Πετρούλα Κωστίδου & δελτίο καιρού Star

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
ποια η αποψη σας για το συγκεκριμενο δελτιο καιρου??το κατακρινετε?? το κοροιδευεται?? το παρακολουθειτε?
:hmm: πιστευεται οτι η ελληνικη τηλεοραση χρειαζεται και ενα πιο ελεφρυ δελτιο καιρου οπως αυτο η οτι το σταρ εχει πεσει πολυ χαμηλα για τα νουμερα τηλεθεασης??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
πιστευεται οτι η ελληνικη τηλεοραση χρειαζεται και ενα πιο ελεφρυ δελτιο καιρου οπως αυτο η οτι το σταρ εχει πεσει πολυ χαμηλα για τα νουμερα τηλεθεασης??

Εμείς ως κοινωνία έχουμε πέσει πολύ χαμηλά αν αυτό κάνει νούμερα τηλεθέασης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
ποια η αποψη σας για το συγκεκριμενο δελτιο καιρου??το κατακρινετε?? το κοροιδευεται?? το παρακολουθειτε
Όταν το λέει εκείνη η ψηλή με τα μακριά μαλλιά και το κοντό φόρεμα, ακούω ακόμη και το δελτίο για τους αγρότες!

..................Πάμε όλοι μαζί.......................
:clapup:Δδδδδδεν πάει πιό κάτω πιάσαμε πάτοοοοοοο:clapup:
:clapup:που σαι ρε Στέλιο που σαι ρε Στράτοοοοοοοοο:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Μετα απο 4 χρονια στο Σταρ (υπεγραψε συμβολαιο παρακαλω), θα την χασουμε. Θα μας την παρουν στο Χαλιουντ. :P

παντως, δεν ειναι χαζη. εκεινη ξερει τι κανει, μπορει και το κανει... ενα κομματι ψωμι βγαζει στο κατω κατω...

Σε τι οφελει να πουμε οτι δεν ειναι σωστο, οταν κανει τηλεθεαση μια τετοια παρουσιαση? Αντρες, γυναικες, παιδια παρακολουθουν δελτιο καιρου με την Πετρουλα... οπου κανεις δεν θυμαται λεξη απο αυτα που ειπε, περαν το "μολις τελειωσα".

Χριστε μου, θα παρω τα βουνα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Προσωπικά θεωρώ πολύ πετυχημένη την επιχειρηματική αυτή κίνηση. Αυτό είναι το target Group του star και προφανώς αυτό το target θέλει να διατηρήσει και να ενισχύσει.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετά τολμηρή, όπως απαιτεί κάθε επιχειρηματική ιδέα, έτσι ώστε να στρέψει όλα τα φώτα πάνω στο star, αλλά όχι τόσο τολμηρή που θα χαρακτηρίζονταν χυδαία κτλ, όποτε θα αναγκάζονταν να την σταματήσουν. Όποτε σε καμία περίπτωση που δεν "κοροϊδεύω" την κίνηση, αντιθέτως την θεωρώ μια καλή συνταγή για τους στόχους του star.

Αυτό που με εκπλήσσει είναι, πως ένα δελτίο καιρού που χαρακτηρίζεται τουλάχιστον από χαμηλής ποιότητας από το Μ.Ο. έχει ξεπεράσει σε αριθμό τηλεθεατών κάθε άλλο δελτίο καιρού. Ας μην μιλήσω για την δημοσιότητα και για την ποσότητα των συζητήσεων που έχουν λάβει χώρα για αυτό το δελτίο καιρού, τέτοια "αναταραχή" θεωρώ ότι η Ελληνική TV έχει να δημιουργήσει από εποχές Big Brother. Άραγε είναι υπερβολή και αλαζονικό να προβλέψουμε ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι σπασμοί της Ελληνικής TV;

Όπως και να έχει, παρόλο που τέτοια φαινόμενα έχουν μόνο "15 λεπτά" δημοσιότητας, θεωρώ ότι είναι ικανά να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει εκεί στο Star.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

e-sofia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών, επαγγέλεται Designer και μας γράφει απο Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1,522 μηνύματα.
Μια χαρά τα καταφέρνει η Πετρούλα και καλά κάνανε στον Σταρ.
Αν δεν θέλεις δεν βλέπεις τον καιρό.... εγώ άνοιξα την τηλεώραση ενώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου.... μονο και μονο να δω την Πετρούλα...
Πως το εξηγείς; Δεν το εξηγείς περιέργια αλλά δεν με χάλασε.
Απλά δεν θα την ξαναδω και τέλος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Μία ηλιθιότητα και μισή είναι κατά τη γνώμη μου όλο το πρότζεκτ.:)

Χαζεύουμε τα μπούτια της ξανθιάς ξεχνόντας τα πραγματικά που μας ενδιαφέρουν.:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Πάντως σε παλαιότερη ψηφοφορία σε site εφημερίδας, με ερώτηση:
Ποιο είναι το κριτήριο σας για την επιλογή εκπομπής πρόγνωσης καιρού στην TV;

τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά:

  • Η εμφάνιση του προσώπου που παρουσιάζει την πρόγνωση (33) 10,4%
  • Η επιστημονική αξιοπιστία του προσώπου που παρουσιάζει την πρόγνωση (108 ) 34,1%
  • Η συχνότητα επιβεβαίωσης της πρόγνωσης του καιρού (119) 37,5%
  • Η αξιοπιστία του δελτίου ειδήσεων (41) 12,9%
  • Το ίδιο το τηλεοπτικό κανάλι (16) 5,0%
οπότε μάλλον στοχεύουν στο 10,4%, το οποίο στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερο μιας και ο Έλληνας θέλει να είναι σοβαροφανής.

Θεωρώ πάντως ότι τα νούμερα της Πετρούλας, σιγά σιγά θα πέσουν (πόσο μάλλον για τα 4 χρόνια που έχει συμβόλαιο). Λογικά κάποια στιγμή θα επιστρέψουν όλοι στις φυσιολογικές επιλογές τους, που για μένα είναι "όποιο κανάλι πετύχω και λέει τον καιρό". Άλλωστε όλοι τις ίδιες πηγές έχουν, συν του ότι το internet είναι το πιο αξιόπιστο και "εύκαιρο" απ' όλα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,504 μηνύματα.
Μία ηλιθιότητα και μισή είναι κατά τη γνώμη μου.:)

Χαζεύουμε τα μπούτια της ηλίθιας ξεχνόντας τα πραγματικά που μας ενδιαφέρουν.:worry:

Όπως τα ζητήματα για την παιδεία, τα περι της οικονομίας, η ανεργία, η βία της αστυνομίας... γνωστά αυτά. Και είναι σημαντικά, αλλά πιστεύω καλόν είναι να κρατήσουμε αυτό το θέμα στο επίπεδο που του αρμόζει (καλαμπούρι προφανώς) και να μην ανάγουμε κάθε χαλαρό θέμα σε σοβαρό επειδή έχουμε 5-10 θέματα βραχνάδες πάνω απ' το κεφάλι μας.

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής με απλά λόγια. Ναι, έχουμε πιό σημαντικά ζητήματα, ναι το επίπεδο της πετρούλας είναι επιεικώς δάπεδο, αλλά τουλάχιστον έχουμε και μια μακακία να λέμε να γελάμε. Αν μιλάγαμε όλη την ώρα για τον Ευφραίμ, θα χαμε σαλτάρει απ' την κατάντια μας σα χώρα.

Πάμε παρακάτω:

Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει πετρούλα μέχρι πριν κανα 2 βδομάδες, όταν και μου το είπαν. Δεν έχει κάτι να με κρατήσει η τηλεόραση και έτσι δεν έβλεπα. Μου είπαν "άνοιξε και δες και θα καταλάβεις". Ανοίγω λοιπόν την τηλεόραση και βλέπω μια πολύ αεράτη κοπελιά, εντυπωσιακή (γιατί είναι εντυπωσιακή, κομμένα τα δήθεν... μεγάλα παιδιά είμαστε, το θάρρος της γνώμης μας έχουμε) ΑΛΛΑ να λέει σαχλαμάρες.

Να ακούω εκείνο το "Αττικούλα καλή μου φίλη θα αρπάξεις κρύωμα" και να μου ρχεται αναγούλα από τη σάχλα...

Το να την φυσάει ο αέρας στο στούντιο όταν λέει για μποφώρ ή να κρατάει μια ομπρέλα όταν λέει για βροχές, ναι το βρίσκω καινοτόμο. Το να πεί και μια προκλητική διττής σημασίας ατάκα τύπου "Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα", πάλι το βρίσκω καινοτόμο.

Αλλά το να λέει μακακίες δημοσίως, ε όχι ρε παιδιά, αυτό δεν είναι καινοτόμο. Αυτό είναι είδος δημοσιογραφίας εν αφθονία.:D

Μπράβο στο Σταρ πάντως, άσχετα αν δεν το χωνεύω σαν κανάλι γιατί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Ξέρει να κρατάει την πελατεία του και να φέρνει και νέα (έστω και από περιέργεια για μια φορά), παράγοντας σημαντικός για την ανταγωνιστικότητα μιας επιχείρησης σήμερα. Διότι γι αυτό πρόκειται, για μια επιχείρηση που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να είναι ανταγωνιστική. Δεν είναι ΕΤ1 με το Λαζάνη σε οικογενειακού τύπου δελτίο αλα 1987 υπό τις ντιρεκτίβες του Δημοσίου. Επιχείρηση που δεν είναι ανταγωνιστική, ακόμα και σε ένα τέτοιο ολιγοπώλιο όπως της ελληνικής tv, είναι καταδικασμένη να κλείσει. Και το Σταρ δεν θα κλείσει. Έχει πιάσει τη συνταγή πλέον.

Άσχετα αν εγω δεν ξαναείδα το δελτίο καιρού πέρα από αυτή τη μια φορά. Υπάρχουν άλλοι που χαρμανιάζουν με την πετρούλα και το βλέπουν, ή άνθρωποι που απλά τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο των ειδήσεων του Σταρ και παραμένουν και για τον καιρό.


ΥΓ: Όσο για την πετρούλα σα γυναίκα. Ναι, είναι εντυπωσιακή. Μ' αρέσει, πιασίματα, καμπύλες, το πιάσατε το νόημα. Απ' την άλλη, υπάρχουν και ίδιες και καλύτερες εκεί έξω, μην κολλάμε. Γυναίκες ωραίες να φάν' κι οι κότες. Ακόμα σημαντικότερο για μένα....γυναίκες πιό έξυπνες να φαν κι οι κότες. Ως εκ τούτου, είμαι καλά με αυτά που μου προσφέρει η ζωή μου και στον τομέα της -οπτικής και μη- διέγερσης.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Idril

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1,435 μηνύματα.
προσωπικα δε μπορω να δεχτω οτι επειδη εφερε νουμερα ειναι καλη κινηση. Tο οτι το επιπεδο του κοινου ειναι τοσο χαμηλο ωστε να πιανουν τετοιες καινοτομιες δεν τις δικαιολογει.

Tο επιπεδο του λαου ειναι επισης τετοιο που ζητανε απο το γιατρο να τους δωσει αντιβιωση για το φτερνισμα. Oι γιατροι το κανουν, και παιρνουν τα χρηματα αρα αφου κερδιζουν και ικανοποιουν και τους πελατες ειναι καλη κινηση, σωστα?

Kαπου, κατι χανουμε.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Το θεωρώ μεγάλη κατρακύλα ποιότητας (θα μου πεις, στο Star είσαι, τι περίμενες;). Επίσης δε θα μου άρεσε ο άντρας μου κάθε βράδυ να κάθεται να χαζεύει τα βυζιά της οποιασδήποτε μπιπ που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι αυτό και τίποτα παραπάνω. Τι να πω, ίσως είμαι συντηρητική. Αλλά μου φαίνεται τελείως χυδαίο όλο αυτό, με πρόστυχα υπονοούμενα. Σε λίγο θα κάνουν και διαφημίσεις για παιδάκια με ημίγυμνες, έλεος. Κατάντια. Μόνο αυτό.

Φταίνε όμως κι αυτοί που της δίνουν σημασία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Το να την φυσάει ο αέρας στο στούντιο όταν λέει για μποφώρ ή να κρατάει μια ομπρέλα όταν λέει για βροχές, ναι το βρίσκω καινοτόμο. Το να πεί και μια προκλητική διττής σημασίας ατάκα τύπου "Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα", πάλι το βρίσκο καινοτόμο.

