More stereotypes.... just frakin great!
Δεν είναι άντρες αυτοί δεσποινίς μου, είναι αγοράκια καγκουροχώστηδες της κακιάς ώρας που περπατάνε σα χεσμένοι και μιλάνε σα να τους έχεις λιθοβολήσει το φρονιμήτη ("α εισ' μαναρι;" για το "τι κάνεις μανάρι;")
Άμα δεις εμένα πως κυκλοφορώ, θα σου πέσει το σαγόνι στο τρίτο υπόγειο του Καρφούρ. Δε σου μιλάω για το αν είμαι όμορφος ή όχι. Σου μιλάω για ντύσιμο. Είτε βάλω μπλούζα, είτε πουκάμισο και σακάκι. Και η κολώνια είναι κολώνια, πάντα. Το δε μπάνιο τακτικότατο και το δέρμα να μοσχοβολάει πάντα. (Ζυγός γαρ)
Είτε σόλο για να τραβήξω τα βλέμματα είτε σε σχέση γιατί πολύ απλά δεν είναι υποχρεωμένη η καθεμιά να μυρίζει τις οσμές μου στο κρεβάτι ή να κυκλοφορεί με το ΕΛΑΪΣ στο κεφάλι.
ΥΓ: Και φυσικά φτιαχνόμαστε όλοι και όλες για να μας παίρνουν μάτι. Ας μην υποκρινόμαστε. Τουλάχιστον εγώ ως επι το πλείστον γι αυτό το κάνω, κι ας μη θέλω να φλερτάρω καμία. Θέλω όμως να είμαι γαμάτος, καλύτερος από τους άλλους. Το μόνο που κάνω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για μένα, είναι το μπάνιο για λόγους σωστής σωματικής υγιεινής. Άπαξ και το κάνω, νιώθω καλά με μένα. Από κει και πέρα, ότι κάνω επιπλέον του μπάνιου, είναι για τον κόσμο, ή απλά γιατί μπορώ και όχι για "να νιώθω όμορφα". Όμορφα νιώθω και με το βρακί μου.-