-Δεν μπορούσα να καταλάβω με ΤΙΠΟΤΑ πώς είναι εφικτή ανατομικά η στάση "στα τέσσερα" (μάλλον συνέπεια του παραπάνω). Νόμιζα ότι όταν 2 άνθρωποι το κάνουν στα 4, είναι οπωσδήποτε πρωκτικό.
-Νόμιζα ότι το πέος είναι ένα ενιαίο μακρύ πράγμα, σαν ένα δάχτυλο χωρίς νύχι ξέρω γω και ότι είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ σηκωμένοΑπορούσα δε, πώς καταφέρνουν και το κρύβουν οι άντρες αυτό το πράγμα μέσα στο παντελόνι
-Νόμιζα ότι οι όρχεις είναι εντελώς διαχωρισμένοι, σαν δύο μικρά μπαλάκια πιγκ πογκ περίπουΠάααρα πολύ μικρή, δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν όρχεις
![]()
Κι εγω αυτά συν του οτι πίστευα οτι η ουρήθρα με τον κόλπο ταυτιζονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Νεοφερμένο μέλος

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Α! Περισυ έμαθα στην μικρή αδερφή μου τι ακριβώς γινεται....Πως να της το δειξω,έψαχνα,έψαχνα.... Τα τυρογαριδάκια τα extra τα ξερετε??? Που είναι τα μισα στρογγυλά και τα άλλα μισα ίσια?? Ε,ετσι της το έδειξα....ΦΡΙΚΑΡΕ ομολογω....

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως για να πω κι εγώ κάτι, νόμιζα στις πρώτες τάξεις του δημοτικού ότι η εκσπερμάτωση είναι ότι ο άντρας κατουράει λίγο μέσα στη γυναίκα

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Φανταζομαι τωρα την μικρη σου αδερφη στο προαυλιο να πηγαινει στα αγορακια και να τους λεει "ελα να παιξουμε με τα τυρογαριδακια μας!!"Εγω πρωτα απο όλα νόμιζα οτι οι άντρες έχουν 2 μπαλλάκια,το ένα απο τα δεξια και το άλλο απο αριστερά του πέους....Μεγεθους πινκγ-πονγκ έτσι...Όταν το έμαθα για πρωτη φορα στην πρώτη γυμνασίου παραξενευτηκα ΠΟΛΥ !!!
Α! Περισυ έμαθα στην μικρή αδερφή μου τι ακριβώς γινεται....Πως να της το δειξω,έψαχνα,έψαχνα.... Τα τυρογαριδάκια τα extra τα ξερετε??? Που είναι τα μισα στρογγυλά και τα άλλα μισα ίσια?? Ε,ετσι της το έδειξα....ΦΡΙΚΑΡΕ ομολογω....![]()

Ομολογω παντως οτι εγω φρικαρα περισσοτερο απο τη μικρη σου αδερφη!!! Νομιζω πως εχουν ολο το καιρο να ανακαλυψουν αυτο που θελουν και να το εφαρμοσουν μετα οπως θελουν!! Ιλεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!!(μ'αυτες τις σεξουαλικες διαπαιδαγωγησεις)

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγω πρωτα απο όλα νόμιζα οτι οι άντρες έχουν 2 μπαλλάκια,το ένα απο τα δεξια και το άλλο απο αριστερά του πέους....Μεγεθους πινκγ-πονγκ έτσι...Όταν το έμαθα για πρωτη φορα στην πρώτη γυμνασίου παραξενευτηκα ΠΟΛΥ !!!
Κι εγώ το πίστευα αυτό!!
Επίσης, παραξενεύτηκα απίστευτα όταν μια συμμαθήτριά μου όταν μιλούσαμε περί τούτου, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΟΛΠΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΗΘΡΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! και της το είπα εγώ! έλεοςΚαι το θέμα είναι ότι αυτό έγινε πέρυσι, δηλαδή ήμασταν 18...
![]()
![]()
Και αυτό, αλλά μέχρι τα 12-13 περίπου, όχι τα ...18, αν είναι δυνατόν

