Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 78 μηνύματα.

01-10-08

02:26
εμενα οι ομοφυλοφυλια δεν μου προξενησε ιδιαιτερη εντυπωση οσο το να αυτοκτονησουν...τι ανωριμοτητες ειναι αυτες...αρρωστημενο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα.

26-10-08

02:09
ακριβως!!εμενα οι ομοφυλοφυλια δεν μου προξενησε ιδιαιτερη εντυπωση οσο το να αυτοκτονησουν...τι ανωριμοτητες ειναι αυτες...αρρωστημενο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα.

26-10-08

16:58
++++Συμφώνω, πολύ ανώριμο από μέρους τους...εμενα οι ομοφυλοφυλια δεν μου προξενησε ιδιαιτερη εντυπωση οσο το να αυτοκτονησουν...τι ανωριμοτητες ειναι αυτες...αρρωστημενο

28-10-08

13:33
κοινωνία του σήμερα σου λένε μετά.....
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα.

28-10-08

15:51
απαπαπα..έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία οι αυτοκτονίες...ΕΛΕΟΣ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...