Τόσο καινοτόμο που το είχαν εντάξει στο σενάριο του Beverly Hills (τι θυμήθηκα τώρα!), όταν ήταν η Donna στο πανεπιστήμιο και έλεγε τον καιρό. Βάλε ότι το BH σταμάτησε το 2001 (πολλάαααααα χρόνια από όταν τελείωσαν το πανεπιστήμιο)... ΟΥ(!!!), τέτοια καινοτομία τι να πω!

Neeeext!

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Το θεωρώ μεγάλη κατρακύλα ποιότητας (θα μου πεις, στο Star είσαι, τι περίμενες;). Επίσης δε θα μου άρεσε ο άντρας μου κάθε βράδυ να κάθεται να χαζεύει τα βυζιά της οποιασδήποτε μπιπ που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι αυτό και τίποτα παραπάνω. Τι να πω, ίσως είμαι συντηρητική. Αλλά μου φαίνεται τελείως χυδαίο όλο αυτό, με πρόστυχα υπονοούμενα. Σε λίγο θα κάνουν και διαφημίσεις για παιδάκια με ημίγυμνες, έλεος. Κατάντια. Μόνο αυτό.

Φταίνε όμως κι αυτοί που της δίνουν σημασία.

Ας χαζεύει καλέ- αφού οι περισσότεροι το βλέπουν και γελάνε. :D
Εγώ το βλέπω και χαμογελάω, γιατί η κοπελίτσα είναι έξυπνη και αυτό που κάνει το κάνει καλά. Δύο φορές που την πέτυχα πάντως, μετά το τέλος (λολζ, πήγα να γράψω, "αφού τελείωσε"- αλλά άσ'το καλυτερα :p) σκέφτομαι "ωχ, τι είπε για αύριο στην Αττική" και γύρισα στον Ant1 να δω τον κυριούλη που μοιάζει με ζωάκι του δάσους... χμ, ίσως έχει και λίγο από ξωτικό.
Τέλος πάντων, το σίγουρο ήταν πως θα επικεντρωνόμουν στο χάρτη και τις θερμοκρασίες. :p


Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, βγάζουν κανέναν νορμαλ άνθρωπο να πει τον καιρό; :worry:
Ή ετοιμόρροπος θα είναι
ή Πετρούλα θα είναι,
ή κοπελιά χονδρουλή που της έχουν φορέσει ανεκδιήγητα ρούχα, αλλά το μίνι, μίνι... θα είναι
(κάπου πέτυχα και μία τέτοια)

...?!:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
προσωπικα δε μπορω να δεχτω οτι επειδη εφερε νουμερα ειναι καλη κινηση. Tο οτι το επιπεδο του κοινου ειναι τοσο χαμηλο ωστε να πιανουν τετοιες καινοτομιες δεν τις δικαιολογει.

Tο επιπεδο του λαου ειναι επισης τετοιο που ζητανε απο το γιατρο να τους δωσει αντιβιωση για το φτερνισμα. Oι γιατροι το κανουν, και παιρνουν τα χρηματα αρα αφου κερδιζουν και ικανοποιουν και τους πελατες ειναι καλη κινηση, σωστα?

Kαπου, κατι χανουμε.:/:

Ως επιχειρηματική κίνηση, ναι είναι καλή, αφού συγκέντρωσε επάνω της τόση δημοσιότητα ώστε μέχρι και στο ταπεινό (:P) e-steki να το κάνουμε θέμα. Πέτυχε λοιπόν το σκοπό της και με το παραπάνω.
Το ότι (από) κάπου κάτι χάνουμε (ως ελληνικό κοινό τηλεθεατών) είναι προφανές αφού όπως έγραψε ο Expy:

Αυτό που με εκπλήσσει είναι, πως ένα δελτίο καιρού που χαρακτηρίζεται τουλάχιστον από χαμηλής ποιότητας από το Μ.Ο. έχει ξεπεράσει σε αριθμό τηλεθεατών κάθε άλλο δελτίο καιρού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Το πρόγραμμα: δεν θα πω κάτι διαφορετικό, προφανώς χάνει ποιότητας.
Η κοπελιά: πέρα από τα ευάερα και ευήλια φορέματα που επιλέγει, έχω να σχολιάσω ότι την δουλειά της την κάνει καλά.
Η κατάντια: όταν στήνεται κανείς στην TV για να δει λίγο μπούτι
(υπάρχει και το internet you fools :Ρ)


