• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Παραφαρμακευτικά βοηθήματα για τον ύπνο - συζήτηση και προτάσεις

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.464 μηνύματα.
1000057781.jpg

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Ο ghоul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Εγώ έπαιρνα xanax. Τρία χρονια. Από τις χειρότερες επιλογές της ζωής μου. Ευτυχώς την έβγαλα καθαρή σχετικά εύκολα όταν το έκοψα μαχαίρι με την βοήθεια γιατρού. Πιο πριν είχα δοκιμάσει βαλεριάνα και φυτικά σκευάσματα και δεν βοήθησαν. Τώρα παίρνω μιρταζαπίνη (Azapin). Εννοείται εκτός από τον ύπνο έχω θέμα και με την διάθεση, δεν ξέρω αν κάποιος γιατρός το συνταγογραφεί αποκλειστικά για αϋπνία. Γνωρίζω πως δίνουν atarax σχετικά συχνά (δεν θέλει συνταγή), έχω πάρει, αλλά πραγματικά σου δημιουργεί κούραση και όχι χαλάρωση, αρκετή αν είσαι τυχερός ώστε να σε πάρει ο ύπνος. Το Azapin σε χαλαρώνει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια