Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

15Χ330ml Carlsberg.
12 refill Coca-Cola στα Friday's κι έχοντας φάει δύο burger.
I'm so proud of me!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giogiz
Νεοφερμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πως το ΄κανες αυτό άνθρωπέ μου;επίσης μετά απο στοίχημα μια πίτα παππού ( 4 τυριά ) με 1 δαγκωνιά

Να υποθέσω ότι δεν το μάσησες
Apro
Διάσημο μέλος

παρακαλώ...! αναφερθείτε σε πραγματικά γεγονότα....
κάνω την αρχή....
στα 13 μου, ξεκίνησα πολεμικές τέχνες....(Shaolin Kung Fu), είχα καταφέρει να κάνω σε 14 λεπτά, 600 κοιλιακούς.... και σταμάτησα, επειδή χρειαζόντουσαν το στρώμα για τεχνικές αυτοάμυνας....

έχω φάει μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, 3 σούμες με τον ίδιον ακριβώς τρόπο.... είχα πιει λίγο παραπάνω(είχα γίνει ζάντα) και για κάποιο λόγο νευρίασα.... προσπάθησα να κλωτσήσω μία γλάστρα, αλλά δεν τη βρήκα.... σηκώθηκα μέχρι το ύψος της μέσης σε σχήμα τάβλας και έσκασα κάτω σαν καρπούζι.... προσπάθησα να την κλωτσήσω 3 φορές, μα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με την πρώτη φορά, μέχρι που βαρέθηκα και άφησα τη γλάστρα στην ησυχία της.... επί μία βδομάδα έκανα μισή ώρα να σηκωθώ απ' το κρεββάτι....

διπλό ρεκόρ μέσα σε 2,5 ώρες.... χάλασα γύρω στα 200 γιούρω(στο Κίνο) σε 2,5 ώρες, αλλά η Θεά τύχη με αντάμειψε προσφέροντάς μου 9 στα 9.... 18.010 ώιρο

σε ηλικία 15 χρονών, γύρω στα 35 μέτρα μακροβούτι.... τώρα ζήτημα είναι αν κάνω 3,5 μέτρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

69 ban.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη 1 πληρη επαναληψη σε 1.4 δευτερολεπτα...(που ηδη ειναι πολυ γρηγορο)..και χωρις να κουραστεις οσο περνουσε η ωρα καθολου ; Ρε μπας και εισαι ο Ζουπερμαν ;στα 13 μου, ξεκίνησα πολεμικές τέχνες....(Shaolin Kung Fu), είχα καταφέρει να κάνω σε 14 λεπτά, 600 κοιλιακούς.... και σταμάτησα, επειδή χρειαζόντουσαν το στρώμα για τεχνικές αυτοάμυνας....
Τα κρυβεις, τα κρυβειςΣε 4 χρόνια,
69 ban.![]()

Αντε να πω κι εγω ενα : 3.5 λιτρα κοκακολα (light) σε μια μερα, ετσι χωρις λογο, χωρις να επιδιωκω να πιω πολυ.

Από τότε (και από κάτι άλλα τέτοια ... όχι τόσο μεγάλης έκτασης και σε τόσο σύντομο χρόνο) με λένε "τυφώνα"

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μέσα σε 3 μόνο λεπτά είχα σπάσει την μπάρα που κρεμάμε την πετσέτα στο μπάνιο, το ένα πορσελάνινο στήριγμα της μπάρας που κρεμάμε την πετσέτα, το οποίο εκτοξεύτηκε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας, αφού πρώτα χτύπησε και έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι με άλατα μπάνιου, τα οποία σκορπίστηκαν στο πάτωμα του μπάνιου. Και για να το κρύψω από τη μαμά μου, κλείδωσα την πόρτα της τουαλέτας, αλλά κάτι πήγε στραβά .... μάλλον ξέρω τι πήγε στραβά,... από την ταραχή μου κάπως άγαρμπα και βιαστικά ζόρισα το κλειδί και κλειδώθηκα, κι έτσι χρειαστήκαμε και καινούργια κλειδαριά.....
Από τότε (και από κάτι άλλα τέτοια ... όχι τόσο μεγάλης έκτασης και σε τόσο σύντομο χρόνο) με λένε "τυφώνα"![]()
Αχ τι χαριτωμένο κοριτσάκι!

Όσα χρόνια κι αν παραμείνουμε ακόμα φίλοι, δε θα σε βάλω ΠΟΤΕ μέσα στο σπίτι μου! Το θέλω όρθιο!

Αχ τι χαριτωμένο κοριτσάκι!
Όσα χρόνια κι αν παραμείνουμε ακόμα φίλοι, δε θα σε βάλω ΠΟΤΕ μέσα στο σπίτι μου! Το θέλω όρθιο!![]()
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ολίγον ζημιάρα...

Apro
Διάσημο μέλος

τί σου φαίνεται περίεργο....; αμφιβάλλεις μήπως;

Oτι 1.4 δευτερολεπτα για 1 επαναληψη κοιλιακων ειναι πολυ γρηγορο. Αλλα οκ ας πουμε οτι ησουν πολυ γρηγορος.Δηλαδη 1 πληρη επαναληψη σε 1.4 δευτερολεπτα...(που ηδη ειναι πολυ γρηγορο)..και χωρις να κουραστεις οσο περνουσε η ωρα καθολου ; Ρε μπας και εισαι ο Ζουπερμαν ;
τί σου φαίνεται περίεργο....; αμφιβάλλεις μήπως;
Για να γινει ομως ειτε ο ιδιος χρονος ειτε κατα μεσο ορο ο ιδιος χρονος επι 600 επαναληψεις, ναι αμφιβαλλω λιγο. Μηπως εκανες crunches (ανω κοιλιακους) ;

korineto9487
Νεοφερμένο μέλος

13 χρόνια στη βέροια

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Του ίδιου εξαμήνου.

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

9 μαθήματα σε τρεις εβδομάδες εξεταστικής.
Του ίδιου εξαμήνου.![]()
Αυτό ειναι ρεκόρ!!! Κάτι παρόμοιο πρέπει να κάνω αυτό το εξάμηνο....

Εγώ εχω καταφέρει επί ένα εξάμηνο, δεν ειναι για πολύ, να είμαι τις 4 από τις 5 μέρες στο ΤΕΙ από 9 το πρωί μέχρι 8 και κάτι το βράδυ... Πίκρα... αλλά σαν ρεκόρ δεν νομίζω οτι θα μπορέσω ποτέ να το ξαναεπαναλάβω...
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Περναγα βέβαια εισαγωγές / τιτλους τέλους οπότε εβγαινε ολο κανα 9μισάωρο -10ωρο. Και παλι ομως.
Και ήταν και λιγο μουφα το συγκεκριμένο στο τέλος και ξενέρωσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.