Με καταλαβαίνεις Molka μου... Και για μένα, δεν φαντάζεσαι πόσο πολύτιμα ήταν αυτά τα μηνύματα... Φαντάσου να έχω κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να τα μεταφέρω, και τελικά να μου τα σβήνει η ίδια η αντιπροσωπεία που τους το πήγα για να με βοηθήσουν!!![]()
Aυτο παει να πει εκειδικευμενο προσωπικο....

(του @#@%$!!!!!!!!!!!!!!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Στη φαση αυτη που σαι μεσα στα νευρα ειναι ο,τι πρεπει η μηνυση, αλλα μεχρι να εκδικαστει το θεμα κτλ κτλ (κανας χρονος στην καλυτερη) δυστυχως θα σου χει περασει. Παντως για καταγγελιες σε ινκα και απειλες στους τυπαδες δεν το συζηταμε. ΜΠΑΝΓΚ! :mad17:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Βέβαια, αν με την καταγγελία στο ΙΝΚΑ ικανοποιηθώ απο τα αποτελέσματα, δεν νομίζω να κάνω ΚΑΙ μήνυση, αν όμως δεν είναι ικανοποιητικά (κοινώς περάσει στο ντούκου) ε τότε θα το προχωρήσω κι άλλο το θέμα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κοιτα εκει ρε παιδι μου...![]()
Τι να πω;;Μα καλα...αυτα τα ζωα αφου ηξεραν οτι θα σου κανουν αναβαθμιση ΔΕΝ κρατησαν backup την μνημη του κινητου να στην ξαναβαλουν.;;;;;![]()
Γιατι με την αναβαθμιση ΠΑΝΤΑ σβηνουν τα παντα μεσα απο το κινητο.
Π Α Ν Τ Α!Δεν ειναι το ιτα διεγραψαν αυτοι.Η αναβαθμοιση μονο ετσι γινεται.
Αλλα ρε παιδια ( αναφερομενους σε εκεινους) γι' αυτο λεμε οτι πρεπει να κραταμε ενα backup τον δεδομενων να τα ξαναβαλουμε μεσα...Δουλευετε και στην Αlfa Copy τρομερα σας!![]()
![]()
Λια μου δεν εχω να σου πω πολλα... καλο κουραγιο και καλα θα τους κανεις!![]()
Α και παρεμπιπτόντως, δεν μου είπαν ποτέ για αναβάθμιση του 7610, παρά μόνο κατόπιν εορτής. Μόνο για επισκευή έκαναν λόγο. Η αναβάθμιση firmware αφορούσε το Ε50 που δεν με ενδιέφερε ούτως ή άλλως ιδιαίτερα να μην χαθεί κάτι απο εκεί (απλά χρόνο θα έχανα για να τα ξαναπεράσω).
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Α και παρεμπιπτόντως, δεν μου είπαν ποτέ για αναβάθμιση του 7610, παρά μόνο κατόπιν εορτής. Μόνο για επισκευή έκαναν λόγο. Η αναβάθμιση firmware αφορούσε το Ε50 που δεν με ενδιέφερε ούτως ή άλλως ιδιαίτερα να μην χαθεί κάτι απο εκεί (απλά χρόνο θα έχανα για να τα ξαναπεράσω).
Aλλα ντ' αλλα τα μεγαλα περπατω και πινω γαλα...

Μα καλα...ειμαι εγω τρελος 'η δεν ξερω τι γινεται;
Ειναι τοσο δυσκολο οταν πας σε ενα καταστημα και σου λενε θα κανουμε αυτο, αυτο και αυτο να τα κανουν;

Και σε περιπτωση που χρειαστει να κανουν κατι αλλο ΠΡΙΝ το κανουν να επικοινωνησουν μαζι σου;
(να αφηνεις τηλεφωνο εννοειται οπου θα εισαι παντα διαθεσμος)
ΕΙΔΙΚΑ στην περιπτωση αναβαθμισης firmware οπου χανονται τα παντα απο μεσα...

Nana
Δραστήριο μέλος

Όμως, αυτό πάντα το λέω και το κάνω η ίδια για παν ενδεχόμενο: "ΚΡΑΤΗΣΤΕ BACKUP ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ".
Έχω δει γυναίκα να χάνει όλο το πελατολόγιό της (!) από τέτοια αναβάθμιση

Nana
Δραστήριο μέλος

Moνο που αν θυμαμαι καλα η Michelle ειχε προβλημα οταν προσπαθουσε να κρατησει backup στο pc της...ΑΝ θυμαμαι καλα...
Δεν έδωσα... "ΤΟΣΗ" σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κρατήσεις πέρα από το να τα περάσεις στο pc σου

Π.χ. στην προ Χριστού εποχή που τα κινητά κρατούσαν το πολύ 20 μηνύματα και δεν υπήρχε δυνατότητα μεταφοράς, τι μου έμενε να κάνω. Να τα γράψω σε ένα πολύ ωραίο τετραδιάκι. Και δεν ήταν και λίγα...

