Πεθαίνει το Facebook; Συζήτηση για τα social media και τα φόρουμ

Ποια είναι η γνώμη σας;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 20)
  • Ναι

    Ψήφοι: 8 40.0%
  • Όχι

    Ψήφοι: 9 45.0%
  • Ίσως

    Ψήφοι: 2 10.0%
  • ΔΞ/ΔΑ/Κουμπάκιας

    Ψήφοι: 1 5.0%

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Το τικ τοκ είναι η αποθέωση του ναρκισσισμού και του ατομικισμού. Πέρα από αυτό, είναι crigne και δυσκολεύομαι να δω tik tokers πάνω από ένα λεπτό.

Μακριά και ας μας λένε boomers.
Όπως είπα και στο άλλο θρεντ, κάθε εφαρμογή έχει τη χρήση που της δίνεις.
Το τικ τοκ μπορεί να ξεκινήσε ως musically που ναι ήταν το ορίτζιναλ να χορεύει ο κόσμος με κομμάτια καλλιτεχνών η να κάνει ανάλογες γκριμάτσες αλλά το τικ τοκ έχει πια τελείως διαφορετικό ρόλο. Ναι σίγουρα έχει και βίντεο που δεν διαφωνώ είναι πολύ κριντζ. Κάποιοι όμως έχουν αξιοποιήσει αυτή την δυνατότητα του τικ τοκ με το να κάνουν βίντεο αφιερώματα σε ταινίες, σειρές η και τραγούδια και τα βιντεοκλίπ τους.
Η παίρνουν και βάζουν διάφορα φακτς ιστορίας με μουσική από πίσω.
Η αν το θέλετε από την επικερδή του μορφή, πουλάνε φουλ οι διαφημίσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών, διότι το τικ τοκ έρχεται δεύτερο μετά το ινσταγκραμ σε προωθήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Το τικ τοκ είναι μια πλατφόρμα που ήρθε να μείνει, και όχι δεν έχει αποκλειστικά κριντζ περιεχόμενο. Με την ίδια λογική αν πας στο φεισμπουκ και "χαζεύεις" και "συχνάζεις" σε κριντζ σελιδες Ε θα σου πετάγονται συνεχεία κριντζ σελίδες στο feed σου.

Και τα σοσιαλ μίντια φυσικά και προκαλούν ένα σωρο ζητήματα ψυχικής υγείας. Δυστυχώς όμως ζούμε πια σε μια εποχή που τα σοσιαλ μίντια αποτελούν ένα όπλο επικοινωνίας που αν δεν το έχεις.... φαίνεσαι ύποπτος στον μέσο άνθρωπο γιατί πλέον αποτελεί νορμαλ το να έχεις τρία τέσσερα ακκαουντ σε αυτά, ειδικά όταν στα πλαίσια της δουλειάς επιβάλλεται να έχεις έστω και ένα βαιμπερ για να επικοινωνήσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,539 μηνύματα.
Πιο cringe απο όλα ειναι να έισαι ενας ρέτρο παλαιάς κοπής άνθρωπος που δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με όλα αυτα και να σου έχουν φτιάξει προφίλ στο Ιντερνετ !!!


Μαλάκα,,,, ουτε οι πεθαμενοι δεν γλιτώνουν απο αυτα τα διαόλια.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top