-25

16:14
Λογω αγχους ειναι για αυτο κοιταω κατι σε βοτανο . Αισθανομαι κουραση/υπνηλια οποτε η μελατονινη δεν νομιζω να μπορει να συνεισφέρει . Τα βοτανα αυτα θεωρητικα εχουν αγχολυτικες ιδιοτητες , πρακτικα θα δουμε . Καθε ατομο εχει διαφορετικη ανταποκριση
Scandal
Διαχειριστής

09-05-25

16:17
True, σε μερικά άτομα όλα αυτά (ανάλογα το σκεύασμα) προκαλούν περισσότερη αυπνία και υπερένταση έως εφιάλτες και ανήσυχο ύπνο. Οπότε καλύτερα όταν τα πρωτοδοκιμάζετε να παίρνετε τη μικρή συσκευασία.

09-05-25

16:24
Τότε γιατί δεν κοιμάσαι;Αισθανομαι κουραση/υπνηλια
Scandal
Διαχειριστής

09-05-25

16:26
Κούραση και υπνηλία και ταυτόχρονα να μην μπορείς να κοιμηθείς, συμβαίνει και είναι πολύ άσχημο.Τότε γιατί δεν κοιμάσαι;

Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-05-25

16:27
Εγώ παίρνω αντιψυχωτικό για τον ύπνο (5 mg), αλλά μου προκαλεί υπερυπνία. Επίσης, πολλές φορές ο ύπνος είναι διακεκομμένος και ολίγον ανήσυχος.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.205 μηνύματα.

09-05-25

16:41
Ε αν είναι απο άγχος το σώμα σου είναι προετοιμασμένο να τρέξει μαραθώνιο που μπορείς να κοιμηθείς ετσι.Λογω αγχους ειναι για αυτο κοιταω κατι σε βοτανο . Αισθανομαι κουραση/υπνηλια οποτε η μελατονινη δεν νομιζω να μπορει να συνεισφέρει . Τα βοτανα αυτα θεωρητικα εχουν αγχολυτικες ιδιοτητες , πρακτικα θα δουμε . Καθε ατομο εχει διαφορετικη ανταποκριση
Τίποτα απο αυτά δε με βοήθησε, θα πρέπει να κοντρολάρεις κάπως το άγχος.
10 χρόνια παιδεύομαι με τον ύπνο οι μόνες φορές που με βοήθησε χάπι δεν ήταν παραφαρμακευτικό
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

09-05-25

17:16
Δοκίμασε ω3 και γλυκινικό μαγνήσιο.Λογω αγχους ειναι για αυτο κοιταω κατι σε βοτανο . Αισθανομαι κουραση/υπνηλια οποτε η μελατονινη δεν νομιζω να μπορει να συνεισφέρει . Τα βοτανα αυτα θεωρητικα εχουν αγχολυτικες ιδιοτητες , πρακτικα θα δουμε . Καθε ατομο εχει διαφορετικη ανταποκριση
Επίσης, κάνε εξετάσεις. Άγχος φέρνουν και τυχόν ελλείψεις στον οργανισμό.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.077 μηνύματα.

09-05-25

17:22
Λογω αγχους ειναι για αυτο κοιταω κατι σε βοτανο . Αισθανομαι κουραση/υπνηλια οποτε η μελατονινη δεν νομιζω να μπορει να συνεισφέρει . Τα βοτανα αυτα θεωρητικα εχουν αγχολυτικες ιδιοτητες , πρακτικα θα δουμε . Καθε ατομο εχει διαφορετικη ανταποκριση
Αν θες να παραμείνεις σε φυτικά φάρμακα, ξεκινάς με 960 mg βαλσαμόχορτο το πρωί . Ηρεμαει, βελτιώνει την διάθεση και βοηθάει έτσι στον ύπνο. Μπορείς για το βράδι συνδυαστικά να πάρεις βαλεριάνα 500mg+ 5mg μελατονινη, 1 ωρα πριν τον ύπνο.
Η σωματική άθληση επίσης - την οποία παραμελούν πολλοί- βοηθάει στην εκτόνωση και στην μείωση των επιπέδων των κορτικοειδων ορμονών (ορμόνες του στρες) του οργανισμού, μ αποτέλεσμα την ελάττωση του καρδιακού παλμού και την χαλάρωση του οργανισμού.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.239 μηνύματα.

09-05-25

17:27
Η βαλεριανα ειναι αρκετα γνωστη και δημοφιλης.Μιας που αναφερθηκε , εγω εχω θεματα με τον υπνο και θελω να παρω βαλεριανα . Ξερει κανεις απο που την προμηθευομαστε ;
Σημείωση συντονιστή: αυτό το thread προέκυψε από την Κουβεντούλα χωρίς θέμα V.
Ε οκ ..θα πας στον πειραια στην οδο γουναρη..
εχει δυο -τρια μαγαζια βοτανων.. το ενα ειναι ο μανδραγορας ..εκει θα την παρεις σε αποξηραμενες ριζες και οικονομικα. Original πραμα.
Εντάξει θέλει και σουρωτήρι.
Υπαρχει και σε φακελακια σαν το τσαι για ευκολια στο ΑΒ αλλα πολυ πιο ακριβο
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.

09-05-25

17:45
να σου πω, υπάρχει το τσάι κάνναβης. Λένε πως αν το αφήσεις πάνω από 10 λεπτά να <<στραγγίσει>> αποκτα χαλαρωτικές ιδιότητες. Όμως δεν το ξέρω από γιατρό και δεν το έχω δοκιμάσει. Είναι ιατρικό,΄όχι ναρκωτικόΛογω αγχους ειναι για αυτο κοιταω κατι σε βοτανο . Αισθανομαι κουραση/υπνηλια οποτε η μελατονινη δεν νομιζω να μπορει να συνεισφέρει . Τα βοτανα αυτα θεωρητικα εχουν αγχολυτικες ιδιοτητες , πρακτικα θα δουμε . Καθε ατομο εχει διαφορετικη ανταποκριση
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

09-05-25

17:47
Δοκίμασα από άτομο που είχε φτιάξει, για να δω πώς είναι. Όντως, χαλαρώνει πολύ.να σου πω, υπάρχει το τσάι κάνναβης. Λένε πως αν το αφήσεις πάνω από 10 λεπτά να <<στραγγίσει>> αποκτα χαλαρωτικές ιδιότητες. Όμως δεν το ξέρω από γιατρό και δεν το έχω δοκιμάσει. Είναι ιατρικό,΄όχι ναρκωτικό
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.077 μηνύματα.

09-05-25

17:51
να σου πω, υπάρχει το τσάι κάνναβης. Λένε πως αν το αφήσεις πάνω από 10 λεπτά να <<στραγγίσει>> αποκτα χαλαρωτικές ιδιότητες. Όμως δεν το ξέρω από γιατρό και δεν το έχω δοκιμάσει. Είναι ιατρικό,΄όχι ναρκωτικό
Μακριά απ αυτά .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.239 μηνύματα.

09-05-25

17:53
Τουβλιτσα ..θελω και εγω φουντα.να σου πω, υπάρχει το τσάι κάνναβης. Λένε πως αν το αφήσεις πάνω από 10 λεπτά να <<στραγγίσει>> αποκτα χαλαρωτικές ιδιότητες. Όμως δεν το ξέρω από γιατρό και δεν το έχω δοκιμάσει. Είναι ιατρικό,΄όχι ναρκωτικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.