souzana
Δραστήριο μέλος

τώρα κάπως το έχω ισορροπίσει , πίνω ένα xeforapit όταν με πιάνει την πρώτη μέρα αλλά πονάει και λίγο δεν μπορώ να πω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Και τι έκανες και πήγε καλύτερα την τελευταία φορά?
Τίποτα! Γι αυτό μου φάνηκε περίεργο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Γλιτώνεις και τα χάπια ξέρεις!Ναι,οντως...για παραδειγμα λενε ολες 'ποναω,υποφερω κτλ' και εγω τι να πω???ποναω και εγω??δεν μπορω να καταλαβω,ειμαι απο αλλο πλανητη!!

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Γλιτώνεις και τα χάπια ξέρεις!Έκανα ολόκληρη μάχη με τις φίλες μου γιατί νόμιζαν πως τα ντεπον ήταν καραμέλες
![]()
Ναι,ναι ευτυχως!

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Τα πρωτα χρονια αν πονουσα επαιρνα ενα χαπι ή ντεπον, μετα ομως τα εκοψα γιατι δεν μου αρεσαν.

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Ναι,ναι ευτυχως!Οι περισσοτερες αυτο κανουν..παιρνουν το ενα χαπι μετα το αλλο!
![]()
αν πονάς υπερβολικά και διπλώσεναι στα δύο από τον πόνο αναγκάστικα θα το κάνεις...
εγώ έχω φτάσει και σε σημείο να σέρνομαι στο πάτωμα για να μετακινηθώ γιατί όρθια δεν μπορούσα να σταθώ με τίποτα

prinCess.
Επιφανές μέλος

Εμενα ο κυκλος μου ειναι σταθερος απο τοτε που μου ηρθε η περιοδος(πεμπτη δημοτικου).

Είσαι κωλόφαρδη!
Εμένα μέχρι να σταθεροποιηθεί ήταν όοοοοοοοοοοοοοο,τι να' ναι, σε σημείο που γύρω στα 14 δεν είχα περίοδο για 5 μήνες και είχα πάει στο γιατρό (η μάναμ δλδ με πήγε με το ζόρι), και γενικά χάλια.
Ευτυχώς γύρω στα 16-17 σταθεροποιήθηκε τελείως (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και ηρέμησα.

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Αλλά 7-8 μέρες; Δεν θα άντεχα! Μου διαρκεί 4-5 και ευτυχώς πεθαίνω στον πόνο μόνο την 1η μέρα. Τώρα που έχω γαμήσει και τη διατροφή μου μού πέφτει η πίεση κιόλας και έχω κάτι τάσεις λιποθυμίας, αλλά νταξ, δεν έχω φάει (ακόμα) τα μούτρα μου.
Τέλος ο κύκλος μου ήταν ό,τι, μα ό,τι να 'ναι, μέχρι που έκανα σεξ κι όλα μου τα προβλήματα λύθηκαν! 30 μέρες νταν!
Χαίρομαι που τα μοιράστηκα όλα αυτά μαζί σας!

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασχετο, αλλά μην ξαναπάρετε ποτέ τεστ από το φαρμακείο (αυτά με τα 15 ευρώ το ένα). Βρήκα τα ίδια από εξωτερικό με 5 ευρώ τα 12.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Το καλοκαίρι λοιπόν, λόγω απίστευτα κακής ψυχολογίας και άγχους, η περίοδος πήγε περίπατο. Με το που φτάνει 1.5 βδομάδα η καθυστέρηση και αρχίζουν οι υποψίες για εγκυμοσύνη, λέω να ρωτήσουμε τη μανιακή της παρέας πόσο κοστίζει ένα τεστ και ποιο να πάρουμε. Περιττό να σας πω ότι με το που άκουσα τα 24Ε που μου είπε έπεσα απ'τα σύννεφα και μέσα στις επόμενες 2 ώρες, είχα αδιαθετήσει!

23mpoumpou
Νεοφερμένο μέλος

eleni_k
Νεοφερμένο μέλος

ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

vasia lullaby..
Νεοφερμένο μέλος

Και μακριά από ασπιρίνες κτλ.. Γενικά από αντιπηκτικά.. Θα τρέχεις στο νοσοκομείο.
vasia lullaby..
Νεοφερμένο μέλος

Μπορούν να μειωθούν τα συμπτώματα (φοβάμαι πως θα σου προτείνει αντισυλληπτικά, που κάνουν ορμονικό έλεγχο).
Εκτός αν μπορείς να ζήσεις με αυτό.
eripits
Νεοφερμένο μέλος

vasia lullaby..
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.