chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

για την σχεση σου καλυτερα να μην πεις τιποτα γιατι ισως δε σε καταλαβει.
αλλα για τα προβληματα στο σπιτι ισως μπορουσε να σε υπερασπιστει λιγακι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα η συμβουλή μου είναι η εξής: Να είσαι χαλαρή. Ο μπαμπάς σου δεν μπορεί να καταλάβει κάτι αν δεν καρφωθείς εσύ η ίδια.. Έχεις μπροστά σου 3 χρόνια ακόμα και τότε θα μπορέσεις να διαλέξεις ανάμεσα στο να φύγεις από το σπίτι σου και στο να μείνεις. Είναι 3 από τα καλύτερα, τα πιο ανέμελα, τα πιο ωραία χρόνια της ζωής σου.. Και θα γίνουν μαρτυρικά αν τα περνάς μέσα στο άγχος και την αγωνία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, δες τα πράγματα λίγο πιο θετικά, στην τελική ζήτησε από τον μπαμπά σου να μην σε τρομοκρατεί τόσο, γιατί φοβάσαι κλπ κλπ κλπ.. Ίσως δείξει κατανόηση.
Να σκέφτεσαι πάντα θετικά και να ψάχνεις για νέους ανθρώπους που εκτός των άλλων μπορούν να σε ανανεώσουν και να σε βοηθήσουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria17
Νεοφερμένο μέλος

χοαχαχαχοα 1 χρονο?μηπως να το κανουμε κ 1 αιωνα?λεω εγω τωρα...αυτο γινεται οποτε να ναι δεν χριαζετε να περασει χρονος μηνας το πολυυυυυυ!Τα κοριτσακια της ηλικιας μου πιστευουν οτι πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον 1 χρονο πριν κανεις ερωτα με το φιλο σου. Βλακειες λεω εγω. Κανενα πρωτοκολο δεν θα σου πει τι αισθανεσαι!! Οσο για μενα, προτιμω να μην περναν χρονια,κινδυνευω να ερωτευτω και σ'αυτη τη φαση της ζωης μου δεν ειναι κι απ'τα καλυτερα πραγματα που μπορουν να συνβουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fallen angel <3
Νεοφερμένο μέλος

cat-wtvr
Νεοφερμένο μέλος

Αν και ο 1 χρόνος είναι παρατραβηγμένος. Στους 5-6 μήνες καταλαβαίνεις τον άλλο απόλυτα.
Πάντως, το να απέχεις απ'το σεξ με τον σύντροφό σου, απλά και μόνο για να πεις ότι περίμενες 1 χρόνο πριν το κάνετε, είναι εντελώς άσκοπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης

όλοι περνάμε την εφηβεία και εγώ προσωπικά είμαι ακόμα στην εφηβεια και θέλω να πω οτι το κυριότερο στην εφηβεία είναι η μάθηση απο το σχολείο ο έρωτας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έρχονται μετα.. Τελειωσε το γυμνάσιο μετα τελειωσε και το λύκειο και μετα απο εκεί βλέπεις τι θα κανείς γιατί πιστεύω οτι αμα γίνει και η στραβη πχ. Εγκυμοσύνη και σχολείο μαζί δεν πάνε ..και δεύτερον αμα δεν γίνει η στραβη και πάλι δεν είναι κάτι το υγεινο
Ρε μπας και δεν έχετε πέραση; Ακόμη κι εγώ που δεν είχα πέραση δεν σκεφτόμουν έτσι.Joanna 34 συμφωνώ!
Το θέμα είναι να υπάρχει υπευθυνότητα από την πλευρά των εφήβων, πράγμα που σπάνια τη συναντάς σ' αυτή την περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν είναι υγιεινό πράγμα ο έρωτας και το σεξ στην εφηβεία!
Samael
Τιμώμενο Μέλος

όλοι περνάμε την εφηβεία και εγώ προσωπικά είμαι ακόμα στην εφηβεια και θέλω να πω οτι το κυριότερο στην εφηβεία είναι η μάθηση απο το σχολείο ο έρωτας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έρχονται μετα.. Τελειωσε το γυμνάσιο μετα τελειωσε και το λύκειο και μετα απο εκεί βλέπεις τι θα κανείς γιατί πιστεύω οτι αμα γίνει και η στραβη πχ. Εγκυμοσύνη και σχολείο μαζί δεν πάνε ..και δεύτερον αμα δεν γίνει η στραβη και πάλι δεν είναι κάτι το υγεινο
@Volkswagen FanJoanna 34 συμφωνώ!
Μην τσιμπας ρε συ,ολες αυτα λενε σε αυτη την ηλικια μεχρι να βρουν καποιον και μετα ξεπορτιζονται μεχρι αργα το βραδυ απο τα 14-15 ενω και καλα ειναι στο σπιτι της "φιλης"

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μετά τελείωσε τη σχολή και μετά το μεταπτυχιακό και μετά βρες μια καλή δουλειά να βγάζεις το ψωμί σου κάνε καριέρα και μετά έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου....
Τι εννοείς δεν είναι κτι το υγιεινό; Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω αλλά αδύνατω να καταλάβω κάτι μαλλον
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

