αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τα Ντεπόν μου είναι άχρηστα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Εγώ τη τελευταία φόρα ήμουν πραγματικά πολύ χάλια. Πόναγα όόόοοοοοολο το βράδυ, από τις 12 ως τις 5-6 το πρωί, είχα πιεί γύρω στα 7 panadol extra αλλά δε μου περνούσε με τίποτα.
Ήμουν έτοιμη για τα επείγοντα, τόσο χάλια, οπότε next time κι εγώ με βλέπω για τέτοια φάση, ενέσεις κι ιστορίες γιατί δεν αντέχεται.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Eγώ θα πάω στο φαρμακείο και θα ζητήσω να μου δώσουν κάτι για πόνους περιόδου.Indeed.
Εγώ τη τελευταία φόρα ήμουν πραγματικά πολύ χάλια. Πόναγα όόόοοοοοολο το βράδυ, από τις 12 ως τις 5-6 το πρωί, είχα πιεί γύρω στα 7 panadol extra αλλά δε μου περνούσε με τίποτα.
Ήμουν έτοιμη για τα επείγοντα, τόσο χάλια, οπότε next time κι εγώ με βλέπω για τέτοια φάση, ενέσεις κι ιστορίες γιατί δεν αντέχεται.![]()
Ειλικρινά τώρα το καλοκαίρι που έχω και μαθήματα είναι ό,τι χειρότερο να μην μπορώ να περπατήσω.
Αα,σώθηκα από αφέψημα δυόσμου Πρίνσες.

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

και έχετε και μας να σας ζαλίζουμε τ'αρχίδια (σχήμα λόγου)
τι να πω, σας βγάζω το καπέλο.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Eγώ θα πάω στο φαρμακείο και θα ζητήσω να μου δώσουν κάτι για πόνους περιόδου.
Buscopan έχεις δοκιμάσει? Σπασμολυτικό είναι και μπορείς να παίρνεις μέχρι 4 την μέρα.
Εμένα που δεν με πιάνουν τα αναλγητικά αυτό με είχε πιάσει. Μου το έδωσε η φαρμακοποιός όταν πήγα σε τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης διπλωμένη στα 2.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά για περίοδο ποτέ δεν έχω δοκιμάσει τίποτε εκτός από Depon.Σπάνιο έφτανα στο αμήν και έπαιρνα κάτι για τον πόνο όμως από πέρυσι το καλοκαίρι η κατάσταση έχει χειροτερέψει με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης εβδομάδας να μην μπορώ να τεντωθώ από τον πόνο.Buscopan έχεις δοκιμάσει? Σπασμολυτικό είναι και μπορείς να παίρνεις μέχρι 4 την μέρα.
Εμένα που δεν με πιάνουν τα αναλγητικά αυτό με είχε πιάσει. Μου το έδωσε η φαρμακοποιός όταν πήγα σε τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης διπλωμένη στα 2.![]()
Γενικά,δε μ'αρέσει να παίρνω χάπια. Αν πάρω θα πάρω σε ακραίες περιπτώσεις (καλή ώρα) και μόνο αν δω ότι με βότανα και ξεκούραση δεεν...
Ευχαριστώ πάντως.
μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Βασικά για περίοδο ποτέ δεν έχω δοκιμάσει τίποτε εκτός από Depon.Σπάνιο έφτανα στο αμήν και έπαιρνα κάτι για τον πόνο όμως από πέρυσι το καλοκαίρι η κατάσταση έχει χειροτερέψει με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης εβδομάδας να μην μπορώ να τεντωθώ από τον πόνο.
Γενικά,δε μ'αρέσει να παίρνω χάπια. Αν πάρω θα πάρω σε ακραίες περιπτώσεις (καλή ώρα) και μόνο αν δω ότι με βότανα και ξεκούραση δεεν...
Ευχαριστώ πάντως.
Ντεμπραα

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αφέψημα δυόσμου.Ντεμπραακανε καμια προταση για βοτανα...εγω εχω δοκιμασει κατι χαπακια απο νυχτολουλουδο,αφεψημα με κανελλα και γαρυφαλλο,χαμομηλι,τηλιο,μαραθο,κρονο κοζανης...εχω δοκιμασει να φαω ωμο μαιντανο,ανιθο...αλλα ΤΙΠΟΤΑ
![]()
![]()
....εσυ εχεις δοκιμασει κατι αποτελεσματικο?
Μου το΄χε πει η μαμά μου φέτος στις αρχές των εξετάσεων που περνούσα ίωση στο πόδι και πονούσα φριχτά μου είπε "Βράσε να πιεις δυόσμο".
Σώθηκα.

