Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.165 μηνύματα.
12-02-07
18:42
Συζητήσεις για την τηλεοπτική σειρά 50-50
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.660 μηνύματα.
12-02-07
19:49
Περσυ ειχε πολυ γελιο, φετος εχει πεση λιγο ο πυχης, αλλα παραμενει μια ευχαριστη σειρα. Εχω χασει αρκετα φετινα επεισοδια βεβαια, αλλα γενικα η τροπη που εχει παρει το σεναριο μου φαινεται καπος ηλιθια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.165 μηνύματα.
12-02-07
20:12
Ναι όντως πέρσι ήταν καλύτερη η σειρα.....
13-02-07
00:42
Κάποιος είναι αθεράπευτα τηλεορασόπληκτος εδώ! 

Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.660 μηνύματα.
13-02-07
00:55
Κάποιος είναι αθεράπευτα τηλεορασόπληκτος εδώ!![]()
Γιατι το λες αυτο καλε;

Superhuman
Δραστήριο μέλος
Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 797 μηνύματα.
17-03-11
17:24
Ξεθάβω το θέμα,μιας και ξαναγύρισε το 50-50.Το 1ο επεισόδιο(για τον 3ο κύκλο μιλάω)δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση,αλλά το 2ο μου άρεσε πάρα πολύ.Το τρίτο ήταν έτσι κι έτσι.Γενικά περιμένω κάτι καλύτερο από τους ανθρώπους που είχαν γράψει τις 2 πρώτες επικές season. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.536 μηνύματα.
Κι όμως δεν το εχω δει ποτέ παρότι must 
Ίσως του δώσω μια ευκαιρία μεσα στα Χριστούγεννα.

camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 965 μηνύματα.
Όχι, μην του δώσεις
.
.adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
Μια χαρα εισαι εσυ ,εγώ που δίνω μια ευκαιρία τώρα στο Σουλεϊμάν ανησυχώ για την κατάσταση μουΚι όμως δεν το εχω δει ποτέ παρότι must

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.128 μηνύματα.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα.
Από εκεί έγινε γνωστός ο Χαικάλης.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.879 μηνύματα.
Ήταν άλλη μία επιτυχημένη κωμική σειρά των 00s. Έχει πολύ γέλιο αλλά στο Γ' Κύκλο (που ήταν μεταγενέστερος χρονικά) το χάνει. Μπορεί ο Χαϊκάλης και ο Φιλιππίδης να είναι σκουπίδια αλλά έχουν ξεκάθαρα ταλέντο στην υποκριτική. Ο Φιλιππίδης δίνει ρέστα στη σειρά.Κι όμως δεν το εχω δει ποτέ παρότι must
Ακούγονταν σενάρια για επιστροφή της σειράς το 2026 σε νέο κύκλο αλλά εύχομαι να μην ισχύουν. Δεν μπορεί να υπάρξει νέος κύκλος σε αυτή τη σειρά χωρίς τον τιτανομέγιστο Σάκη Μπουλά.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
Νεος κυκλος δεν θα υπαρει και χωρις Φιλιππίδη μετα απο ολα αυτα ...Ακούγονταν σενάρια για επιστροφή της σειράς το 2026 σε νέο κύκλο αλλά εύχομαι να μην ισχύουν. Δεν μπορεί να υπάρξει νέος κύκλος σε αυτή τη σειρά χωρίς τον τιτανομέγιστο Σάκη Μπουλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool