Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σχετικά με την ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων: δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα το ποιοτικό πρόγραμμα, και αυτός είναι κι ο λόγος που εδώ και 2,5 (πλέον) χρόνια δεν έχω καν συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι μου και έχω την χειρότερη των εντυπώσεων για το κοινό που ξοδεύει τον χρόνο του στο να αποχαυνώνεται μέσω των οπτικοακουστικών σκουπιδιών, είτε αυτά προβάλλονται από την τηλεόραση, είτε από περιοδικά και εφημερίδες της π**τσας, είτε από ιστοσελίδες που διάφορα κατεστραμμένα άτομα ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Δεν έχω να γράψω κάτι άλλο, με κάλυψαν απόλυτα κάποια από τα παραπάνω posts.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σχετικά με την ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων: δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα το ποιοτικό πρόγραμμα, και αυτός είναι κι ο λόγος που εδώ και 2,5 (πλέον) χρόνια δεν έχω καν συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι μου
Όχι ότι σας νοιάζει
Αλλά εγώ έκλεισα 8 χρόνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σχετικά με την ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων: δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα το ποιοτικό πρόγραμμα, και αυτός είναι κι ο λόγος που εδώ και 2,5 (πλέον) χρόνια δεν έχω καν συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι μου και έχω την χειρότερη των εντυπώσεων για το κοινό που ξοδεύει τον χρόνο του στο να αποχαυνώνεται μέσω των οπτικοακουστικών σκουπιδιών, είτε αυτά προβάλλονται από την τηλεόραση, είτε από περιοδικά και εφημερίδες της π**τσας, είτε από ιστοσελίδες που διάφορα κατεστραμμένα άτομα ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Δεν έχω να γράψω κάτι άλλο, με κάλυψαν απόλυτα κάποια από τα παραπάνω posts.
Κοίτα εγώ έχω τηλεόραση και δε νοιώθω καθόλου αποχαυνωμένη όταν βλέπω τα ντοκυμαντερ με ζώα ή κάποια άλλα ιστορικού περιεχομένου που δείχνει το ΣΚΑΙ και η ΕΤ3 το βράδυ 8-10.
Επίσης δεν με χαλάει να βλέπω και καμιά ταινιούλα ...

...
Ο κρατικός παρεμβατισμός ... τι ακριβώς να κάνει; Να επιτρέπει μόνο ποιοτικές εκπομπές; Αυτό θα δημιουργούσε ζήτημα λογοκρισίας, μια και τα όρια είναι πολύ λεπτά....
Μπορεί να πάει η εκπομπή σε άλλες ώρες. Να μην τη βλέπουν τόσο εύκολα μικρές ηλικίες.

Μπορεί να πάει η εκπομπή σε άλλες ώρες. Να μην τη βλέπουν τόσο εύκολα μικρές ηλικίες.
ίσως .. αλλά θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας;
Το θέμα είναι η ώρα ή η ποιότητα;

Η Πετρούλα είναι κατάλληλη για ανηλίκους; Ε όχι δα.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Όπως θα κατάλαβες φαντάζομαι αγαπητή Ciby, δεν αναφέρομαι σε άτομα που βλέπουν για 1 με 2 ώρες ντοκυμαντέρ, ταινίες ή αθλητικά, αλλά σε άτομα που κάνουν κατάχρηση της τηελόρασης για να βλέπουν το ένα σήριαλ, μετά το άλλο σήριαλ, μετά το παράλλο, μετά το reality και δυστυχώς είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοί...Κοίτα εγώ έχω τηλεόραση και δε νοιώθω καθόλου αποχαυνωμένη όταν βλέπω τα ντοκυμαντερ με ζώα ή κάποια άλλα ιστορικού περιεχομένου που δείχνει το ΣΚΑΙ και η ΕΤ3 το βράδυ 8-10.
Επίσης δεν με χαλάει να βλέπω και καμιά ταινιούλα ...![]()

Τώρα δλδ με την ασυδοσία που υπάρχει δεν υπάρχει λογοκρισία... της κοινής λογικής???
Αν ήμουν κράτος θα είχα απαγορεύσει εκπομπές και εκπομπές.
Η αν μη τι άλλο θα είχα θέσει ποιοτικά κριτήρια για κάποια είδη εκπομπών.
Και εγώ θα άλλαζα ώρα στην πετρούλα, όχι γιατί είναι σαικσι, αλλά γιατί σε αυτή την ώρα βλέπεις "ειδήσεις".
Θα την έβαζα σε άλλη χρονική ζώνη για να υποβιβαστεί θεσμικά αυτό που κάνει.
Χεχε, αλλά το ξαναείπα παραπάνω, εγώ έχω την προσωπική μου λογοκρισία, που την έχω επιλέξει για μένα και για το σπίτι μου οπότε αποσύρομαι από τη συζήτηση.
Σε επόμενο στάδιο θα μπορούσα να σας πω τι δουλειά κάνω και θα γελούσαμε πολύ.

Η βάση του προβλήματος και σε αυτό είναι η παιδεία του καθενός. Η παιδεία όμως δεν δημιουργείται μόνο από τα κανάλια...
Νομίζω πάντως ότι αν το κοινό απέρριπτε την κάθε Πετρούλα, τότε θα την σταματούσε και το κανάλι.
Γι' αυτό και επιμένω ... μάλλον εμείς είμαστε πιο πολύ το πρόβλημα.
ολγα δρακα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπική μου άποψη πάντα......

Άγγελος
Επιφανές μέλος

οχι λογω της εμφανισης βεβαιως αλλα λογω των απιστευτων βλακειων που λεει....δεν το αντεχω

εχει περασει τοσο πολυ τα ορια της γελοιοτητας(πολυ χειροτερο και απο την Πανια ακομα) που προσβαλει τη νοημοσυνη σου μονο που το βλεπεις..
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Ο,τι χαζαμαρα υπαρχει εκει βρισκεται σε αυτο το κουτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ότι του εκπεμψεις παιζει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για την Πετρούλα... Με κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις που είμαι φεμινίστρια και υποστηρίζω κάτι γυναικάκια σαν και αυτή που θεωρούνται γυναίκες....

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο το επίπεδο του τηλεοπτικού κοινού είναι IQ ραδικιού,θα γίνονται starάτομα σαν την Πετρούλα.
Προσωπική μου άποψη πάντα......![]()
Βασικά έχεις απόλυτο δίκιο. Και που έχουμε ανοίξει θέμα με αυτήν της δίνουμε αξία(κάτι που δεν αξίζει σε καμία περίπτωση).

Εμένα μου αρέσει πολύ το δελτίο καιρού που έχει η ΝΕΤ!!
Όσο για την Πετρούλα... Με κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις που είμαι φεμινίστρια και υποστηρίζω κάτι γυναικάκια σαν και αυτή που θεωρούνται γυναίκες....![]()
Ο άνθρωπος παίρνει την αξία που του δίνεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.