Πιθανή απόπειρα απάτης στη Paypal

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν κάποιος θέλει να μας στείλει χρήματα μέσω paypal κ έρχεται αυτό το email είναι φυσιολογικό ή κάποια απάτη?

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Σου στέλνουν χρήματα; Εγώ γιατί βλέπω ότι προσπαθείς να αγοράσεις Bitcoin;
Όχι δεν θέλω ... Μήπως είναι κάποιο payment fee ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επειδή είναι δολλάρια

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.
Κάτι δε μου κάθεται καλά, απλώς θα έπρεπε να λέει ότι λάβατε χρήματα από τάδε. Όχι να έχει ένα κουμπί buy για να αγοράσεις Bitcoin.
Δεν ξέρω από PayPal, 2 φορές το έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω σε φίλο λεφτά. Αλλά δε νομίζω να έχει κάποια σχέση με κρυπτονομισματα το PayPal.

Guest 881237

Επισκέπτης

Κάτι δε μου κάθεται καλά, απλώς θα έπρεπε να λέει ότι λάβατε χρήματα από τάδε. Όχι να έχει ένα κουμπί buy για να αγοράσεις Bitcoin.
Δεν ξέρω από PayPal, 2 φορές το έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω σε φίλο λεφτά. Αλλά δε νομίζω να έχει κάποια σχέση με κρυπτονομισματα το PayPal.
Εν τω μεταξύ έχει σαν τρόπο πληρωμής και το google wallet αλλά φοβάμαι να το συνδέσω

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Έχω μπερδευτεί πολυ ... Λένε ότι το pay pal είναι από τους πιο ασφαλείς τρόπους αλλά τώρα νιώθω ότι κάτι περίεργο συμβαίνει

A350

Νεοφερμένο μέλος

Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 82 μηνύματα.

View attachment 138295
Επειδή είναι δολλάρια
Πάντως εμένα μου φαίνεται αρκετά ύποπτο, και ο σύνδεσμος και το UI και η γραμματική. Στην θέση σου δεν θα το πατούσα.

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
για να μην σε παρασύρω, δεν ξέρω αν είναι όντως αυθεντικό η είναι κάνας Ινδός σκάμερ
ας τοποθετηθούν και τα άλλα παιδιά

Guest 881237

Επισκέπτης

Skiyo

Διάσημο μέλος

Guest 376555

Επισκέπτης

Email έρχεται αλλά είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, ποτέ με verification και λοιπά links.

Γιατί δε συνδέεσαι στο λογαριασμό σου να δεις εκεί αν χρειάζεται κάτι επιπλέον; Και μένα μούφα μου μυρίζει

Guest 881237

Επισκέπτης

Πάτησα πάνω αλλά δεν το δέχτηκα ... Στην κανονική pay pal δεν ήρθε κάτι πάντως...

A350

Νεοφερμένο μέλος

Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 82 μηνύματα.

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

ν

να ρωτήσω στο gmail στο έστειλαν;
Σωστά

Έχω την εντύπωση βασικά ότι κάτι περίεργο συμβαίνει 😭 γιατί βρήκα ένα σάιτ που λέει ότι βάζεις ρούχα που δεν θες πια προς πώληση... (Ξένο) Και γράφουν ότι έχουν σαν τρόπο πληρωμής το PayPal οπότε μου ζήτησαν το email κ μετά από λίγο μου ήρθε αυτό

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

θεωρώ πως είναι απάτη. Σκαμ όπως λέμε και εδώ στα μέρη μου. το URL είναι τουλάχιστον ύποπτο

Εγω είχα δει ένα βίντεο στο yt και μου άνοιξε τα μάτια σε αυτό το θέμα, αν θες δέστο (όπως και οι άλλοι γιατί είναι φουλ χρήσιμο) οπού εξηγεί με χαρτί και καλαμάρι τι γίνεται είναι στα Αγγλικα.

Guest 881237

Επισκέπτης

θεωρώ πως είναι απάτη. Σκαμ όπως λέμε και εδώ στα μέρη μου. το URL είναι τουλάχιστον ύποπτο

Εγω είχα δει ένα βίντεο στο yt και μου άνοιξε τα μάτια σε αυτό το θέμα, αν θες δέστο (όπως και οι άλλοι γιατί είναι φουλ χρήσιμο) οπού εξηγεί με χαρτί και καλαμάρι τι γίνεται είναι στα Αγγλικα.

Ευχαριστώ!

Τώρα τι μπορώ να κάνω για να μην μπλέξω? Μέχρι στιγμής βλέπω από το web banking ότι δεν μου έχουν τραβήξει κάτι

A350

Νεοφερμένο μέλος

Τι στοιχεία έχεις δώσει στην ιστοσελίδα;

Skiyo

Διάσημο μέλος

Έχω την εντύπωση βασικά ότι κάτι περίεργο συμβαίνει 😭 γιατί βρήκα ένα σάιτ που λέει ότι βάζεις ρούχα που δεν θες πια προς πώληση... (Ξένο) Και γράφουν ότι έχουν σαν τρόπο πληρωμής το PayPal οπότε μου ζήτησαν το email κ μετά από λίγο μου ήρθε αυτό
Μπορεί να έπεσες σε σκαμ σάιτ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια