troufaki18 Νεοφερμένο μέλος Η troufaki18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 01:17 Η troufaki18: #1 08-05-09 01:17 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει κάποιο καλό περιβαντολλογικό πρόγραμμα για εθελοντές. Είμαι φοιτήτρια Περιβαντολλογίας..στο εξωτερικό όμως, γι' αυτό και θα μπορώ να είμαι εθελόντρια μόνο για 2 μήνες το καλοκαίρι και δυστυχώς μόνο μέσα στην Αττική. Σας παρακαλώ..αν γνωρίζετε και μου γράφατε για κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που να λαμβάνει χώρα μέσα στην Αττική αυτό το καλοκαίρι, θα σας ήμουν υπόχρεη! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 01:36 Η Kakerlak έγραψε: #2 08-05-09 01:36 Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 09:34 Η Γίδι έγραψε: #3 08-05-09 09:34 Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:42 Η Ophelia έγραψε: #4 08-05-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Click για ανάπτυξη... Ωωωωωω ναι...και εγώ ψηνόμουνα για φέτος με την Mom αλλά σκάει πάνω στην εξεταστική ρε γμτ!! Πρέπει να είναι καταπληκτική εμπειρία... Νεξτ γίαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. troufaki18 Νεοφερμένο μέλος Η troufaki18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η troufaki18: #5 08-05-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Click για ανάπτυξη... Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. Έχω ψάξει κι έχω στείλει 2 emails για να ρωτήσω στη Μom ή σε μία οργάνωση που προστατεύει την καρέτα-καρέτα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:04 Η Γίδι έγραψε: #6 08-05-09 23:04 Πάρε τηλέφωνο καλύτερα... Πιο άμεσο και δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η underwater: #7 09-05-09 11:45 Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει κάποιο καλό περιβαντολλογικό πρόγραμμα για εθελοντές. Είμαι φοιτήτρια Περιβαντολλογίας..στο εξωτερικό όμως, γι' αυτό και θα μπορώ να είμαι εθελόντρια μόνο για 2 μήνες το καλοκαίρι και δυστυχώς μόνο μέσα στην Αττική. Σας παρακαλώ..αν γνωρίζετε και μου γράφατε για κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που να λαμβάνει χώρα μέσα στην Αττική αυτό το καλοκαίρι, θα σας ήμουν υπόχρεη! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 01:36 Η Kakerlak έγραψε: #2 08-05-09 01:36 Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 09:34 Η Γίδι έγραψε: #3 08-05-09 09:34 Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:42 Η Ophelia έγραψε: #4 08-05-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Click για ανάπτυξη... Ωωωωωω ναι...και εγώ ψηνόμουνα για φέτος με την Mom αλλά σκάει πάνω στην εξεταστική ρε γμτ!! Πρέπει να είναι καταπληκτική εμπειρία... Νεξτ γίαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. troufaki18 Νεοφερμένο μέλος Η troufaki18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η troufaki18: #5 08-05-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Click για ανάπτυξη... Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. Έχω ψάξει κι έχω στείλει 2 emails για να ρωτήσω στη Μom ή σε μία οργάνωση που προστατεύει την καρέτα-καρέτα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:04 Η Γίδι έγραψε: #6 08-05-09 23:04 Πάρε τηλέφωνο καλύτερα... Πιο άμεσο και δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η underwater: #7 09-05-09 11:45 Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 09:34 Η Γίδι έγραψε: #3 08-05-09 09:34 Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:42 Η Ophelia έγραψε: #4 08-05-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Click για ανάπτυξη... Ωωωωωω ναι...και εγώ ψηνόμουνα για φέτος με την Mom αλλά σκάει πάνω στην εξεταστική ρε γμτ!! Πρέπει να είναι καταπληκτική εμπειρία... Νεξτ γίαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. troufaki18 Νεοφερμένο μέλος Η troufaki18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η troufaki18: #5 08-05-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Click για ανάπτυξη... Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. Έχω ψάξει κι έχω στείλει 2 emails για να ρωτήσω στη Μom ή σε μία οργάνωση που προστατεύει την καρέτα-καρέτα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:04 Η Γίδι έγραψε: #6 08-05-09 23:04 Πάρε τηλέφωνο καλύτερα... Πιο άμεσο και δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η underwater: #7 09-05-09 11:45 Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:42 Η Ophelia έγραψε: #4 08-05-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Click για ανάπτυξη... Ωωωωωω ναι...και εγώ ψηνόμουνα για φέτος με την Mom αλλά σκάει πάνω στην εξεταστική ρε γμτ!! Πρέπει να είναι καταπληκτική εμπειρία... Νεξτ γίαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. troufaki18 Νεοφερμένο μέλος Η troufaki18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η troufaki18: #5 08-05-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Click για ανάπτυξη... Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. Έχω ψάξει κι έχω στείλει 2 emails για να ρωτήσω στη Μom ή σε μία οργάνωση που προστατεύει την καρέτα-καρέτα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:04 Η Γίδι έγραψε: #6 08-05-09 23:04 Πάρε τηλέφωνο καλύτερα... Πιο άμεσο και δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η underwater: #7 09-05-09 11:45 Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Το είχα ψάξει κ εγώ παλιότερα. Είχα καταλήξει σε αυτό. https://www.mom.gr/homepage.asp?ITMID=101 (κάτι μου είχε τύχει κ δεν πήγα) Click για ανάπτυξη... Ωωωωωω ναι...και εγώ ψηνόμουνα για φέτος με την Mom αλλά σκάει πάνω στην εξεταστική ρε γμτ!! Πρέπει να είναι καταπληκτική εμπειρία... Νεξτ γίαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
troufaki18 Νεοφερμένο μέλος Η troufaki18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:00 Η troufaki18: #5 08-05-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Click για ανάπτυξη... Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. Έχω ψάξει κι έχω στείλει 2 emails για να ρωτήσω στη Μom ή σε μία οργάνωση που προστατεύει την καρέτα-καρέτα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:04 Η Γίδι έγραψε: #6 08-05-09 23:04 Πάρε τηλέφωνο καλύτερα... Πιο άμεσο και δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η underwater: #7 09-05-09 11:45 Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έχει πολλά. Θες κάτι καθαρά περιβαλλοντολογικό, κάτι από την ένωση περιβαλλοντολόγων, ή μετά caretta-caretta και μονάχους-μονάχους; Επίσης ψάξε στο wwf. Click για ανάπτυξη... Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. Έχω ψάξει κι έχω στείλει 2 emails για να ρωτήσω στη Μom ή σε μία οργάνωση που προστατεύει την καρέτα-καρέτα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:04 Η Γίδι έγραψε: #6 08-05-09 23:04 Πάρε τηλέφωνο καλύτερα... Πιο άμεσο και δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η underwater: #7 09-05-09 11:45 Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρε τηλέφωνο καλύτερα... Πιο άμεσο και δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η underwater: #7 09-05-09 11:45 Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ανακοινώσεις περί εθελοντισμού και καταλόγους μη κυβερνητικών οργανώσεων μπορείς να βρεις εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 09:56 Ο Επιμηθέας: #8 23-08-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από troufaki18: Ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, αλλά να είναι εντός Αττικής. ........................ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι εξ Αττικής...αλλιώς...next time!! Μακάρι να μου απαντήσουν.. Click για ανάπτυξη... Κρίμα troufaki.Σε πρόλαβε η αδιαφορία των υπευθυνο-ανεύθυνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.