moonlight
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Ο ορθοπαιδικός σε ρώτησε αν σου ήρθε περίοδος για να ξέρει για πόσο ακόμη θα αναπτύσσεται ο σκελετός σου.
Kαλά αυτή η άποψη δεν έχει καταρριφθεί; Αν ήταν να μην μεγαλώνει ο σκελετός μας θα είχα σώμα δηλαδή πέμπτης δημοτικού; Πού το βρήκα τόσο μπόι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Επίσης, συμφωνώ με τις προλαλήσασες, ότι και να τα βάλεις τα χέρια εκεί , αν πονάς τρελά (ειδικά εμείς που έχουμε δυμηνόρροια) δεν υπάρχει διαφορά. Εμένα πάντα με πονά περισσότερο η μέση παρά η κοιλιά και οι κράμπες. Όσο για τη θάλλασσα, καλύτερα 6 μέρες αποχή από το μπάνιο, γιατί η επαφή με το κρύο νερό (ειτε θαλασσα είτε ντους) μπορεί όντως να επηρεάσει την περίοδο έως και να κοπεί προσωρινά, αλλά είναι και η αίσθηση του φουσκώματος, που να πας για μπάνιο αν νιώθεις σαν αερόστατο από την κατακράτηση υγρών ;
Dalian
Περιβόητο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Εγώ έπαιρνα κανένα μεσουλίντ αλλά τα έκοψα αυτά γιατί είναι δυνατά...
αυτά είναι πολύ δυνατά!! Άσε που προκαλούν πρόβλημα στα νεφρά αν τα παίρνεις πολλές φορές! Με ένα αναβράζον ή max ένα πονστάντ, με πιάνουν εμένα, και φαντάσου έχω ΤΟΥΣ πόνους.

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Kαλά αυτή η άποψη δεν έχει καταρριφθεί; Αν ήταν να μην μεγαλώνει ο σκελετός μας θα είχα σώμα δηλαδή πέμπτης δημοτικού; Πού το βρήκα τόσο μπόι;![]()
Αυτό με την ανάπτυξη και την περίοδο είναι τεράστιος μύθος!Eγώ ήμουν 1,50 όταν μου ρθε πρώτη φορά και τώρα είμαι 1,75 :p
Τι να σας πω, στην Ιατρική ακόμη μας το διδάσκουν

Σίγουρα δεν θα σταματήσει η ανάπτυξη την στιγμή που σου έρθει περίοδος πάντως.
Εγώ έπαιρνα κανένα μεσουλίντ αλλά τα έκοψα αυτά γιατί είναι δυνατά...
αυτά είναι πολύ δυνατά!! Άσε που προκαλούν πρόβλημα στα νεφρά αν τα παίρνεις πολλές φορές! Με ένα αναβράζον ή max ένα πονστάντ, με πιάνουν εμένα, και φαντάσου έχω ΤΟΥΣ πόνους.![]()
Νιμεσουλίδη for the win!
Δεν νομίζω πως με 1 το μήνα θα πάθει κανείς κάτι...
Και μην ξεχνάμε πως η υπερβολική δόση παρακεταμόλης (το depon για παράδειγμα) είναι η 1η αιτία οξείας ηπατικής ανεπάρκειας (στοιχεία από ΗΠΑ). Ακόμη και το απλό depon δηλαδή δεν είναι τόσο αθώο, όλα θέλουν προσοχή. Για παράδειγμα, το να πάρεις ένα κουτί depon για να αυτοκτονήσεις είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να πάρεις ένα κουτί λεξοτανίλ. (Ελπίζω να μην δίνω ιδέες...)
Σίγουρα αν κάποια ανακουφίζεται από τους πόνους περιόδου με ένα ντεπόν ή πονσταν, ας μείνει σε αυτό. Αν όμως δεν της περνά ο πόνος, δεν θα πρέπει να διστάζει να χρησιμοποιήσει άλλα φάρμακα. Εγώ αυτό έκανα, δίσταζα, και άδικα ταλαιπωρήθηκα για 1-2 χρόνια. Προβλήματα δημιουργούνται από την μακροχρόνια λήψη φαρμάκων συνήθως, γι' αυτό είπα και πιο πάνω ότι με 1 μεσουλιντ τον μήνα δεν θα πάθεις τίποτα.
Erida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

ΤυχερήΕγω παντως δεν ποναω καθολου, εκτος φυσικα αν κρυωσω κατα τ'αλλα τιποτα![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

αυτά είναι πολύ δυνατά!! Άσε που προκαλούν πρόβλημα στα νεφρά αν τα παίρνεις πολλές φορές! Με ένα αναβράζον ή max ένα πονστάντ, με πιάνουν εμένα, και φαντάσου έχω ΤΟΥΣ πόνους.![]()
Εμένα αυτά, όπως και τα ντεπόν παναντόλ, δε μου κάνουν ΤΙΠΟΤΑ, είναι λες και τρώω καραμέλες άγευστες.
Έχω βολευτεί με τα Nurofen και όταν δεν υπάρχει στο σπίτι απλά ψοφάω από τον πόνο.

Μακάρι να ήμουν άντρας αυτές τις 3 μέρες *.*

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Μία φίλη μου παιρνει μαζεμένα 2 μεσουλιντ και ντεπόν και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...Τι να σας πω, στην Ιατρική ακόμη μας το διδάσκουν
Νιμεσουλίδη for the win!
Δεν νομίζω πως με 1 το μήνα θα πάθει κανείς κάτι...
Και μην ξεχνάμε πως η υπερβολική δόση παρακεταμόλης (το depon για παράδειγμα) είναι η 1η αιτία οξείας ηπατικής ανεπάρκειας (στοιχεία από ΗΠΑ). Ακόμη και το απλό depon δηλαδή δεν είναι τόσο αθώο, όλα θέλουν προσοχή. Για παράδειγμα, το να πάρεις ένα κουτί depon για να αυτοκτονήσεις είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να πάρεις ένα κουτί λεξοτανίλ. (Ελπίζω να μην δίνω ιδέες...)
Σίγουρα αν κάποια ανακουφίζεται από τους πόνους περιόδου με ένα ντεπόν ή πονσταν, ας μείνει σε αυτό. Αν όμως δεν της περνά ο πόνος, δεν θα πρέπει να διστάζει να χρησιμοποιήσει άλλα φάρμακα. Εγώ αυτό έκανα, δίσταζα, και άδικα ταλαιπωρήθηκα για 1-2 χρόνια. Προβλήματα δημιουργούνται από την μακροχρόνια λήψη φαρμάκων συνήθως, γι' αυτό είπα και πιο πάνω ότι με 1 μεσουλιντ τον μήνα δεν θα πάθεις τίποτα.

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Εμένα αυτά, όπως και τα ντεπόν παναντόλ, δε μου κάνουν ΤΙΠΟΤΑ, είναι λες και τρώω καραμέλες άγευστες.
Έχω βολευτεί με τα Nurofen και όταν δεν υπάρχει στο σπίτι απλά ψοφάω από τον πόνο.
Μακάρι να ήμουν άντρας αυτές τις 3 μέρες *.*
3 μέρες;;;;;; Eγώ 7-8 !!!! Εδώ και 6 χρόνια

prinCess.
Επιφανές μέλος

Γουατ; 5 το πολύ λέω γω, και πονάω μόνο τη πρώτη και τη 2η ελάχιστα, εδώ και 7 χρόνια.

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.