fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ρωτάω από περιέργεια, όχι ότι θέλω να κάνω περιτομή (άουτς)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

στην αισθηση δεν εχει καμια απολυτως διαφορα.
ειναι σα να εχεις μονιμα το δερμα που καλυπτει το head σου κατεβασμενο, αφηνοντας το εκτεθιμενο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το αντίθετο. Και στον άντρα και στην γυναίκα, αφαιρείται το τμήμα της σάρκας που είναι και περισσότερο ευαίσθητο. Σκοπός της περιτομής είναι να μειώσει την σεχσουαλική απόλαυση (χωρίς όμως να ελαττώσει την ικανότητα τεκνοποίησης). Και ο λόγος εφεύρεσης είναι θρησκευτικός: Μίσος προς το σώμα.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

θα συμφωνησω!!Οϋτε για καθαριότητα είναι, ούτε για απόλαυση.
Το αντίθετο. Και στον άντρα και στην γυναίκα, αφαιρείται το τμήμα της σάρκας που είναι και περισσότερο ευαίσθητο. Σκοπός της περιτομής είναι να μειώσει την σεχσουαλική απόλαυση (χωρίς όμως να ελαττώσει την ικανότητα τεκνοποίησης). Και ο λόγος εφεύρεσης είναι θρησκευτικός: Μίσος προς το σώμα.

θα βγω λιγο οφ τοπικ, αλλα θα το πω, γιατι με τρωει.. : αρχαιος ελληνικος πολιτισμος: λατρεια προς το ανθρωπινο σωμα και προβολη αυτου!!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σε ποιο λαό και ποιο θρήσκευμα αναφέρεσαι;Οϋτε για καθαριότητα είναι, ούτε για απόλαυση.
bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Οϋτε για καθαριότητα είναι, ούτε για απόλαυση.
Συμφωνω απολυτα.
Εχει περιγραφει καπως ετσι απο αρκετους ψυχολογους (και τον Ραιχ) αλλα ολως περιεργως αυτες οι αναλυσεις δεν ειδαν ποτε το φως της δημοσιοτητας (γιατι αραγε?).
Αυτο που ελεγα ειναι οτι οταν αποδεχομαστε αψηφιστα την περιτομη, ειναι πολυ ευκολο να αποδεχτουν καποιοι και την κλειτοριδεκτομη.
Και τα δυο αποτελουν μια γενικοτερη "ψυχο"παθεια της κοινωνιας (Ο Ραιχ την αναφερει ως "συναισθηματικη πανουκλα") και οπως σωστα λεει ο Ρεμπεσκες, σκοπος ειναι η μειωση της ερωτικης απολαυσης (με οτιδηποτε αυτο συνεπαγεται).

Δε βλεπεις το θεμα σφαιρικα, με όλα τα θετικα και αρνητικά του. Η ομορφιά παιζει ενα ρόλο, όσον αφορά τη συνολικη εικονα μας σαν ατομα, οχι την ομορφιά των γεννητικών οργάνων. Η καθαριοτητα είναι το βασικό και γυναικα που θα απορριψει/ξενερωσει/κακολογησει αντρα , επειδη δεν εχει περιτομή, μάλλον πέρασε λοβοτομή η ίδια. Ή βλεπει πολλές τσόντες και νομιζει οτι αυτο είναι το "σωστό".Αν στον έρωτα δεν παίζει ρόλο η ομορφιά, τότε που παίζει ρόλο;![]()
Και περα απο την καθαριότητα, οπως ειπα και πριν, το κομάτι που φευγει, είναι από τα πιο ευαισθητα στη διέγερση (και εκθέτει σε απευαισθητοποιηση ολα τα υπολοιπα). Σα να βγαζεις τη μισή κλειττορίδα (και κάνεις λιγοτερο ευαισθητη την υπολοιπη μιση)....ετσι.....για να πιο όμορφο (λες και θα το χαζευει κανείς με τις ώρες στο εργαστήρι ζωγραφικής "Ass-φαλός" .
.
Kαι να μην ξεχναμε τόσο τις επιπλοκές όσο και το συνολικό κόστος που στις ΗΠΑ είναι απο 500$ μεχρι και 3000 (οσο αργοτερα τοσο ακριβοτερα).
Neraida
Επιφανές μέλος

Η καθαριοτητα είναι το βασικό και γυναικα που θα απορριψει/ξενερωσει/κακολογησει αντρα , επειδη δεν εχει περιτομή, μάλλον πέρασε λοβοτομή η ίδια. Ή βλεπει πολλές τσόντες και νομιζει οτι αυτο είναι το "σωστό".
Αυτο νομιζω δεν το υποστηριξε καμμια απο τις κοπελες, που γραψαμε εδω, οπως επισης ειναι γελοιο να ισχυει για καποιο σεβαστο ποσοστο γυναικων...βεβαια δεν μπορει, ακομα και σε αυτο, καποιες εξαιρεσεις θα υπαρχουν....

To οτι θα ειναι γελοιο να το θεωρει ενα σεβαστο ποσοστο γυναικων...ναι συμφωνω. Αλλά δε θα παραξενευτω, εχουμε ακουσει και χειροτερα

Εξαιρεσεις υπαρχουν για ολα. Ακομα και για τον κανονα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί στις τσόντες οι πρωταγωνιστές κάνουν περιτομή???Ή βλεπει πολλές τσόντες και νομιζει οτι αυτο είναι το "σωστό".

(σόρρυ για το άκυρο της ερώτησης αλλά ΝΑΙ, εγώ σε αυτό σκάλωσα

(Και καλα, ταχα μου δε βλεπεις τσοντες τωρα δηλαδις

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

πρεπει να είμαι ανώμαλη αλλά μια φορά που μου είχε τύχει ένας σύντροφος μου να έχει κάνει περιτομή, φρίκαρα... καθόλου δε μου άρεσε![]()
ηταν Ελληνας?
ρωταω γιατι αν δεν ηταν μουσουλμανος ή εβραιος τοτε ειναι λογικο να φρικαρεις! λες τι στο καλο.. πηγε με τη θεληση του κ του το κοψανε?? τοσος μαζοχισμος???

και απο την αλλη.. και αλλοθρησκος να ηταν παλι λογικο ειναι.. η δυναμη της συνηθειας βλεπεις παιζει κι εδω μεγαλο ρολο!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ήμουν και μικρούλα βέβαια...

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

εντυπωση μου κανει... καλε γιατι το εκανε αυτο στον εαυτο του?
δεν παμε καλα.....

Niyia
Διάσημο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

χαχα! νταξει, μπορει να ειχε καποιο προβληματακι το παιδι.. ποτε δεν ξερεις.. και να αναγκαστηκαν.. αλλιως μου φαινεται τραβηγμενο, για τα ελληνικα δεδομενα..
oh la la!!!

Μα ειδες που φτανουμε ; Επειδη γυρω μας κατι αρχιζει και γινεται συνηθεια για λαθος λογους, μετα καποιοι αισθανονται εκεινοι, οι "περιεργοι". Οχι, να μην αισθανεσαι ανωμαλη ουτε σαν μακρινη σκεψη. Δε σου αρεσε οκ, σεβαστο.πρεπει να είμαι ανώμαλη αλλά μια φορά που μου είχε τύχει ένας σύντροφος μου να έχει κάνει περιτομή, φρίκαρα... καθόλου δε μου άρεσε![]()
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist
- despoina13
- John2025
- giannhs2001
- Memetchi
- DimitraA.
- Giorgkalo
- taketrance
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- naturale
- Fernando_A
- Joji
- Libertus
- suaimhneas
- ROM32
- kalhkardia
- mixaelaaa
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Than003
- χημεια4λαιφ
- ggl
- epote
- Unboxholics
- V@Per
- Alessandra Eliza
- Annie
- marww
- Ariana2018
- iew
- std157489
- Totreno
- Kate1914
- Gi0Kr
- Freddys
- ovelix360
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.