Ε,ήπια 2 κούπες αφέψημα.
Μία κατά τις 12.00 και μία πριν πέσω να κοιμηθώ.
μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Αφέψημα δυόσμου.
Μου το΄χε πει η μαμά μου φέτος στις αρχές των εξετάσεων που περνούσα ίωση στο πόδι και πονούσα φριχτά μου είπε "Βράσε να πιεις δυόσμο".
Σώθηκα.
Ε,ήπια 2 κούπες αφέψημα.
Μία κατά τις 12.00 και μία πριν πέσω να κοιμηθώ.
θα το δοκιμασω!ευχαριστω!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τίποτε.θα το δοκιμασω!ευχαριστω!![]()

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

μηπως καμια απο σας ειχε παρομοιο θεμα? πως το αντιμετωπισατε? υπαρχει καποιο βοτανο ή βιταμινη που βοηθαει στη ρυθμιση του κυκλου και γενικα στο να ερχεται η περιοδος φυσιολογικα..

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ενημερωτικά.
yiota95
Νεοφερμένο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

κοριτσια γνωριζει καμια τι μπορω να κανω για να μου ερθει η περιοδος?μου εχει καθυστερησει 11 μερες και δεν αντεχω αλλο!!! Εχω πριστει ποναει η μεση και εχω πονοκεφαλο..Ο κυκλος μου ειναι μεγαλος 40-45 μερες![]()
Το να αργήσει 11 μέρες δεν είναι πρόβλημα εάν δεν γίνετε συχνά!(και εάν δεν έχουν προηγηθεί άλλα ...ξέρεις

prinCess.
Επιφανές μέλος

Λένε ότι βοηθάνε τα πολύ ζεστά μπάνια, και το ζεστό νερό στη κοιλιά και τα πόδια, επειδή και καλά ''κατεβαίνει'' το αίμα, βοηθάει στη κυκλοφορία βασικά του αίματος.
Από κει και πέρα αν αργήσει κι άλλο, καλό είναι να πας σε έναν γυναικολόγο να το κοιτάξεις.
yiota95
Νεοφερμένο μέλος

εχει τυχει περιπτωση να μου καθυστερησει μεχρι και 20 μερες... οχι δεν ηρθα σε κανονικη επαφη (οχι απο την κανονικη "εισοδο"Το να αργήσει 11 μέρες δεν είναι πρόβλημα εάν δεν γίνετε συχνά!(και εάν δεν έχουν προηγηθεί άλλα ...ξέρεις) Είχα μια φίλη όμως της οποίας ο κύκλος ήταν και εκείνης μεγάλος ... για την ακρίβεια εκείνης είχε να της έρθει μήνες...και έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια! Αυτό που σου προτείνω είναι να ρωτήσεις κάποιον ειδικό γιατρό γυναικολόγο αρχικά ή και ενδοκρινολόγο...μην το αφήσεις έτσι!
![]()

εχω ολα τα συμπτωματα...ποναει το κεφαλι μου,η μεση μου,το στηθος και εχει πριστει η κοιλια μου...Αν δε παίζει περίπτωση εγκυμοσύνης, και έχεις όλα τα συμπτώματα περιόδου, απλά μάλλον κρύωσες και αργεί να έρθει.
Λένε ότι βοηθάνε τα πολύ ζεστά μπάνια, και το ζεστό νερό στη κοιλιά και τα πόδια, επειδή και καλά ''κατεβαίνει'' το αίμα, βοηθάει στη κυκλοφορία βασικά του αίματος.
Από κει και πέρα αν αργήσει κι άλλο, καλό είναι να πας σε έναν γυναικολόγο να το κοιτάξεις.

Σας ευχαριστω και τις δυο

child
Νεοφερμένο μέλος

Vicky13
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.