giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Διότι μετά το τέλος της προβολής, τα γυαλιά αυτά θα τα πάρεις σπίτι σου, μακριά από τον κινηματογράφοΓιατί είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω ακόμα και 50 λεπτά για κάτι που είναι υποχρεωμένος ο κινηματογράφος να μου το δώσει για την παρακολούθηση της ταινιας?

Και τι θα τα κάνεις;

Αν θέλεις βέβαια, μπορείς να επιστρέψεις τα γυαλιά που μόλις πριν δύο ώρες αγόρασες 2 ευρώ, στους ειδικούς κάδους συλλογής κατά την έξοδο από τον κινηματογράφο. Έτσι, για να είσαι καλό παιδί και να μην επιβαρύνεις και το περιβάλλον με τα σκουπίδια σου...

Παράλογο;;; Δεν απαντάει... Άρα, λογικό!

Τώρα γιατί θα έπρεπε να πληρώνεις για κάτι που ο κινηματογράφος θα μπορούσε να διανέμει πριν την παράσταση και να μαζεύει κατά την έξοδο ώστε να ξαναχρησιμοποιηθεί από τους επόμενους πελάτες, is beyond my understanding

Είναι φρέσκο ακόμη το realD και πουλάει. Ξαναγέμισαν οι κινηματογράφοι, λίγο το 'χεις;

Προχτές στο Avatar, μετά την αγορά των εισιτηρίων και λίγο πριν την έναρξη της προβολής αισθάνθηκα μια αδιαθεσία και ήμουν έτοιμη να πάρω την κόρη μου και να φύγω.
Το επιχείρημα της μικρής ήταν καθηλωτικό: "Θυμήσου μαμά πως μόλις πληρώσαμε 24 ευρώ!!"

Να δεις για πότε μου πέρασε η αδιαθεσία...
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσένα σου φαίνεται σωστό να πληρώνεις κάτι που το σινεμά είναι υποχρεωμένο να στο δώσει? Όπως ακριβώς συμβαινει με τις εγγυήσεις. Πρέπει οι υπολογιστές να έχουν εγγύηση για πολλά χρόνια, όχι για 1-2.και την πολυθρόνα που κάθεσαι επίσης : την τραβούσα μία ώρα αλλά μάλλον ήτανε κολλημένη στην θέση της
love_angel
Επιφανές μέλος

οι ταξιτζιδες μου παιρνουν 7 ακομα και 7,5 ευρουλακια.
Neraida
Επιφανές μέλος

το σπιτι μου απο το ΤΕΙ στη Λαρισα εινα 6-7 λεπτα το πολυ με αυτοκινητο.
οι ταξιτζιδες μου παιρνουν 7 ακομα και 7,5 ευρουλακια.
Μηπως βρισκεται εκτος οριων πολεως και βαζουν διπλη ταριφα? Διαφορετικα δεν εξηγειται...ειναι του ματς.

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Γι'αυτο θα παρω διπλωμα και δεν θα τους ξαναχρειαστω!!!
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Παιρνει μια γυναικα τηλεφωνο και διαμαρτυρεται για 3 παγωτα (απο αυτα τα σπεσιαλ) σε αναψυκτηριο/ζαχαροπλαστειο που εφαγε και πληρωσε 35 ευρω.
Κοιτα λιγο και τον τιμοκαταλογο πριν σε σκισουν ρε ανθρωπε.
Πολυ χαζος ειναι ο κοσμος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Το μονο σιγουρο ειναι πως πολλες φορες ζω/ ζουμε μεσα σε ενα θεατρο του παραλογου κι επειτα αναρωτιομαστε γιατι κυκλοφορει παραλογος κοσμος γυρω μας. Αφου ψεκαζουν μουρλα, μουρλαμενος βγαινει ο κοσμος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile!
Δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίταγα χτες μια βιτρίνα calzedonia, που είχα την εντύπωση πως είναι τα ζαρα της κάλτσας, και είχε 20-30 ευρώ το ζευγάρι. Τις κάλτσες! Δηλαδή θα πηγαίνει ο κόσμος και θα πληρώνει ένα μεροκάματο για να πάρει κάλτσες? Πάμε καλά? Να ήταν καμιά φίρμα τύπου Prada να το καταλάβω, απευθύνεται σε άλλη μερίδα ανθρώπων που έχουν να πληρώσουν την τιμή του αυτοκινήτου μου για ένα αξεσουάρ, αλλά...για κάλτσες μάρκας τύπου ζαρα 30 ευρώ?

Για να μην πιάσω τις νυχούδες και τις κομμώτριες που χρεώνουν την ώρα τους όσο οι γιατροί την επίσκεψη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.