Scandal
Διαχειριστής

Εσείς αγοράζετε [αν ναι, πιο;] ή προτημάτε να ενημερώνεστε μέσω του διαδικτύου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο, αλλά είναι το πιο αγαπητό σε μένα αν και το αγοράζω κι εγώ από παράδοση τώρα πια...
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το PCmaster μου την δινει που μιλαει μονο για Games και καρτες γραφικων ... (Ημουν καποτε συνδρομητης για ενα χρονο αλλα το βαρεθηκα στο 5τευχος.

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Ξεκίνησα με το PC Master, παρόλο που δεν συνήθιζα να παίζω games, το αγόραζα για κάποιες ενδιαφέρον στήλες του. Μετά αγόρασα PC Magazine και το θεώρησα πολύ καλύτερο και ειδικά για αυτό που ζητάω, δηλαδή περισσότερο about tech και λιγότερο games [μια που πλέον δεν παίζω καθόλου] + τα προγράμματα του DVD.
Γενικά το κάθε περιοδικό δίνει περισσότερο βάρος σε κάποια θέματα [πχ PC Master@Games - PC Magazine/World@pctech κτλ] και προσελκύει την αντίστοιχη μερίδα αναγνωστών].

rkd-mage
Νεοφερμένο μέλος

Συχαίνομαι να μου λένε για δήθεν "αποκλειστικότητες" προϊόντων που έχω δει σε άλλο περιοδικό μήνες πριν, ή για software που ο καθένας μπορεί να κατεβάσει demo από το internet. Θέλω να διαβάζω απόψεις προσωπικές και όχι δελτία τύπου. Δεν πληρώνω για κάτι τέτοιο και φαντάζομαι κανένας άλλος.
Το RAM έχει χάσει προ πολού την σοβαρότητά του οπότε αξίζει μόνο για κάποια DVD του National Geographic πλέον. Τα PC-κάτι είναι απλώς διαφημιστικά δελτία, ενώ το PC Master ασχολείται μόνο με παιχνίδια κι εγώ καθόλου. To Computer Για Όλους το διαβάζω σχεδόν 20 χρόνια πλέον και όποιος το παρακολουθεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι πιο ανανεομένο από ποτέ.
Έχω την "τύχη" να μπορώ να παρακολουθώ και τις κυκλοφορίες, οπότε τα ίδια σημερίζονται πολλοί ακόμα.
Σε τελική ανάλυση ενημρώνομαι πιο γρήγορα μέσω sites του Internet ή με προϊόντα που φτάνουν απευθείας στα χέρια μου.
Συνεχίστε τα αξιόλογα polls. Λίγα είναι τόσο αξιόπιστα σαν αυτό.

Και εγώ προσωπικά θεωρώ το Computer για όλους ως ένα απο τα καλύτερα περιοδικά του χώρου. Με αυτό μεγάλωσα και αυτό παίρναμε σχεδόν φανατικά για 4-5 χρόνια κάθε μήνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το RAM συνέχισα να το διαβάζω μέχρι προσφάτως που παραιτήθηκε ο Νίκος Δήμου και ξενέρωσα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ψήνομαι να δώσω μια ευκαιρία στο Linux Format όμως, άσχετα αν τις ίδιες πληροφορίες προφανώς μπορώ να τις βρω και στο νετ.
Από σποραδικές αναγνώσεις, το RAM μου δίνει την εντύπωση πλέον ότι απευθύνεται σε νοικοκυρές που δεν ξέρουν να κουμπώσουν ένα καλώδιο, τα δε υπόλοιπα κάνουν απλά διαφήμιση, οπότε γιατί να σκάσω τα λεφτά μου εκεί;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.