Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Για πόνο πάντως,(εγώ αυτές τις μέρες ΠΕΘΑΝΑ στον πόνο) είχε προτείνει η Ερινύς τα Buscopan είναι λύτρωση.
Για το άλλο,πίνε νερό λίγο λίγο για να μην πάθεις αφυδάτωση και φάε καμιά φρυγανιά κάτι.![]()
Είναι λύτρωση μέχρι να τα συνηθίσει ο οργανισμός σου, και κυρίως να τα παίρνεις με το που ξεκινάει ο πόνος, μην σκέφτεσαι "ε, θα αντέξω λίγο ακόμα", γιατί μετά δεν κάνουν τί-πο-τα!
Τώρα δοκιμάζω τα nurofen, με το που ξεκινάει λίγο ο πόνος κατευθείαν παίρνω το χαπάκι και ησυχάζω για την υπόλοιπη μέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Τα nurofen αρκετά καλά κι αυτά, τα έπαιρνα πιο παλιά, δε ξέρω γιατί τα σταμάτησα.
Τα μπουσκοπάν, δε μου κάνουν τίποτα απολύτως πια.
Όσον αφορά τις αναγούλες και τους εμετούς, εγώ είμαι έτσι κάθε 1η μέρα, πολλές φορές έχω κάνει εμετό και γενικά απίστευτη δυσφορία - σε σημείο να' μαι έτοιμη να πάω στα επείγοντα- αλλά μου περνούσε τελικώς, γι' αυτό έστω το καταπολεμώ με το μεσουλιντ, που ξέρω είναι πολύ δυνατό, αλλά μια φορά το μήνα δε θα πάθω κάτι κι όσο μπορώ το αποφεύγω με άλλα φάρμακα, αλλά δε παλεύεται και πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

σοφία βλαστού
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης θέλω να κάνω και μια άλλη ερώτηση..(είναι κάπως χαζή αλλά αν μπορείτε απαντήστε)! Το στήθος μου δεν είναι μεγάλο..είναι στην 2η φάση. η θύλη μου δεν έχει βγει ακόμα..κ δν βλέπω διαφορά στο στήθος μου!!

undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

Φυσιολογικό είναι..μικρή είσαι ακόμα και ο κύκλος σου μπορεί να αργήσει να σταθεροποιηθεί όπως συμβαίνει στα περισσότερα κορίτσια..όσο για το στήθος μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο..κληρονομικό είναι το θέμα εκτός κι αν ασχολείσαι με κάποιο άθλημα ειδικά με το στίβο..βασικά καλό θα ήταν να συζητήσεις με τη μαμά σου τέτοιου ειδους ανησυχίες, όπως είπε και ο undead2033 ,γιατί θα σε συμβουλεύσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλονΓειά σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος εδώ και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις (αν είναι δυνατόν απαντήστε μου όσες πιο πολλές μπορείτε)Τώρα είμαι 12 χρωνών και περίοδος μου ήρθε πρώτη φορά όταν ήμουν 11,5. Τον προηγούμενο μήνα μου είχε ξαναέρθει..αλλά μ ήρθε ξανά και σήμερα
Μήνα δεν έχω κλείσειι ..είναι φυσιολογικό που μου ξαναήρθε;;
Επίσης θέλω να κάνω και μια άλλη ερώτηση..(είναι κάπως χαζή αλλά αν μπορείτε απαντήστε)! Το στήθος μου δεν είναι μεγάλο..είναι στην 2η φάση. η θύλη μου δεν έχει βγει ακόμα..κ δν βλέπω διαφορά στο στήθος μου!!?

