Scandal
Διαχειριστής

Για πείτε, για πείτε.

Αρχίζω:
- Μέχρι μια σχετικά μεγάλη ηλικία στο δημοτικό, δεν ήξερα ότι ο άντρας βάζει το πέος του στον κόλπο της γυναίκας

Νόμιζα πως τριβόντουσαν ο ένας πάνω στον άλλον με συγκεκριμένες κινήσεις ("πηδηματάκια") μέχρι να νιώσουν ευχαρίστηση στα γεννητικά τους όργανα, χωρίς όμως να τα φέρνουν σε επαφή.

- Μέχρι τα τέλη της Α' Λυκείου δεν ήξερα ότι υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα να "χύσει" και τέλοσπάντων να βγάλει κάποιο είδος υγρού μόλις "τελειώσει"

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γενικά δεν είχα πολύ τραβηγμένες αντιλήψεις, μιας και έτυχε να δω πορνό σε πολύ μικρή ηλικία (8 χρονών)

Μερικές που θυμάμαι, από ηλικία < 8 ετών οι περισσότερες:
-Νόμιζα ότι οι άνθρωποι στο σεξ φωνάζουν "Ανχ Ανχ Ανχ" συνέχεια (ναι, με το "ν"), δεν θυμάμαι πως μου είχε καρφωθεί αυτό

-Νόμιζα ότι το πέος στον κόλπο μπαίνει τόσο εύκολα που μπορεί πχ μια γυναίκα να είναι όρθια και να κάνει σεξ με έναν από μπροστά και έναν άλλον από πίσω

-Νόμιζα ότι η είσοδος του κόλπου και η ουρήθρα είναι πολύ πιο κοντά απ'ότι όντως είναι (πολύ μικρή παίζει να νόμιζα και ότι ταυτίζονται, δεν θυμάμαι). Αυτή την αντίληψη την είχα μέχρι τα 13 που προσπάθησα να βάλω πρώτη φορά ταμπόν και δεν μπορούσα με τίποτα

-Δεν μπορούσα να καταλάβω με ΤΙΠΟΤΑ πώς είναι εφικτή ανατομικά η στάση "στα τέσσερα" (μάλλον συνέπεια του παραπάνω

-Νόμιζα ότι το πέος είναι ένα ενιαίο μακρύ πράγμα, σαν ένα δάχτυλο χωρίς νύχι ξέρω γω και ότι είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ σηκωμένο

-Νόμιζα ότι οι όρχεις είναι εντελώς διαχωρισμένοι, σαν δύο μικρά μπαλάκια πιγκ πογκ περίπου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

κατά τα άλλα δεν είχα περίεργες αντιλήψεις ευτυχώς. Δε θυμάμαι δλδ

ενημερώθηκα σχετικά νωρίς (όχι απ τους γονείς μου)
dooo
Διακεκριμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Δεν άφηνα κανένα αγόρι να με αγγιζει γιατί νόμιζα πώς άν με έπιανε θα μπερδευόταν ο πελαργός και θα μου έφερνε μωρό

Μια φορά καθόμουν μικρή στη παραλία και είδα έναν παπούλη να κάθετε με ανοιχτά πόδια, θάμουν κάπου στα 7 και κρεμόταν ..... εξω απο την βερμούδα, τότε κατάλαβα πώς ο γέρος είχε κάτι μεγάλο που σήμενε πώς το φούσκωμα στο παντελόνι των αγοριών ήταν γιατί είχαν μικρότερο στομάχι που όσο μεγάλωνε τόσο μεγάλωνε και αυτό για να κατουράνε περισσότερο

Αυτά θυμάμε έντονα, άν θυμηθώ κάτι άλλο ....
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Επίσης όταν το έμαθα αυτό, πίστευα ότι κατά το σεξ ο άνδρας βάζει το μόριο του στη γυναίκα ,το βγάζει και αυτό ήταν. Και παίζει να την άφησε έγκυο. Και αυτό είναι το σεξ.

Neraida
Επιφανές μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Ενα πραγμα θυμαμαι....οτι θεωρουσα ουρηθρα και κολπο το ενα και το αυτο..![]()
Αυτό σε πληροφορώ το έμαθα αυτό όταν είμουν 18 χρονών

Scandal
Διαχειριστής

Νόμιζα ότι έπαθα κάποια βλάβη (πχ διαρροή υγρών) επειδή έκανα αυτή την παράξενη συνήθεια στην τουαλέτα, σκεφτόμουν ότι δε θα μπορέσω να το πω στους γονείς για να πάμε σε γιατρό και άλλα τέτοια.

Τελικά δεν το είπα πουθενά και δε θυμάμαι πως το ξεπέρασα.

-petros
Isiliel
Επιφανές μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

- Νήπιο. Σεξ= Κοιμάμαι με κάποιο αγόρι στο ίδιο κρεβάτι (βλ. ΚουΕ). Και τυχαία, μένω έγκυος, αν τον φιλήσω κιόλας...

- Πρώτες τάξεις δημοτικού. Σεξ= Ξυπνάω με κάποιο αγόρι στο ίδιο κρεβάτι, αφού έχω κοιμηθεί γυμνή μαζί του και μπουρδουκλωθεί γενικότερα.

- Δημοτικό επίσης. Μετά τη συνειδητοποίηση του "τι είναι" ακριβώς επιτέλους, είχα αμφιβολίες για τις στάσεις. Το θεωρούσα αδιανόητο να είναι η γυναίκα από πάνω...

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Που μέχρι τα 19 νόμιζα ότι δύο άνθρωποι πρέπει να είναι ερωτευμένοι για να κάνουν σεκς.

Scandal
Διαχειριστής

Σεξ όχι, αντιλήψεις ναι.Περιεργες αντιληψεις για το σεξ που ειχαμε σε παιδικη ηλικια ;Ειχαμε σεξ στην παιδικη ηλικια ; Γιατι ρε παιδια δε με ενημερωσε κανεις εμενα ; Ολοι θυματα παιδεραστιας ειμαστε δλδ !
![]()

-petros

Βεβαια, για να λεμε και του στραβου το δικιο, εκανα πλακα οχι εντελως τυχαια. Θελει ενα κομμα μετα το "σεξ" για να ειναι σωστη η προταση

Για να σοβαρευτω τωρα να θυμηθω......χμμ......δε θυμαμαι καποια συγκεκριμενη γμτ......αλλά ενταξει...λογικό ειναι....εδω δε θυμαμαι το ιδιο το σεξ που ειχα, τις αντιληψεις θα θυμαμαι ;

underwater
Περιβόητο μέλος

Οπότε στο παιδικό μου μυαλό κάνω έρωτα σήμαινε φιλιέμαι με κάποιον και ξαπλώνουμε στο κρεβάτι!

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Και της λέω:
- " εγώ νομίζω πως γίνονται, αν ένας άντρας φιληθεί με γυναίκα στο στόμα"
Σχεδιάζει ένα άντρα και μια γυναίκα στο θρανίο και μου λέει, δείχνοντας μου το αντρικό και γυναικείο μόριο
-"Όχι, εμένα η μαμά μου, μου είπε πως τα παιδιά γίνονται όταν ενωθεί "αυτό" με "αυτό"
Και τρομαγμένη απαντώ:
"Μα, αυτό δε γίνεται!"

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σχεδιάζει ένα άντρα και μια γυναίκα στο θρανίο και μου λέει, δείχνοντας μου το αντρικό και γυναικείο μόριο
[offtopicsorry] το γυναικείο είναι μόριο?

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.