S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

(Το μικρό Creative δεν φορτίζει και έτσι πήρα το samsung σαν αντικαταστάτη του, ενώ το μεγάλο Creative δν βλέπει την μπαταρία του απο χτές το βραδυ... κοινώς: Creative sucks

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

δεν έχει εγγυήση ;Αρχική Δημοσίευση από S1RHC:Όχι.. εννοώ το βάζω στην USB και δεν φορτίζει... Ενώ το samsung απο την ίδια USB φορτίζει. Ναι, δοκίμασα να αλλάξω και καλώδιο. Το μεγάλο όταν το έχω στο ρεύμα λειτουργεί χωρίς όμως να βγάζει ένδειξη πως φορτίζει η μπαταρία του και όταν το βγάζω από το ρεύμα, δεν ανοίγει...
Υ.γ.: Το design του samsung μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το Creative το 5αρί... Ποσα GB είναι το samsung ;
S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

Κ δυστυχώς μάλλον έχει τελειώσει η εγγύησή του, εκτός και άν έχει 2 χρόνια...
modkay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και έχει περάσει κάποιος καιρός από αυτό το ποστ και μπορεί τώρα να ξέρεις πώς γίνεται θα ήθελα να σου πω ότι υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα για να "βγάζεις" τα τραγούδια από το iPod.Επειδή όμως τα περισσότερα από αυτά πειράζουν τα αρχεία συστήματος του pod για να το διαχειρίζεσαι μόνο μέσω των εν λόγω προγραμμάτων, εγώ προτιμώ το Podplus (για να βγάζω τραγούδια) που ναι μεν έχει πολύ λιτό interface, αλλά αφήνει ανέπαφα τα system files και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με το iTunes.(Και εδώ που τα λέμε το iTunes για freeware είναι μια χαρά!)Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:...Επίσης δεν μπορείς να πας σε κάποιον φίλο σου και του δώσεις τα τραγούδια που έχεις στο iPod
modkay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Ειναι μονο 512ΜΒ αλλα δεν με ενοχλει μιας και στο ppc εχω μια αλλο 1GB και συνηθως τα κουβαλαω και τα δυο μαζι...

Προς το παρων δεν μου χρειαζεται κατι αλλο....Αν αλλαξω ποτε θα παω σε κανα τερας με video player κτλ κτλ.Αλλα και παλι μια το ppc που εχω μια το n80 που θα παρω...γεμισαμε στις συσκευες...

adespoto
Περιβόητο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

512 MB είναι
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγω απο το mini δεν εχω τετοιο προβλημα μου βγαζει ανετα την εβδομαδα με 2 ωρες την ημερα ακουσμαΑρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Εγώ έχω το Ipod Nano 2 gb blackΠολύ ευχαριστημένος αν και με χαλάει λίγο η χαμηλή αυτονομία

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

και από αυτονομία.... Θεσσαλονίκη-Λευκάδα με ενδιάμεσες αναμονές (9+ ώρες) άνετα!!!

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω απο το mini δεν εχω τετοιο προβλημα μου βγαζει ανετα την εβδομαδα με 2 ωρες την ημερα ακουσμα![]()
14 ώρες βγάζει.Όσο λέει και στις οδηγίες.Απλά για μένα είναι λίγο

Αλλα μετα απο κανα χρονο-2, μου πεσε απο ψηλακαι χαλασε

Τωρα σκεφτομαι αντικαταστατη το Creative Zen Touch. ή καποιο αλλο.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Φορτίζει από το USB και έχει και extra φορτιστή για ρεύμα.

(Το δικό μου είναι ασημί)
cuto
Νεοφερμένο μέλος

Σκυλι.Μου εχει πεσει πολλες φορες κατω,μου εχει πεσει σε νερο(κ επειδη ειναι ραγισμενη η οθονη μπηκε κ νερο μεσα),κ λειτουργει μια χαρα!Το εχω περιπου ενα χρονο..

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Έχω ένα Cenix 1GB. Καλούλι είναι αν και λίγο ασχημούλι. Εγώ το έχω βολευτεί πολύ.
Φορτίζει από το USB και έχει και extra φορτιστή για ρεύμα.
https://www.3dnews.ru/documents/10111/430t_komplekt.jpg
(Το δικό μου είναι ασημί)
Isiliel πως παει απο μπαταρια;Χρονο παιξηματος δηλαδη.
Προσωπικα μου αρεσει πολυ!

Ετσι οπως το βλεπω ειναι λιγο "παχουλο" ή ειναι λογο Κυριακης του Πασχα;

Ειλικρινα το ρωταω για το παχος του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.