Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:το χαρτζηλίκι.

τι λες μωρε παλαβοοοο!!!!!!
ααααααχαχαχαχα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

kanonika katouraw apla to kefali einai ekso synexeia kai oxi mesaΑρχική Δημοσίευση από dooo:καθετήρας.
zanin
Διάσημο μέλος

την περιτομη οι εβραιοι την κανουν στα παιδια τουσ οταν ειναι 8 ΗΜΕΡΩΝ. με αυτον τον τροπο βαφτιζουν το παιδι τουσ. οταν το αγορι παει 13 ετων , τοτε γινεται το μπαρ μιτσβα οπου το αγορι διαβαζει τα ιερα βιβλια και απο εκεινη την ημερα και μετα το παιδι ενηλικινιωνεται θρησκευτικα. κατι αντιστοιχο γινεται και στα κοριτσια στα 12Αρχική Δημοσίευση από diddle:Α μάλιστα!!Thankς για την ενημέρωση!![]()

zanin
Διάσημο μέλος

δεν βαφτιζεται στα 13. τοτε ενηλικιωνεται. το αγορι βαφτιζεται 8 ημερων .τοτε ην κοβουν λιγο.Αρχική Δημοσίευση από XRZ:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!E "ψιτ" έλα δω!!! χαχαχαχα!!! καλό!!!!
κοίτα...τόσες λεπτομέριες δεν ξέρω (13 ήμουνα κι εγώ δεν με είχε προβληματίσει τότε!!!) Στα 13 "βαφτιζεται" από τη συναγωγή. Το...κοσμικό του όνομα (στο ληξιαρχειο κτλ) τι σχέση έχει? Εσένα σε λένε Γιάννη γιατί έκανες μπλουμ στην κολυμπήθρα??? no, no, no!!! Σε λένε Γιάννη γιατί κάποιος πήγε στο ληξιαρχείο (? νομίζω) και το δήλωσε![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από zanin:kanonika katouraw apla to kefali einai ekso synexeia kai oxi mesa
what the hell is that?

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

τα παραπονά σου στο συμμαθητή μου που έτσι μου το είχε εξηγήσει τότε!Αρχική Δημοσίευση από zanin:δεν βαφτιζεται στα 13. τοτε ενηλικιωνεται. το αγορι βαφτιζεται 8 ημερων .τοτε ην κοβουν λιγο.![]()

thx for the info...
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:what the hell is that?![]()
Είσαι μικρή ακόμα...δεν ξέρεις

Cancerman
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

(σας έχω πει οτι είναι η κολλητή μου απο το σχολείο;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Ίσα ίσα....που είναι πολύ καλό και για την ανάπτυξη του![]()
Που μπορω να παω να κανω περιτομη;;;;;

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Yγ. ΑΙΣΧΟΣ! Σα να το βάζεις σε μπλέντερ μοιάζει :S
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Γενικα αν το ψαξετε, τα περισσοτερα κρατη (πχ ΗΠΑ, Καναδας, Αγγλια) δεν εχουν καταληξει αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο να γινεται περιτομη (μιλαμε οταν δεν υπαρχει αναγκαστικος λογος υγειας).
Υπαρχουν καποια αδρα στοιχεια οτι ισως μειωνει πιθανοτητες προσβολης απο καποιοιυς ιους (HIV,HPV). Αλλα αμα περιμενεις απο αυτο για να προφυλαχτεις...αστα να πανε.
Ομως παραλληλα εχει παρατηρηθει και μειωση της ευαισθησιας και απολαυσης στην περιοχη, καθως και καθυστερηση εκσπερματισης (το οποιο ειναι καλο η κακο, αναλογως).
Η φυση εχει λογο που εχει φτιαξει κατι οπως το χει φτιαξει. Δεν ειναι εντελως τυχαια ολα. Προσωπικα , αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος υγειας, δε θα προτεινα καποιος να κανει περιτομή. Το δερμα και ο χαλινος υπαρχουν για καποιο λογο. Αν υπαρχει προβλημα , κοφτε τα. Αμα θελει καποιος για λογους θρησκευτικους (που δεν ασπαζομαι), ας το κανει. Αλλοι λογοι δε νομιζω οτι ειναι αρκετοι για να πας να κανεις ασκοπη εγχειρηση στο εργαλειο σου.
zanin
Διάσημο μέλος

κατουρανε. πατησα λαθος πληκτρο...βιαζομουν να φυγωΑρχική Δημοσίευση από dooo:what the hell is that?![]()
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Lorien:Παιδια το θεμα υγειεινης ειναι λιγο υπερβολικο. Αμα πλενεσαι συχνα δεν εχεις ποτε προβλημα. Αμα μπαινεις για μπανιο 1 φορα την εβδομαδα ή περισσοτερο....δε σου φταιει η απουσια περιτομης.
ναι αλλα οπως και να το παρεις, ειναι αλλιως το δερμα σου να καλυπτεται απο δερμα τις περισσοτερες ωρες της ημερας, μη σου πω και σχεδον όλες. μυριζει βασικά, ακομα και μπανιο να κανεις θα ξαναμυρισει, πως το λενε!
Αρχική Δημοσίευση από Lorien:Ομως παραλληλα εχει παρατηρηθει και μειωση της ευαισθησιας και απολαυσης στην περιοχη, καθως και καθυστερηση εκσπερματισης (το οποιο ειναι καλο η κακο, αναλογως).
σε αυτο εχεις δικιο! πλεον δεν ειναι τοσο ευαισθητο, λογω τριβης!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:ναι αλλα οπως και να το παρεις, ειναι αλλιως το δερμα σου να καλυπτεται απο δερμα τις περισσοτερες ωρες της ημερας, μη σου πω και σχεδον όλες. μυριζει βασικά, ακομα και μπανιο να κανεις θα ξαναμυρισει, πως το λενε!
Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, αν πλένεσαι τακτικά δεν μυρίζει και ο κόλπος της γυναίκας καλύπτεται με δέρμα αλλα αν είναι καθαρός δεν μυρίζει.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, αν πλένεσαι τακτικά δεν μυρίζει και ο κόλπος της γυναίκας καλύπτεται με δέρμα αλλα αν είναι καθαρός δεν μυρίζει.
και αυτος καλυπτεται αλλα ειναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, οχι εξωτερικο. AN με πιανεις

τεσπα, δε λεω αυτο που μου ρθε στο μυαλο γιατι θα φαω κανα μπαν και θα ναι ΟΛΟ δικο μου με τετοιες εκφρασεις που γουσταρω κι εγω να βαλω

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:και αυτος καλυπτεται αλλα ειναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, οχι εξωτερικο. AN με πιανεις![]()
τεσπα, δε λεω αυτο που μου ρθε στο μυαλο γιατι θα φαω κανα μπαν και θα ναι ΟΛΟ δικο μου με τετοιες εκφρασεις που γουσταρω κι εγω να βαλω![]()
![]()
![]()
Σιγά ρε συ, δεν ρίχνουμε μπαν για ακραίες εκφράσεις απλά τους βάζουμε @@@ ή **** γράψε ότι θες αλλα αν είναι μπινελίκια βάλε κανένα ***** και δεν τρέχει τίποτα!

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist
- despoina13
- John2025
- giannhs2001
- Memetchi
- DimitraA.
- Giorgkalo
- taketrance
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- naturale
- Fernando_A
- Joji
- Libertus
- suaimhneas
- ROM32
- kalhkardia
- mixaelaaa
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Than003
- χημεια4λαιφ
- ggl
- epote
- Unboxholics
- V@Per
- Alessandra Eliza
- Annie
- marww
- Ariana2018
- iew
- std157489
- Totreno
- Kate1914
- Gi0Kr
- Freddys
- ovelix360
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.