Burp
Δραστήριο μέλος

Φανταζομαι τωρα την μικρη σου αδερφη στο προαυλιο να πηγαινει στα αγορακια και να τους λεει "ελα να παιξουμε με τα τυρογαριδακια μας!!"
Ομολογω παντως οτι εγω φρικαρα περισσοτερο απο τη μικρη σου αδερφη!!! Νομιζω πως εχουν ολο το καιρο να ανακαλυψουν αυτο που θελουν και να το εφαρμοσουν μετα οπως θελουν!! Ιλεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!!(μ'αυτες τις σεξουαλικες διαπαιδαγωγησεις)![]()
σιγά ρε συ το τόσο τραγικό
το παιδί θα έχει όντως πρόβλημα μόνο αν όταν μεγαλώσει συνεχίζει να παίζει μόνο με τυρογαριδάκια

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Φανταζομαι τωρα την μικρη σου αδερφη στο προαυλιο να πηγαινει στα αγορακια και να τους λεει "ελα να παιξουμε με τα τυρογαριδακια μας!!"
Ομολογω παντως οτι εγω φρικαρα περισσοτερο απο τη μικρη σου αδερφη!!! Νομιζω πως εχουν ολο το καιρο να ανακαλυψουν αυτο που θελουν και να το εφαρμοσουν μετα οπως θελουν!! Ιλεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!!(μ'αυτες τις σεξουαλικες διαπαιδαγωγησεις)![]()
Σιγα καλε,πως κανεις έτσι....Το ξεπέρασε μετά απο λιγο! Απαπα....Και τι επρεπε να της πώ?Θα ηταν καλύτερα να της έλεγα π@@@ριες όπως τα σποράκια και τα σκουλικάκια???
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν ημουν μικρος..Πιστευα οτι τα παιδια γινοντουσαν με τα φιλια στο στομα!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και εγώ και εγώ.

Αλλά μετά είχα βρει ένα προφυλακτικό στον δρόμο και όταν ρώτησα την μαμά μου τι είναι,μου είπε,ότι το φοράνε για να μην κάνουν παιδάκια.

Ε και ύστερα νόμιζα ότι μεταφέρεται τίποτα μέσω του αέρα. Ναι,σαν τα φυτά ένα πράγμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδικη αθωοτητα!

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

ακομα προσπαθω να συγχωρεσω τους γονεις μου για αυτο
Dalian
Περιβόητο μέλος

..
..
смертной пилюле
Νεοφερμένο μέλος

Πίστευα ότι τα παιδιά γεννιούνται όταν 2 άτομα αγαπιούνται
οπότε η αγάπη θα ήταν κάτι σαν νερό στη ράχη του Gizmo
..φοβόσουν μη τυχόν κι αγαπήσεις και γεμίσει ο κόσμος
κουτσούβελα;
= κατάρα when you were a baby?

εγώ πάλι είχα άλλη παλινωδία:
νόμιζα πως δε γινόταν να βγει το
παχύρευστο υγρό
με κανένα τρόπο πλην του παραδοσιακού σεξακίου.
Μέχρι που στα τέλη του Γυμνασίου
μου είπαν ότι γίνεται και με προσομειωτή
δύο χήρες, τη Μαρία και την Πόπη, το γένος Χουφτίδου

...επίσης, να δω μερικές σελίδες από το τούτι φρούτι
(κατόπιν άλλα 87 περιοδικά και ακόμα πιο κατόπιν
άλλα 1287 σαϊτ

και να τον παλινδρομώ
μέχρι η καυτή σούπα
να ξεχυθεί και το ποτάμι
να στερέψει.

Την πρώτη φορά νόμιζα πως είχα
φάει πολύ αγγούρι στη σαλάτα.

Τη δεύτερη πως είχε ραδιενέργεια.

Από την τρίτη και μετά, η ψυχή μου θεριό,
κι έγινα ξετσίπωτος.
..έβαζα και do not disturb ταμπελίδιον
έξω από την τουαλετίτσαν.

Αχ φλεγόμενα νιάτα,
αφέλειά μου ατελείωτη.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά μου πήρε κάτι βιντεοκασέτες περί σεξουαλικής εκπαίδευσης και αναπαραγωγής με κάτι ανθρωπόμορφα αρκουδάκια οι οποίες εξηγούσαν την όλη διαδικασία πολύ κατανοητά αλλά και με τεχνικούς όρους. Από τότε τα κατάλαβα τα βασικά και αργότερα θυμάμαι ψαχούλεψα στα πράγματα των γονιών μου και τους έκλεψα ένα κάμα σούτρα! Χιχι, όταν το βρήκε η μαμά μου με μάλωσε και μου είπε ότι αυτά δεν είναι για παιδάκια. Αλλά εγώ είχα λύσει τις απορίες μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.