Πες τα φόρα παρτίδα. Είναι στατιστικά αποδεκτό;

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Ναι ομως valder, αν η κοπελα δεν θελει να δοκιμασει κατι επειδη δεν μπορει να το αναναγνωριζει λογο οτι υπαρχει αυτη η ασυμβατοτητα που λες, ακομη και αν το δοκιμαζε τοτε και παλι δεν θα το αναγνωριζει γιατι και παλι θα υπηρχε η ασυμαβοτητα.

Προσωπικα αν σε καποια που μου γυιαλιζε παρατηρισουσα μια ασυμβατοτητα, τοτε αυτοματως θα πηγενα για αλλα :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

drunk

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Valder:
Δεν είναι κακό, ούτε η κοπέλα πρέπει να θανατωθεί στην πυρά! Απλά αδυνατεί να δει κάποια πράγματα με μια Α σκοπιά και έτσι χάνει.

Τα βλέπει όμως από μια Β σκοπιά κι έτσι μπορεί να χάνει εσένα αλλά κερδίζει κάτι άλλο .Τι ? Aυτό που η ίδια θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό της.Κι εσύ το ίδιο δεν κάνεις ?

Παρεπιπτόντως το χέστης δημοσίως ήταν αυτοσαρκαστικό.Ανθρωπος με μεγάλη αυτοπεποίθηση υποψιάζομαι.Εκτός από χιούμορ.

Επίσης συμφωνάω και με τον από πάνω.



Επί του θέματος τώρα συμφωνάω με ντουουουουου .Έκλεισε :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
προφανώς το "εμένα τουλάχιστον άμα παρατηρούσα ότι μου συμβαίνει κάτι τέτχιο θα άρχιζα να ανησυχώ" δεν αναφερόταν στη δική σου στάση πάνω στο θέμα βαλντερίνιο (βραζιλιάνο επιθετικό σε έκαμα :P) αλλά στην περίπτωση που με ήθελε όλος ο γυναικείος (και όχι μόνο ;)) πληθυσμός.

εσύ (όπου εσύ, ο οπχιοσδήποτε :D) μπορεί να είναι κ το πρώτο γκομενάκι και να έχεις τον απίστευτα καλλιεργημένο-οργωμένο-συμπληρώνεις_ό,τι_θες_μάνα_μ εσωτερικό κόσμο. αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εκτιμηθεί από τους πάντες. γιατί; γιατί διαφέρουμε. ευτυχώς δλδ :).

ψ. πα να λουστώ τώρα γιατί μας έβαλαν τα ραμολιμέντα αγώνα στις 10, σιχτίρ :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
το "εσύ χάνεις" το λες σε τρεις περιπτώσεις:

α. γιατί είσαι ολίγον πικραμένος/η και παίζεις αυτοάμυνα

βου. γιατί έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και παίζεις πάντα επίθεση

γου. γιατί έτσι όντως είναι (σπάνια περίπτωση, συναντάται μόνο στα κατεστραμμένα βουνά που ονειρευόταν ο γουόκι άνωθέν μου :P:P)


ενενηνταεννιακομμαεννιατοισεκατό δεν σημαίνει και τίποτα, μη χολοσκάτε μωρέ :D:D:D:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nana

Δραστήριο μέλος

Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 602 μηνύματα.
Και στο κάτω κάτω εσυ βρε καλό μου, απ το χύμα καμάκι θα καταλάβεις αν ο άλλος είναι χάλιας; Το ζευγάρι μάτια γιατί μας το έδωσε ο Ύψιστος;:confused:

Πού έγραψα εγώ ότι από το χυμαδιό καταλαβαίνω ότι είναι χάλιας??? Αυτό που είπα είναι ότι οι χάλιες συνήθως είναι χυμαδιό... Επειδή έχω ματάκια και βλέπω, γι' αυτό και λέω ότι είναι χάλιες... έγινα σαφής????:|

Εγω πισέύω οτι το χύμα είναι ο,τι καλύτερο και βοηθάει πολύ!! --- ποιόν??? και τους δύο??? γιατί αλλιώς δυσκολεύονται???

