Προτιμώ τα περιοδικά που δίνουν μεγαλύτερο βάρος στην ουσία και όχι στο "φαίνεσται". Είμαι συνδρομητής σε όλα τα περιοδικά του χώρου, αλλά αναγνώστης μόνο στο Computer Για Όλους. Μπορώ να διακρίνω από μακριά την μούφα που προσπαθεί να πλασάρει ο καθένας, και δεν μου αρέσει σε καμία περίπτωση τα περιδικά "καταλόγου προϊόντων" όπως έχει καταντήσει ειδικά το PC World και άρχισε το PC Mag. Θέλω αντικειμενικές απόψεις και όχι πληρωμένες διαφημίσεις.
Συχαίνομαι να μου λένε για δήθεν "αποκλειστικότητες" προϊόντων που έχω δει σε άλλο περιοδικό μήνες πριν, ή για software που ο καθένας μπορεί να κατεβάσει demo από το internet. Θέλω να διαβάζω απόψεις προσωπικές και όχι δελτία τύπου. Δεν πληρώνω για κάτι τέτοιο και φαντάζομαι κανένας άλλος.
Το RAM έχει χάσει προ πολού την σοβαρότητά του οπότε αξίζει μόνο για κάποια DVD του National Geographic πλέον. Τα PC-κάτι είναι απλώς διαφημιστικά δελτία, ενώ το PC Master ασχολείται μόνο με παιχνίδια κι εγώ καθόλου. To Computer Για Όλους το διαβάζω σχεδόν 20 χρόνια πλέον και όποιος το παρακολουθεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι πιο ανανεομένο από ποτέ.
Έχω την "τύχη" να μπορώ να παρακολουθώ και τις κυκλοφορίες, οπότε τα ίδια σημερίζονται πολλοί ακόμα.
Σε τελική ανάλυση ενημρώνομαι πιο γρήγορα μέσω sites του Internet ή με προϊόντα που φτάνουν απευθείας στα χέρια μου.
Συνεχίστε τα αξιόλογα polls. Λίγα είναι τόσο αξιόπιστα σαν αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.