Ωστόσο δεν κρύβω ότι όποτε τύχει το βλέπω το δελτίο. :P Αλλά δεν στήνομαι και μόνο για πάρτυ της στην TV, έχω κι άλλες δουλειές (κι είναι ακόμα χειμώνας..............)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ε ναι προφανώς. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν έχουν ή δεν ξέρουν το ίντερνετ. Ε από δω και πέρα μαζί με το Filmnet έχουμε και την Πετροκωστούλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

io-io

Διάσημο μέλος

Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
Καλε, περιγραψτε και σε εμας τα ξενιτεμενα τι το ιδιαιτερο εχει αυτο το δελτιο καιρου! Ποση γυμνια δηλαδη? :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Προσωπικά θεωρώ πολύ πετυχημένη την επιχειρηματική αυτή κίνηση. Αυτό είναι το target Group του star και προφανώς αυτό το target θέλει να διατηρήσει και να ενισχύσει.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετά τολμηρή, όπως απαιτεί κάθε επιχειρηματική ιδέα, έτσι ώστε να στρέψει όλα τα φώτα πάνω στο star, αλλά όχι τόσο τολμηρή που θα χαρακτηρίζονταν χυδαία κτλ, όποτε θα αναγκάζονταν να την σταματήσουν. Όποτε σε καμία περίπτωση που δεν "κοροϊδεύω" την κίνηση, αντιθέτως την θεωρώ μια καλή συνταγή για τους στόχους του star.

Αυτό που με εκπλήσσει είναι, πως ένα δελτίο καιρού που χαρακτηρίζεται τουλάχιστον από χαμηλής ποιότητας από το Μ.Ο. έχει ξεπεράσει σε αριθμό τηλεθεατών κάθε άλλο δελτίο καιρού. Ας μην μιλήσω για την δημοσιότητα και για την ποσότητα των συζητήσεων που έχουν λάβει χώρα για αυτό το δελτίο καιρού, τέτοια "αναταραχή" θεωρώ ότι η Ελληνική TV έχει να δημιουργήσει από εποχές Big Brother. Άραγε είναι υπερβολή και αλαζονικό να προβλέψουμε ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι σπασμοί της Ελληνικής TV;

Όπως και να έχει, παρόλο που τέτοια φαινόμενα έχουν μόνο "15 λεπτά" δημοσιότητας, θεωρώ ότι είναι ικανά να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει εκεί στο Star.

δηλαδη τα θυσιαζουμε ολα στο βωμο του κερδους?? το δεχομαστε αυτο??
εκει εχουμε ξεπεσει?? δε συμφωνω μαζι σου... εχει ριξει πολυ το επιπεδο το σταρ... κ δυστυχως αυτη απεικονιζει την κοινωνια του σημερα... θα συμφωνησω( δε τοπιστευ οτι συμβαινει αυτο:mad::P) με τη michelle..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Δεν είχα ξανακούσει για αυτή την Πετρούλα (πού ζω?:P) και έκανα 1 μικρή έρευνα σήμερα που έμαθα την ύπαρξή της από εδώ. Δεν μου έκανε καμία αίσθηση. Το star καλά κάνει αυτά που κάνει, και πορνό νυχτερινό δελτίο να βάλει πάλι καλά θα κάνει αν υπάρχει κοινό για αυτό. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι επειδή είναι καινούριο οι περισσότεροι το βλέπουν για να γελάσουν. Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι ικανοί να περιμένουν 10' μπροστά στην τηλεόραση να δουν μπούτι και βυζί, αλλά αυτό δεν μου δημιουργεί και καμία έκπληξη. Στην Ιταλία υπάρχουν κάποια shows με ημίγυμνες πολλά χρόνια και οι γείτονες δεν ξενερω- δεν ξενερώνουνε ποτέ, δεν βρίσκω το λόγο να αλλάζουν τα πράγματα εδώ (λες κι είμαστε κανά κουλτουριάρικο κράτος:P) .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top