Θεωρώ οτι οταν αρχίσουν τακτικές και μισόλογα και γυροφέρνει κάποιος κάτι και δεν το λέει κατι δεν πάει καλά...δεν μου φαίνονται καλές οι προθέσεις..... --- δεν έχω τύχει ποτέ σε τέτοια περίπτωση??? πάντα καλές προθέσεις μου' χουν τύχει και στο κάτω κάτω ο τρόπος δεν είναι ένδειξη της πρόθεσης.

οταν κάποιος έχει το θάρρος να πέι κατευθείαν τι αισθάνεται το εκτιμώ απεριόριστα και μετράει πάρα πολύ για μένα. Τό να μπορούν να μοιράζονται 2 άνθρωποι ελέυθερα τισ σκέψεις και αισθήματά τους δείχνει σεβασμό και θάρρος. --- όχι στην προκειμένη περίπτωση, όμως. Γενικά έτσι θα ήταν καλό να ίσχυε.

Αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον δεν καταλαβαίνω σε τι χρειάζεται να μπάινεις στη διαδικασία να κρύβεις πράγματα και να προσπαθεις έμμεσα να τα εκφράσεις! Σε εμένα συνήθως η τακτικές και το ψήσιμο καταλήγουν σε απίστευτη βαρεμάρα...

Και γενικά, αν παρατηρήσετε και διαβάσετε τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα ζώα για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο και να "συνάψουν σχέση" (να κάνουν σεξ δλδ), θα δείτε πως ποτέ η μία πλευρά δε "χώνεται" στο θηλυκό π.χ.. Πάντα υπάρχει παιχνίδι και από εκεί και πέρα "χυλόπιτες" ή αποδοχή. Έτσι είναι η φύση και ο άνθρωπος ως ζώο και ο ίδιος λειτουργεί έτσι.8)

Για μένα είναι η πιο ώραία εκδήλωση ενδιαφέροντος η πιο αληθινή και αξιοσέβαστη και φυσικά θα φερθώ ανάλογα!Μου τη σπάει να σου ανοίγει κάποιος την καρδιά του και εσυ να συνεχίζεις το παιχνιδάκι π.χ. οχι δεν τηλεφωνω τώρα σε 2 μέρες, μην στειλει μήνυμα γλυκο δείξε σκληρή, παίξε με τις λέξεις, ασε υπονοούμενα, ειναι το τρίτο ραντεβού πώς μπορεί να σε θέλει τόσο....

Το βασικότερο είναι να είναι ο άλλος αυθεντικός και να τα πιστέυει, να βγαινουν φυσικά, να μην ακολουθεί τακτικές στο πώσ να τα πεί και να εκδηλώνει τα συναισθήματά του με θάρρος, σεβασμό και ειλικρίνεια

Όταν λέω εγώ προσωπικά για παιχνίδι δεν εννοώ ότι παίρνω το γνωστό περιοδικό (ή άλλα) που μου λένε, το πρώτο λεπτό θα κοιτάξεις εκεί, το επόμενο πες του αυτό, μετά κάνε το άλλο. Αυτά είναι για τους στόκους. Το "παιχνίδι" βγαίνει φυσικά και λογικά. Το ότι οι σχέσεις όλες ανεξαιρέτως βασίζονται στο κρυφτό, είναι σίγουρο και θα προτιμούσα να ήταν αλλιώς (μιας και δεν κρατιέμαι και θέλω να τα λέω ευθέως). Αλλά στο συγκεκριμενο θέμα, λέγοντας τα χύμα απλώς επιβεβαιώνεις αυτά που αισθάνεσαι (αυτή την επιβεβαίωση φοβούνται πολλοί). Ακόμα, όμως και το στόμα να μη τα λέει, τα δείχνει το σώμα... οπότε... αν ξέρεις να διακρίνεις πότε ο άλλος έχει καλές ή κακές προθέσεις, εκεί είναι το θέμα... και η ευθύνη είναι δική σου και όχι του άλλου στο πώς θα εκφραστεί.

αυτή την "λογική" εγώ δεν την καταλαβαίνω valder :confused:. τι σημαίνει "αυτή χάνει" :|; δλδ άμα σου αρέσει κάποια η οποία τελικά αποδειχτεί ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, πιστεύεις ότι βγήκε σώνει και καλά χαμένη από το όλο στόρυ; πολύ εγωιστικό μου ακούγεται αυτό... είναι σα να συμπεριφέρεσαι στο θέμα της προσεγγισης του άλλου φύλου πιστεύοντας ότι de facto σε θέλουν όλες (sic). εμένα τουλάχιστον άμα παρατηρούσα ότι μου συμβαίνει κάτι τέτχιο θα άρχιζα να ανησυχώ :D.

στο δια ταύτα τώρα. το να τα ρίξω - μου τα ρίξουν στην ψύχρα από την πρώτη στιγμή δε μου αρέσει (νταξ, εγώ είμαι κ λίγο χέστης :P), εκτός από καταστάσεις του στυλ "δε θα την ξαναδώ, ό,τι κάνω τώρα" (όπου και πάλι είμαι χέστης :D). το να πάθω έγκαυμα όμως από το ψηστήρι το βρίσκω εντελώς απαράδεκτο και κατακριτέο. δε μου αρέσουν αυτού του τύπου τα παιχνιδάκια. άλλο το φλερτ, άλλο αυτή η αηδία. ή θες ή δε θες.- σε σένα μιλάω, μην κοιτάς αδιάφορα αλλού :P.

Συμφωνώ σε ΌΛΑ:clapup:

Βασικά το όλο θέμα το έχεις πάρει σε λάθος βάση στην 1η παράγραφο. Γιατί θεωρώ οτι είσαι λάθος; Άκου λοιπόν: Ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να καλλιεργήσει τον εαυτό του με βάση τα εφόδια που έχει πάρει από κάθε προηγούμενη εμπειρία της ζωής του. Μεταλλασσόμεθα δηλαδή με στόχο το καλύτερο. Το "καλύτερο" σε εντελώς υποκειμενική βάση, έτσι; Φτάνεις σε ενα σημείο που γυρνάς και λες: "Νιώθω οτι είμαι όμορφος, νιώθω οτι εχω μια Α κοινωνικότητα, κλπ κλπ" και αυτό πας και το δείχνεις στην άλλη. Εκείνη μπορεί να μη το καταλάβει, να υπάρχει μια ασυμβατότητα. Κατ εμέ λοιπόν χάνει την ευκαιρία να εκτιμήσει αυτό το άτομο που έχει απέναντι της και να διαπιστώσει τι θα μπορούσε εκείνος να της προσφέρει.

Με βάση βέβαια τα δικά σου μέτρα νομίζει ότι αυτή χάνει, έτσι; Γιατί αν και αυτή (με βάση τη δική σου λογική) νομίζει ότι έχει φτάσει τον εαυτό της σε ένα καλό σημείο και θεωρεί ότι είναι ανώτερη του αγοριού ( εσένα π.χ.), τότε αυτή με βάση πάλι τα δικά της μέτρα πιστεύει ότι θα χάσει αν κάτσει μαζί σου. 'Ασε που μπορεί ενώ εσύ της "τα ρίνεις" να έχει ήδη βρει το δικό της "αστέρι" εκείνη τη στιγμή.

Και στην τελική μπορεί εσύ να θεωρείς ότι είσαι όμορφος (και να είσαι, δε λέω) και να αρέσεις στο 50% των κοριτσιών, αλλά πώς να το κάνουμε, υπάρχει και ένα άλλο 50% που δεν του αρέσεις... χάνουν και αυτές. Και τέλος, όταν κάποιος σε πλησιάζει δε βλέπεις τον εσωτερικό του κόσμο (σε ποιο σημείο έχεις φτάσει και τι μπορείς να προσφέρεις), αλλά τον εξωτερικό... που μπορεί να μη της αρέσει.

Επομένως, το "αυτή χάνει" είναι υποκειμενικότατο και μάλλον το λέει κάποιος για να μη αισθανθεί πολύ χάλια, αλλά ότι είναι από πάνω...

Αρχική Δημοσίευση από dooo:
το "εσύ χάνεις" το λες σε τρεις περιπτώσεις:

α. γιατί είσαι ολίγον πικραμένος/η και παίζεις αυτοάμυνα

βου. γιατί έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και παίζεις πάντα επίθεση

γου. γιατί έτσι όντως είναι (σπάνια περίπτωση, συναντάται μόνο στα κατεστραμμένα βουνά που ονειρευόταν ο γουόκι άνωθέν μου :P:P)


ενενηνταεννιακομμαεννιατοισεκατό δεν σημαίνει και τίποτα, μη χολοσκάτε μωρέ :D:D:D:D

:thumbsup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

thecure

Νεοφερμένος

Η thecure αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
χουμ οκ , η δική μου άποψη είναι η εξής:

Περίπτωση α : το ενδιαφέρον είναι αποκλειστικά σεξουαλικό
Εντάξει , εδώ είμαι 1019287462936 % σταθερή στην επιμονή μου πως η προσέγγιση πρέπει να είναι ευγενική μεν , άμεση δε . Γλυτώνουν και οι δύο από πολλά , ο ένας από το πονοκέφαλο που μπορεί να του δημιουργήσει ο άλλος ( μη το πω αλλιώς ) και ο άλλος από κάτι ατελείωτες σκέψεις του στυλ : και τώρα ? τι είμαστε ? μήπως μπορεί να υπαρξει συνέχεια ? ααααχ αν ναι θα του πω να περάσουμε το καλοκαίρι μαζί στο εξοχικό του θείου της ξαδέρφης του μπατζανάκη του παιδικού μου φίλου ... και πάει λέγοντας . Βέβαια δεν ειναι πάντα αποτελεσματικό , 1. διότι δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού είναι τραβάτε με κι ας κλαίω , ή επιζητά την παραμύθα για να καλύψει δικές τις ανασφάλειες. Αλλωστε είναι πιο εύκολο να πεις : με κορόιδεψε , παρά : ήθελα και το κανα ( αυτό από την άλλη δεν είναι φταίξιμο αποκλειστικά αυτών , αλλά του γενικότερου ρατσισμού που επίσης δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει για τις γυναίκες που αναλαμβάνουν έτσι τις ευθύνες των πράξεων τους ) 2. γιατι πολλά αρσενικά προτιμούν να πάνε με πλάγιους τρόπους προκειμένου να έχουν σίγουρα αποτελέσματα .

Περίπτωση β : το ενδιαφέρον είναι γενικότερο
Εδώ νομίζω πως καλύτερα η προσέγγιση να είναι αργή και σταθερή . Απλά και σίγουρα βήματα . Βέβαια όταν λέω αργή , δεν εννοώ σαλιγγαρίσια , διότι μέχρι τότε ο άλλος μπόρει να πάρει λαθος μηνύματα ή απλώς να βαρεθεί να περιμένει . Βασικά δε νομίζω πως μια εντελώς άμεση προσέγγιση μπορεί να αποδώσει , διότι ούτε χρόνο δίνεις στον άλλον να το σκεφτεί , ούτε είναι σύνηθες να μπαίνεις σε σχέση με ένα άτομο που δε γνωρίζεις ιδιαίτερα . Εν τέλει η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, αλλά νομίζω πως όπως και να χει, πρέπει να δώσεις στον άλλον να καταλαβει πως είσαι σίγουρος για αυτό που πας να κάνεις .

Ενιγουέι , τα πράγματα τα έχουμε παραμπουρδουκλέψει , οπότες κουράγιο :hypno:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Εξαρταται τι θελεις να πεις σε μια γυναικα και ποσο χυμα θα το πεις.
Ειναι πολυ ωραιο ενας αντρας να ειναι ευγενης, αυθορμητος και ειλικρινης στην εκδηλωση των συναισθηματων του.

σε ο,τι αφορα εμενα πχ,
Αν εννοεις πως να εκφρασει καποιος τον θαυμασμο του και την διαθεση του να ειναι μαζι μου, συνηθως εγω προσωπικα προτιμω να μου το δειχνουν με πραξεις, με το να θελει να βρισκεται μαζι μου τακτικα, να μου τηλεφωνει και γενικοτερα να δειχνει ενδιαφερον κι επιθυμια να με βλεπει, ναμακουει,και πως νοιαζεται για την καθημερινοτητα μου τους προβληματισμους μου και γενικοτερα.
Οσο για τα λογια ωραια ειναι κι αυτα αλλα προτιμω το μετρο σε αυτα κι οχι υπερβολες.
ποτε δεμαρεσαν οι βαρυγδουπες δηλωσεις, θελω να πω δεν τις πιστεψα(αν και παντα τις ακουω και ποτε δεν κοβω τον αλλο) και δε νομιζω να τις πιστεψω ποτε.

αν αντιθετα θελεις να πεις κατι ασχημο σε γυναικα, πχ να χωρισετε η πως κατι σεχει ενοχλησει, τοτε εκει ισως να προτιμησω τις σταρατες κουβεντες κι οχι τη απομακρυσνη η το να μου δειξει ο αλλος πως εχει ξενερωσει. ισως δε λαβω καθαρα το μηνυμα και φυσικα ακομα κι αν το λαβω δε θα ξερω τι ακριβως τον εχει πειραξει, οποτε σε αυτη την περιπτωση περιμενω ξεκαθαρες κουβεντες(οχι ομως στησιμο στον τοιχο εχει διαφορα το να σε κατακρινουν απτο να σου παραπονιουνται, εχει διαφορα η καταπιεση απτο παραπονο)

συνηθως παντως βαλ πιστευω πως τα μηνυματα μια γυναικα τα λαμβανει ειτε μιλησεις ειτε οχι, αλλωστε η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη, το σημαντικο ειναι να εισαι συ ο εαυτος σου κι οχι ναλλαζεις για καθε γυναικα που χεις απεναντι σου, επειδη ειτε θελει μπλα μπλα ειτε θελει ευγενια κ.ο.κ

τον εαυτο σου θα ερωτευτει καποια, οχι τον τροπο που θα την πλησιασεις γιατι αργα η γρηγορα θα καταλαβει αν ειναι φτιαχτος η οχι και αν ειναι φτιαχτο δε θα της αρεσει καθολου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Κατά την άποψη μου το να έρθει κάποιος και να μου εκφράσει τα συναισθηματα του ετσι στα καλα καθουμενα μπορεί είτε να με απωθήσει είτε να με κερδίσει.


Αυτό που παίζει ρόλο είναι ο τρόπος.

υ.γ: δυστυχως οδηγίες χρήσης για αυτό δεν υπάρχουν, οπότε do your best!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apaleytos

Νεοφερμένος

Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Eίμαι κάθετος σε αυτό.
Έχω μάθει να τα λέω εξω από τα δόντια για να μην υπάρχουν παρερμηνείες αργότερα. Και επίσης λόγω σεβασμού σε αυτόν που έχω απέναντί μου. Το αντίθετο δημιουργεί αίσθημα (και είναι) ανειλικρίνειας και δεν τα πάω καθόλου καλά με τα ψέμματα.

Δεν μου έχει βγει προφανώς πάντα σε καλό.
Αλλά είναι και θέμα αξιοπρέπειας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JaneWin

Διάσημο μέλος

Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,240 μηνύματα.
Λοιπονννν....
Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ερθει κανεις και να μου τα πει μια και εξω παρα να πηγαινει απο'δω και απο'κει....αμα γινοταν το δευτερο θα ξενερωνα απιστευτα(τι να κανουμε αναποδο πλασμα ειμαι)...επισης που ο λογος να ζοριζεται ο αλλος αδικα...το ειπες και ησιχασες(λεμε τωρα) παρα να σκεφτεσαι χιλιους δυο τροπους πως να της πεις ενα απλο "γεια"....(χιλιες φορες χειροτερο αυτο):P
Αυτα και απο εμενα...;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lovesome

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Βασικά εμένα θα μ'άρεσε να μην μου πει τίποτα και να το φέρνει σιγά σιγά το θέμα! Να γνωριστούμε καλύτερα κλπ!
Και μετά να μουτο φέρει με ωραίο τρόπο!Έχει πλάκα και πολύ ενδιαφέρον!
Βέβαια αν αργήσει πολύ ξενερώνω...οπότε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JaneWin

Διάσημο μέλος

Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,240 μηνύματα.
Να γνωριστούμε καλύτερα κλπ!

Μα δεν μιλαμε να σου ερθει ενας ακυρος και να σου το πει....ετσι καταλαβα τουλαχιστον...:worry::confused:
Σε αυτην την περιπτωση και βεβαια να κατσεις να μιλησεις και να γνωριστεις με την κοπελα ειναι απαραιτητο....αλλα οχι και να το μασας 5 μηνες....αλλιως αμα γνωριζεις αρκετα τον αλλον δεν πιστευω να υπαρχει λογος να περιμενεις και να μην το λες.....;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lovesome

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Μα δεν μιλαμε να σου ερθει ενας ακυρος και να σου το πει....ετσι καταλαβα τουλαχιστον...:worry::confused:
Σε αυτην την περιπτωση και βεβαια να κατσεις να μιλησεις και να γνωριστεις με την κοπελα ειναι απαραιτητο....αλλα οχι και να το μασας 5 μηνες....αλλιως αμα γνωριζεις αρκετα τον αλλον δεν πιστευω να υπαρχει λογος να περιμενεις και να μην το λες.....;)

αν μιλάμε για κάποιον που γνωρίζουμε απλά να έρθουμε πιο κοντά και μετά! Θα μου έρθει πολύ απότομο αν μου το πει φόρα παρτίδα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Εμένα δεν μου αρέσει να έρθει να μου το πει έτσι στην ψύχρα, ακόμη και να τον γνωρίζω και λίγο. Προτιμώ να το δείξει πρώτα σιγά σιγά και ύστερα αν θέλει να έρθει να μου το πει...
Τοβρίσκωκαιπιο εντάξει για εμένα την ίδια... Γιατί όταν έρθει έτσι κάποιος να σου το πει εσύ τι λες??
Κάθεσαι σαν χάνος και τον κοιτάς μέχρι να γυρίσει κάποιος τη μανιβέλα και να πάρει μπρος το μυαλό....:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apaleytos

Νεοφερμένος

Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
zOitCa, όσον αφορά την προσωπική μου γνώμη, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να ξεκαθαρίζεται η θέση του άλλου για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Δεν είπα με το που τον γνωρίζεις να του λες "καλημερα, σε γουστάρω, θέλω να [..βάλε ότι θες εδώ..]
Αλλά όταν βλέπεις ότι κάποια πράγματα παρερμηνεύονται το ξεκαθάρισμα θα τα ξεδιαλύνει ώστε ο άλλος να ξέρει τι ζητάς από εκείνον.

Σε κάθε μας σχέση είναι πολύ βασικό να ξέρουμε τι ακριβώς θέλει ο άλλος από εμάς.
Δεν θα σου πω ψέμματα όμως, την έχω πατήσει αρκετές φορές. Αλλά έχω και είχα την συνείδηση μου καθαρή. Και δεν έχω μετανιώσει ποτέ γι' αυτό (έχω ξενερώσει στο παρελθόν αλλά δεν το έχω μετανιώσει, εννοώ)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
zOitCa, όσον αφορά την προσωπική μου γνώμη, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να ξεκαθαρίζεται η θέση του άλλου για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Δεν είπα με το που τον γνωρίζεις να του λες "καλημερα, σε γουστάρω, θέλω να [..βάλε ότι θες εδώ..]
Αλλά όταν βλέπεις ότι κάποια πράγματα παρερμηνεύονται το ξεκαθάρισμα θα τα ξεδιαλύνει ώστε ο άλλος να ξέρει τι ζητάς από εκείνον.

Σε κάθε μας σχέση είναι πολύ βασικό να ξέρουμε τι ακριβώς θέλει ο άλλος από εμάς.
Δεν θα σου πω ψέμματα όμως, την έχω πατήσει αρκετές φορές. Αλλά έχω και είχα την συνείδηση μου καθαρή. Και δεν έχω μετανιώσει ποτέ γι' αυτό (έχω ξενερώσει στο παρελθόν αλλά δεν το έχω μετανιώσει, εννοώ)

Μα δεν είπα να μην το δείξει. Φυσικά και οι κινήσεις που θα κάνει, πρέπει να μαρτυρούν τι θέλει εκείνος, που "αποσκοπεί", για να μην δημιουργηθεί σύγχυση. Σ' αυτό εννοείται πως συμφωνώ. Αλλά αυτό που κάνουν να έρχονται κάποιοι στην ψύχρα, δεν μου αρέσει...:mad::P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apaleytos

Νεοφερμένος

Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Καλά στην ψύχρα (πόσο μάλλον αν δεν την γνωρίζω καλά) ούτε και εμένα μου αρέσει. Να το κάνω ή να μου το κάνουν :)

[offtopic]Μια φορά μόνο το έκανα αλλά είχα κάποιον σοβαρό λόγο μέσα μου.
Kατάλαβα που και πως θα πήγαινε και επειδή ήταν πολύ ευάλωτη η κοπέλα και θα πόναγε πολύ μετά, έπρεπε να κόψω κάτι "μαχαίρι" όσο και αν δεν το ήθελα αν και παρόλα αυτά ήξερα πως ήταν το σωστό και γι' αυτο και έγινε έτσι.
Πάνε κοντά 10 χρόνια από τότε βέβαια και η κοπέλα δεν είναι πλέον εν ζωή, δυστυχώς.[\offtopic]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Λοιπονννν....
Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ερθει κανεις και να μου τα πει μια και εξω παρα να πηγαινει απο'δω και απο'κει....αμα γινοταν το δευτερο θα ξενερωνα απιστευτα(τι να κανουμε αναποδο πλασμα ειμαι)...επισης που ο λογος να ζοριζεται ο αλλος αδικα...το ειπες και ησιχασες(λεμε τωρα) παρα να σκεφτεσαι χιλιους δυο τροπους πως να της πεις ενα απλο "γεια"....(χιλιες φορες χειροτερο αυτο):P
Αυτα και απο εμενα...;)
Και στα λέει φόρα παρτίδα ωραία και καλά, χωρίς να το περιμένεις, σου έρχεται ένα ωραιότατο εγκεφαλικό και εκεί πέρα αντιδράς με την ... εύκολη απάντηση τύπου "εμ, δεν γνωριζόμαστε καλά και εγώ σε βλέπω σαν φίλο".

The End! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pure_Seduction

Επιφανές μέλος

Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9,834 μηνύματα.
Καλυτερα σιγα σιγα,ωστε να χτιζεται η σχεση.
τα φορα παρτιδα πολλες φορες τρομαζουν τις γκομενες και φευγουν.
εκτος αν μιλαμε για σεξ μονο ,που τοτε τις λες οτι εχεις τις γκ@υλες σου ξεκαθαρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

italian

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο italian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Ναι τα έλεγα φόρα παρτίδα οπως τα αισθανόμουν στο βαθμό που τα αισθανόμουν χωρίς ενδοιασμούς. Και τι κατάλαβα μετά από τόσα χρόνια (ε)μπύρ(ι)ας? Ότι η παρτίδα που θέλουν οι γυναίκες είναι παρτίδα σκάκι.

Ο άντρας παίρνει τα λευκά, ο κυνηγός, ώστε να έχει την πρώτη κίνηση. Οι γυναίκες, το θήραμα, τα μαύρα (όπως και να το κάνουμε είναι και πιο σεξουαλικό ως χρώμα). Στην αρχή λοιπόν πρέπει να κινείς μόνο τα πιόνια. Μία μία θέση και ας μπορούν να μετακινηθούν και δύο. Άσε κάτω τον ίππο θα νομίσει ότι την θέλεις μόνο για πήδημα !! (δόξα τω θεώ θα έχεις αρκετά εμπόδια στην πορεία, αν όλα πάνε κατ'ευχήν, για να πηδήξεις, για άλλο δεν ξέρω). Καθώς λοιπόν θα τα κινείς μπροστά θα δεις ότι δειλά δειλά θα τα κινεί και εκείνη. Ε κάποια στιγμή που θα έχει προχωρήσει αρκετά και θα κάνει διπλό βήμα για να σε προσπεράσει κάνε της και ένα “αν πασάν” (σαν πασάς που θέλεις να γίνεις) θα δεις ότι θα καλέσει την κολλητή της για να της το ανακοινώσει και εκείνη θα αναφωνήσει “Αχ τι ρομαντικός που είναι είσαι τυχερή πόσο σε ζηλεύω!” και έτσι θα πάρεις και την πολυπόθητη έγκριση από την κολλητή της. (ειδάλλως κόβεσαι απορρίπτεσαι πως το λένε).

Μετά σιγά σιγά επιστρατεύεις τους αξιωματικούς που είναι γνωστοί στο σκάκι και ως τρελοί. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θέλει να της πουλάς και τρέλα, είναι και αυτό απαραίτητο στοιχείο του παιχνιδιού. Καταστρώνεις λοιπόν τα σχέδια σου με τους τρελούς πως να την πολιορκήσεις, λάου λάου όμως δηλαδή μην την πολύ ορκίσεις με μεγάλες υποσχέσεις θα ξενερώσει και θα φύγει, και όπως προείπα άσε κάτω τους ίππους μην έχεις όλο το νου σου στο πήδημα είναι νωρίς ακόμα!

Μετά κάνε κανά ροκέ, μικρό εννοείται μην παίρνεις πολύ θάρρος, άρχισε να κυνηγάς την βασίλισσα της ,όχι με πολύ επιμονή αλλά στρίμωξε την σιγά σιγά, δίπλωσε τους πύργους σου ώστε να σε αισθανθεί καλύτερα και όταν δεν θα έχει πολλές επιλογές κάρφωσε της τον ίππο στο γ3, άρχισε την στα σαχ, μέχρι να αναγκασθεί να ρίξει τον βασιλιά της να βάλει εσένα στην θέση του και να μπορέσεις επιτέλους να κάνεις αχ και βαχ στο μυαλό, το σώμα και την καρδιά της. Αποστολή εξετελέσθη.

Αυτά από μένα, σαράντα χρόνια φούρναρης έχω ψηηηηήσει* !!!! Αν τώρα δεν ξέρετε τίποτα από σκάκι δοκιμάστε να παίξετε κάποια άλλη παρτίδα, πάντα δίχως φόρα, δυστυχώς για την συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών το παιχνίδι είναι προαπαιτούμενο. Εγώ πάλι, όσο και να γουστάρω το σκάκι, στις σχέσεις μου θέλω παρτίδες με ανοιχτά χαρτιά και ας έχω αποδεχθεί ότι απευθύνομαι στην συντριπτική μειοψηφεία...

*εγκεφαλικά κύτταρα όχι γυναίκες τι νομίσατε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top