Δεν έδωσα... "ΤΟΣΗ" σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κρατήσεις πέρα από το να τα περάσεις στο pc σου![]()
.
Π.χ. στην προ Χριστού εποχή που τα κινητά κρατούσαν το πολύ 20 μηνύματα και δεν υπήρχε δυνατότητα μεταφοράς, τι μου έμενε να κάνω. Να τα γράψω σε ένα πολύ ωραίο τετραδιάκι. Και δεν ήταν και λίγα...
Πως να δωσεις σημασια, αφου αυτο το ειπα (αν το ειχα πει) με την Λια μεσω msn.

Απλως το ανεφερα.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Κι ουτε (σ)το ειπα "καπως".
Αλλος τροπος να τα κρατησεις περαν του back up στο pc και αν δεν στα αντιγραφει απο την κεντρικη μνημη στην καρτα μνημης υπαρχει καποιος αλλος να τα σωσεις;
Φυσικα υπαρχει ο τροπος να τα γραφεις σε τετραδιο οπως λες αλλα αυτο ειναι τελειως διαφορετικο...
Nana
Δραστήριο μέλος

Πως να δωσεις σημασια, αφου αυτο το ειπα (αν το ειχα πει) με την Λια μεσω msn.
Απλως το ανεφερα.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Κι ουτε (σ)το ειπα "καπως".
Στο γραπτό λόγο δε φαίνεται αν το λες "κάπως" ή όχι οπότε πάω πάσο.
Αλλος τροπος να τα κρατησεις περαν του back up στο pc και αν δεν στα αντιγραφει απο την κεντρικη μνημη στην καρτα μνημης υπαρχει καποιος αλλος να τα σωσεις;
Φυσικα υπαρχει ο τροπος να τα γραφεις σε τετραδιο οπως λες αλλα αυτο ειναι τελειως διαφορετικο...
Και εγώ παρόμοιους τρόπους θα σκεφτόμουν, δεν ξέρω όμως γιατί της είπαν να κάνει αναβάθμιση firmware. Ίσως στο σύστημά τους τα λογισμικά των 2 κινητών να πρέπει να είναι συμβατά. Ίσως να μη ειναι αναγκαία αυτή η συμβατότητα σε άλλες εταιρίες και να μη χρειαζόταν καμία τέτοια κίνηση αναβάθμισης.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Nana
Δραστήριο μέλος

Παιδιά η αναβάθμιση fimware που μου είπαν αφορούσε το Ε50!! Όχι το 7610 που είχε και τα μηνύματα!! Πόσες φορές να το πω;![]()
Είπε κανείς το αντίθετο;;;;;;;;;;;

Προσπαθώ να καταλάβω πώς συνέδεσαν τη μεταφορά SMS με την αναβάθμιση του 7610!!!
Πάντως είναι γνωστό ότι το Service της Alpha Copy μπάζει.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Και συν τοις άλλοις, πολύ σωστά θυμάται ο Μάριος. Ούτε να τα περάσω σε memory card μπορούσα, ούτε στο pc. Δεν σκέφτηκα να κάτσω να τα γράψω. Άλλωστε που να περιμένω οτι θα πήγαινα για μαλλί και θα έβγαινα αποτριχωμένη με φωτόλυση!

Nana
Δραστήριο μέλος

Ε τι backup να κράταγα απο αυτό; Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερα σπουδαίο, ούτε με ένοιαξε ιδιαίτερα που διαγράφηκαν απο εκεί. Για το 7610 δεν έκαναν λόγο για καμία αναβάθμιση, μόνο για επισκευή. Μου είπαν οτι έκαναν και αναβάθμιση κατόπιν εορτής.
Και συν τοις άλλοις, πολύ σωστά θυμάται ο Μάριος. Ούτε να τα περάσω σε memory card μπορούσα, ούτε στο pc. Δεν σκέφτηκα να κάτσω να τα γράψω. Άλλωστε που να περιμένω οτι θα πήγαινα για μαλλί και θα έβγαινα αποτριχωμένη με φωτόλυση!![]()
Backup έλεγα για το 7610.
"Και το μπικίνι??? Τέλειο κορίτσια"

Αλλο να καθεται καποιος απο "μερακι" και οταν του ερχεται ενα σημαντικο sms να το γραφι σε ενα τετραδιο για να το εχει και αλλο να καθισεις και να γραψεις με την μια καμια 200αρια++ sms.

Guest 990498
Επισκέπτης

Για να δούμε τι θα δούμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Το 7610 το έχεις τώρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

όχι, e50 έχει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.