επί της ουσίας δεν έχει άδικο νομίζω, ας μην υπερβάλλουμε. Κι ας μην ξεχνάμε και την άποψη πως ο έρωτας λέει μετά τα 80. Αλλά στο τέλος δεν είπε πως είναι ανθυγιεινό σε κάθε περίπτωση, παρά μόνο άμα δεν γίνει η στραβήΚαι μετά τελείωσε τη σχολή και μετά το μεταπτυχιακό και μετά βρες μια καλή δουλειά να βγάζεις το ψωμί σου κάνε καριέρα και μετά έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου....
Τι εννοείς δεν είναι κτι το υγιεινό; Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω αλλά αδύνατω να καταλάβω κάτι μαλλον
ας μας εξηγήσει βέβαια και ο μπαμπινιώτης_γουώνα_μπη ο τηλεορασόβιος..και δεύτερον αμα δεν γίνει η στραβη και πάλι δεν είναι κάτι το υγεινο
Samael
Τιμώμενο Μέλος

επί της ουσίας δεν έχει άδικο νομίζω, ας μην υπερβάλλουμε. Κι ας μην ξεχνάμε και την άποψη πως ο έρωτας λέει μετά τα 80. Αλλά στο τέλος δεν είπε πως είναι ανθυγιεινό σε κάθε περίπτωση, παρά μόνο άμα δεν γίνει η στραβή
ας μας εξηγήσει βέβαια και ο μπαμπινιώτης_γουώνα_μπη ο τηλεορασόβιος
Θεωρω οτι τιποτα δεν πειραζει οσο δεν αρχιζει να δημιουργει θεματα.Οταν ας πουμε αγνοεις τις υποχρεωσεις σου η τις κανεις κουτσα στραβα.Υπο αυτη την αποψη συμφωνω.Τωρα εαν καποιος καταφερνει να εχει ισορροπια αναμεσα σε υποχρεωσεις και σχεση ακομα και απο την εφηβεια τοτε γιατι να μην το κανει.Συνηθως ομως αυτες οι ικανοτητες ειναι και λιγο εμφυτες.Πολλοι δεν αναπτυσσουν και ποτε time management skills,ποσο μαλλον οταν εισαι στην εφηβεια και δεν πολυ-ψηνεσαι να διαβαζεις.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρω οτι τιποτα δεν πειραζει οσο δεν αρχιζει να δημιουργει θεματα.Οταν ας πουμε αγνοεις τις υποχρεωσεις σου η τις κανεις κουτσα στραβα.Υπο αυτη την αποψη συμφωνω.Τωρα εαν καποιος καταφερνει να εχει ισορροπια αναμεσα σε υποχρεωσεις και σχεση ακομα και απο την εφηβεια τοτε γιατι να μην το κανει.Συνηθως ομως αυτες οι ικανοτητες ειναι και λιγο εμφυτες.Πολλοι δεν αναπτυσσουν και ποτε time management skills,ποσο μαλλον οταν εισαι στην εφηβεια και δεν πολυ-ψηνεσαι να διαβαζεις.
γεγονός. Επιτρέπονται όλα, εκτός από όσα απαγορεύονται (ή προκαλούν δυσλειτουργικότητα στην προκείμενη), γενική αρχή αυτή. Όπως επίσης γεγονός είναι πως άλλοι αποδίδουν καλύτερα με το μούλτιτασκην' (εξαρτώμενα και από την επεξεργαστική τους ισχύ βέβαια) και άλλοι με την επικέντρωση -αλλά για τα καλά όμως- στο ουάν ατ ε τάιμ. Που κι αυτό σεβαστό.
Ίσως δε, η σύγχρονη πολυδιεκπεραίωση δεν είναι συνάρτηση ικανοτήτων διαχείρισης χρόνου μόνο αλλά κάθε νοητικής παραμέτρου. Όπως πχ επικέντρωσης προσοχής, συγκέντρωσης, ικανότητας εγγραφής και ανάκλησης αλλά και προσανατολισμού
gregory nub
Διάσημο μέλος

Και βεβαίως να μην είσαι χαιβάνι και παίρνεις ρίσκο να μην βάλεις προφύλαξη πριν μάθεις πως δουλεύει το ματζαφλαρι σου (βέβαια αν είσαι χαιβάνι δεν θα σε νοιάζει κιόλας)
Samael
Τιμώμενο Μέλος

γεγονός. Επιτρέπονται όλα, εκτός από όσα απαγορεύονται (ή προκαλούν δυσλειτουργικότητα στην προκείμενη), γενική αρχή αυτή. Όπως επίσης γεγονός είναι πως άλλοι αποδίδουν καλύτερα με το μούλτιτασκην' (εξαρτώμενα και από την επεξεργαστική τους ισχύ βέβαια) και άλλοι με την επικέντρωση -αλλά για τα καλά όμως- στο ουάν ατ ε τάιμ. Που κι αυτό σεβαστό.
Ίσως δε, η σύγχρονη πολυδιεκπεραίωση δεν είναι συνάρτηση ικανοτήτων διαχείρισης χρόνου μόνο αλλά κάθε νοητικής παραμέτρου. Όπως πχ επικέντρωσης προσοχής, συγκέντρωσης, ικανότητας εγγραφής και ανάκλησης αλλά και προσανατολισμού
Αα ναι εχεις δικιο και σε αυτο.Διοτι και καλη διαχειριση χρονου να εχεις εαν οταν ειναι η ωρα να κανεις το χ πραγμα εσυ εισαι αλλου τοτε σαφως παλι υπαρχει θεμα.
Μετρον αριστον για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο και που και που ζηταμε και το λιγο παραπανω

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.