prinCess.
Επιφανές μέλος

Γειά σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος εδώ και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις (αν είναι δυνατόν απαντήστε μου όσες πιο πολλές μπορείτε)Τώρα είμαι 12 χρωνών και περίοδος μου ήρθε πρώτη φορά όταν ήμουν 11,5. Τον προηγούμενο μήνα μου είχε ξαναέρθει..αλλά μ ήρθε ξανά και σήμερα
Επίσης θέλω να κάνω και μια άλλη ερώτηση..(είναι κάπως χαζή αλλά αν μπορείτε απαντήστε)! Το στήθος μου δεν είναι μεγάλο..είναι στην 2η φάση. η θύλη μου δεν έχει βγει ακόμα..κ δν βλέπω διαφορά στο στήθος μου!!?
Φυσιολογικός ο άστατος κύκλος, μην αγχώνεσαι.
Το στήθος σου θα μεγαλώσει σίγουρα κι άλλο, μπορεί λίγο, μπορεί πιο πολύ, αλλά δε θα παραμείνει τόσο. Έστω και λίγο ακόμα θα μεγαλώσει, είναι και κληρονομικό καμιά φορά, αλλά αν κρίνω από μένα και τη μαμά μου, δεν είναι πάντα.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γειά σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος εδώ και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις (αν είναι δυνατόν απαντήστε μου όσες πιο πολλές μπορείτε)Τώρα είμαι 12 χρωνών και περίοδος μου ήρθε πρώτη φορά όταν ήμουν 11,5. Τον προηγούμενο μήνα μου είχε ξαναέρθει..αλλά μ ήρθε ξανά και σήμερα
Θα πάρει καιρό να σταθεροποιηθεί ο κύκλος σου, μην ανησυχείς.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

για αυτά τα εκνευριστικά σπυράκια που βγαίνουν συνήθως πριν την περίοδο κάτω από το δέρμα και πονάνε τι κάνετε; Βάζετε κάτι για να φύγουν.. ;
Βάζω τοπικά την tracyclin αλοιφή (είναι ένα λαχανί σωληνάριο κι η υφή του είναι σαν πηχτή bb cream), και φεύγουν πολύ γρήγορα σε σύγκριση με παλιά που δεν έβαζα τίποτα.
Εκεί που βλέπω ότι ξεκινάει η εμφάνιση κάποιου καινούριου, το βάζω και εξαφάνιζεται σε 2/3 μέρες το πολύ.

Όπως είπαν και κάποιες άλλες κοπέλες, ο κύκλος σου μπορεί να αργήσει να σταθεροποιηθεί, μην ανησυχείς! Επίσης, δεν είναι πρόβλημα να σου έρθει τον ίδιο μήνα η περίοδος δύο φορές, ακόμα κι αν ο κύκλος σου είναι σταθερός! Εμένα συνήθως ο κύκλος μου διαρκεί 24 μέρες, αν μου έρθει στις αρχές του μήνα, θα έρθει και στο τέλος! Όσο για το στήθος σου, όταν μεγαλώσεις λίγο θα μεγαλώσει και αυτό, είτε λίγο, είτε περισσότερο!

Διάβασε κι αυτό για να πάρεις επιπλέον πληροφορίες γενικότερα:
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Βάζω τοπικά την tracyclin αλοιφή (είναι ένα λαχανί σωληνάριο κι η υφή του είναι σαν πηχτή bb cream), και φεύγουν πολύ γρήγορα σε σύγκριση με παλιά που δεν έβαζα τίποτα.
Εκεί που βλέπω ότι ξεκινάει η εμφάνιση κάποιου καινούριου, το βάζω και εξαφάνιζεται σε 2/3 μέρες το πολύ.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Η πάστα από ασπιρίνη πιάνεται;για αυτά τα εκνευριστικά σπυράκια που βγαίνουν συνήθως πριν την περίοδο κάτω από το δέρμα και πονάνε τι κάνετε; Βάζετε κάτι για να φύγουν.. ;
Δρα πολύ γρήγορα και είναι το φθηνότερο πράγμα.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

τη διαλύεις σε νερό και τη βάζεις τοπικά στο σπυράκι;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν τη διαλύω ακριβώς.Ναι ε; Μα έχεις σε όλα λύση!!![]()
τη διαλύεις σε νερό και τη βάζεις τοπικά στο σπυράκι;
Βάζω ελάχιστο νερό και φτιάχνω μία πάστα,την οποία βάζω τοπικά στο σπυράκι.

prinCess.
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Καλά,εμένα μη με πιάνετε στην κατηγορία σας,είμαι ηλίθια από μόνη μου δεν ανησυχώ.

Το "περίεργα" πώς το εννοείς;
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Τα νιώθεις πιο έντονα, πιο περίεργα, πώς να το πω.
Στο ίντερνετ το μόνο που βρήκα είναι ότι το παθαίνουν οι έγκυες λόγω ορμονών, αλλά έγκυο δε με λες.

αν και αυτό είναι άλλη φάση. δε ξέρω, ίσως είναι και η ιδέα μου, αλλά το'χω προσέξει πολλούς μήνες τώρα να συμβαίνει 1 φορά το μήνα. *-*
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.