Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Μηπως ξερει καμια τι μπορω/ αν μπορω να κανω κατι για το πρήξιμο; πραγματικα δεν το παλευω...
Άστα κι εγώ πρήζομαι απίστευτα

Επίσης ρε κορίτσια.. εκτός από λιγούρες, πρηξίματα, κατακράτηση, νεύρα σας πιάνει μήπως και κατάθλιψη; Εγώ τις μέρες πριν πέφτω αρκετά..

Αυτό πώς παλεύεται;
Τι τραβάμε πια κάθε μήνα... Δε μας φτάνουν όοολα τα ζόρια, έχουμε κι αυτό το βραχνά να μας κάνει άνω κάτω ψυχή τε και σώματι.

τυχεροί άντρες...

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ευτυχως εχει μονο 3 μερες που μου τελειωσε

Tabby: Και εγω εχω καταθλιψη

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Άστα κι εγώ πρήζομαι απίστευταΕίχα διαβάσει ότι βοηθά να παίρνεις βιταμίνη β καμία βδομάδα πριν.. Το δοκίμασα. Βοηθά, αλλά δεν είδα πολύ μεγάλη διαφορά.
Επίσης ρε κορίτσια.. εκτός από λιγούρες, πρηξίματα, κατακράτηση, νεύρα σας πιάνει μήπως και κατάθλιψη; Εγώ τις μέρες πριν πέφτω αρκετά..
Αυτό πώς παλεύεται;
Τι τραβάμε πια κάθε μήνα... Δε μας φτάνουν όοολα τα ζόρια, έχουμε κι αυτό το βραχνά να μας κάνει άνω κάτω ψυχή τε και σώματι.
τυχεροί άντρες...![]()
Εγω ειμαι λιγο περίεργα ψυχολογικά εκείνες τις μέρες, μπορει να νευριάζω και να στεναχωριέμαι πιο εύκολα

prinCess.
Επιφανές μέλος

Εγω ειμαι λιγο περίεργα ψυχολογικά εκείνες τις μέρες, μπορει να νευριάζω και να στεναχωριέμαι πιο εύκολα![]()
Εγώ τις προάλλες έκλαιγα με λυγμούς όλο το βράδυ, χωρις υπερβολές, επειδή είχε μπει μια πεταλούδα στο δωμάτιο και φοβόμουν...
Οκ..
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ τις προάλλες έκλαιγα με λυγμούς όλο το βράδυ, χωρις υπερβολές, επειδή είχε μπει μια πεταλούδα στο δωμάτιο και φοβόμουν...
Οκ..

τι να πω.. υπομονή ρε κορίτσια.. εγώ είμαι τέρμα πιεσμένη κι έχω κι αυτό να με βασανίζει.. πολλοί λόγοι για να κλαίω

πού θα πάει.. θα περάσουν όλα...
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ μάλλον είμαι από τις τυχερές, δεν νιώθω πόνο ούτε έχω θέματα με την ψυχολογία, μόνο νεύρα, αλλά αυτά τα έχω πάντα.
Νομίζω σε ζηλεύουμε όλες!

Gate4
Επιφανές μέλος

Μια από τα ίδια και εγώ.Εγώ μάλλον είμαι από τις τυχερές, δεν νιώθω πόνο ούτε έχω θέματα με την ψυχολογία, μόνο νεύρα, αλλά αυτά τα έχω πάντα.

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αναμένουμε εντυπώσεις![]()
Λοιπον, το κυπελακι, αν συνεχισω ετσι, ειναι καταπληκτικο.
Και γιατι λεω αν συνεχισω ετσι. Ειναι η 2η περιοδος που το χρησιμοποιω, στην πρωτη ειχα συνεχως διαρροες, εστειλα στην εταιρια μηνυμα, ρωτησα μια φιλη μου που το χρησιμοποιει χρονια, διαβασα και σε ενα ελληνικο φορουμ που το χρησιμοποιουν πολλες κοπελες, τελικα καταλαβα οτι κατι κανω λαθος, αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινα τι, μιας και ΟΛΕΣ μου ελεγαν οτι απο τη στιγμη που το χρησιμοποιεις σωστα δεν φευγει τιποτα.
Σε αυτη τη περιοδο τωρα, τις πρωτες 2 μερες επισης διαρροες, ειχα νευριασει τοσο που ημουν ετοιμη να τα παρατησω μεχρι που αποφασισα να το ψαξω λιγο παραπανω και σε ξενα φορουμ (υπαρχει ολοκληρο φορουμ στο εξωτερικο μονο γι αυτα τα κυπελα) και αυτο ηταν!!! Μαλλον καταλαβα τι εκανα λαθος και σημερα ολη μερα σαν να μην εχω περιοδο. Λογικα επειδη βρηκα το κολπακι δεν νομιζω να ξαναεχω ατυχηματα, αν οντως γινει ετσι σωθηκα!!!
Αποτι καταλαβα απο ολα αυτα που διαβασα, ειναι πολυ συχνο στην αρχη, μεχρι να βρεις πως να το τοποθετεις σωστα να εχεις διαρροες,αλλα απο τη στιγμη που θα βρεις τον σωστο τροπο τελειωσε, δεν βλεπεις τιποτα.
Παντως οποια δεν σιχαινεται, λιποθυμαει κλπ με το αιμα της και το σκεφτεστε, θα σας ελεγα να μη το σκεφτεστε καν! Προχωρηστε στην αγορα!!

Δεν ξερω αν μπορω να βαλω εδω τα φορουμ που βρηκα πληροφοριες, αν δεν μπορω οποια θελει ας μου στειλει μηνυμα

fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε κοριτσια εχει καμια εμετους κατα τη διαρκεια της περιοδου ή ειμαι η μονη?την πρωτη μερα ειδικα οτι και να φαω το βγαζω .Ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα δεν εχω ακουσει απο καμια αλλη να κανει εμετο εκτος απο μενα

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

αχέκμ.
Δεν μπορώ να βάλω ταμπόν. έχω προσπαθήσει 5-6 φορές σε διαφορετικές περιόδους και μόνο μια φορά κατάφερα να το βάλω σωστά. Τι κάνω λάθος; Θέλει κάποια κλίση την ώρα που το βάζεις μέσα;
Γιατι δεν παιρνεις tampax με applicator για να μην εχεις αυτο το προβλημα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.