Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-09-24

01:41
Αν κάποιος θέλει να μας στείλει χρήματα μέσω paypal κ έρχεται αυτό το email είναι φυσιολογικό ή κάποια απάτη?
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

09-09-24

01:43
Σου στέλνουν χρήματα; Εγώ γιατί βλέπω ότι προσπαθείς να αγοράσεις Bitcoin;Αν κάποιος θέλει να μας στείλει χρήματα μέσω paypal κ έρχεται αυτό το email είναι φυσιολογικό ή κάποια απάτη? View attachment 138293
Guest 881237
Επισκέπτης

09-09-24

01:44
Όχι δεν θέλω ... Μήπως είναι κάποιο payment fee ?Σου στέλνουν χρήματα; Εγώ γιατί βλέπω ότι προσπαθείς να αγοράσεις Bitcoin;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επειδή είναι δολλάρια
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

09-09-24

01:51
Κάτι δε μου κάθεται καλά, απλώς θα έπρεπε να λέει ότι λάβατε χρήματα από τάδε. Όχι να έχει ένα κουμπί buy για να αγοράσεις Bitcoin.Όχι δεν θέλω ... Μήπως είναι κάποιο payment fee ?
Δεν ξέρω από PayPal, 2 φορές το έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω σε φίλο λεφτά. Αλλά δε νομίζω να έχει κάποια σχέση με κρυπτονομισματα το PayPal.
Guest 881237
Επισκέπτης

09-09-24

01:53
Εν τω μεταξύ έχει σαν τρόπο πληρωμής και το google wallet αλλά φοβάμαι να το συνδέσωΚάτι δε μου κάθεται καλά, απλώς θα έπρεπε να λέει ότι λάβατε χρήματα από τάδε. Όχι να έχει ένα κουμπί buy για να αγοράσεις Bitcoin.
Δεν ξέρω από PayPal, 2 φορές το έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω σε φίλο λεφτά. Αλλά δε νομίζω να έχει κάποια σχέση με κρυπτονομισματα το PayPal.
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

09-09-24

01:53
τα Αγγλικα τα εχουν εκτελέσει λίγο η μου φαίνεται ;; λες και το έγραψε ο Πεδουλάκης το μήνυμαΌχι δεν θέλω ... Μήπως είναι κάποιο payment fee ?
View attachment 138295
Επειδή είναι δολλάρια
Guest 881237
Επισκέπτης

09-09-24

01:54
Έχω μπερδευτεί πολυ ... Λένε ότι το pay pal είναι από τους πιο ασφαλείς τρόπους αλλά τώρα νιώθω ότι κάτι περίεργο συμβαίνει
A350
Νεοφερμένο μέλος
Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 82 μηνύματα.

09-09-24

01:55
Πάντως εμένα μου φαίνεται αρκετά ύποπτο, και ο σύνδεσμος και το UI και η γραμματική. Στην θέση σου δεν θα το πατούσα.Όχι δεν θέλω ... Μήπως είναι κάποιο payment fee ?
View attachment 138295
Επειδή είναι δολλάρια
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

09-09-24

01:55
για να μην σε παρασύρω, δεν ξέρω αν είναι όντως αυθεντικό η είναι κάνας Ινδός σκάμερ
ας τοποθετηθούν και τα άλλα παιδιά
ας τοποθετηθούν και τα άλλα παιδιά
Guest 881237
Επισκέπτης

09-09-24

01:56
Ποιο ui ?Πάντως εμένα μου φαίνεται αρκετά ύποπτο, και ο σύνδεσμος και το UI και η γραμματική. Στην θέση σου δεν θα το πατούσα.
Skiyo
Διάσημο μέλος

09-09-24

01:56
Το λινκ δε γραφει ότι είναι της PayPal. Απάτη είναιΌχι δεν θέλω ... Μήπως είναι κάποιο payment fee ?
View attachment 138295
Επειδή είναι δολλάρια
Guest 376555
Επισκέπτης

09-09-24

01:57
Email έρχεται αλλά είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, ποτέ με verification και λοιπά links.
Γιατί δε συνδέεσαι στο λογαριασμό σου να δεις εκεί αν χρειάζεται κάτι επιπλέον; Και μένα μούφα μου μυρίζει
Γιατί δε συνδέεσαι στο λογαριασμό σου να δεις εκεί αν χρειάζεται κάτι επιπλέον; Και μένα μούφα μου μυρίζει
Guest 881237
Επισκέπτης

09-09-24

01:58
Πάτησα πάνω αλλά δεν το δέχτηκα ... Στην κανονική pay pal δεν ήρθε κάτι πάντως...
A350
Νεοφερμένο μέλος
Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 82 μηνύματα.

09-09-24

01:58
Έχω την εντύπωση πως τα mail της paypal δεν μοιάζουν έτσι. Όσο το βλέπω, τόσο μοιάζει παραπάνω με απάτη.Ποιο ui ?
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος

09-09-24

02:00
ν
να ρωτήσω στο gmail στο έστειλαν;Έχω μπερδευτεί πολυ ... Λένε ότι το pay pal είναι από τους πιο ασφαλείς τρόπους αλλά τώρα νιώθω ότι κάτι περίεργο συμβαίνει
Guest 881237
Επισκέπτης

09-09-24

02:00
Σωστάν
να ρωτήσω στο gmail στο έστειλαν;
Έχω την εντύπωση βασικά ότι κάτι περίεργο συμβαίνει

Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος

09-09-24

02:07
θεωρώ πως είναι απάτη. Σκαμ όπως λέμε και εδώ στα μέρη μου. το URL είναι τουλάχιστον ύποπτοΣωστά
Εγω είχα δει ένα βίντεο στο yt και μου άνοιξε τα μάτια σε αυτό το θέμα, αν θες δέστο (όπως και οι άλλοι γιατί είναι φουλ χρήσιμο) οπού εξηγεί με χαρτί και καλαμάρι τι γίνεται είναι στα Αγγλικα.
Guest 881237
Επισκέπτης

09-09-24

02:10
Ευχαριστώ!θεωρώ πως είναι απάτη. Σκαμ όπως λέμε και εδώ στα μέρη μου. το URL είναι τουλάχιστον ύποπτο
Εγω είχα δει ένα βίντεο στο yt και μου άνοιξε τα μάτια σε αυτό το θέμα, αν θες δέστο (όπως και οι άλλοι γιατί είναι φουλ χρήσιμο) οπού εξηγεί με χαρτί και καλαμάρι τι γίνεται είναι στα Αγγλικα.
Τώρα τι μπορώ να κάνω για να μην μπλέξω? Μέχρι στιγμής βλέπω από το web banking ότι δεν μου έχουν τραβήξει κάτι
A350
Νεοφερμένο μέλος

09-09-24

02:11
Τι στοιχεία έχεις δώσει στην ιστοσελίδα;
Skiyo
Διάσημο μέλος

09-09-24

02:13
Μπορεί να έπεσες σε σκαμ σάιτΈχω την εντύπωση βασικά ότι κάτι περίεργο συμβαίνειγιατί βρήκα ένα σάιτ που λέει ότι βάζεις ρούχα που δεν θες πια προς πώληση... (Ξένο) Και γράφουν ότι έχουν σαν τρόπο πληρωμής το PayPal οπότε μου ζήτησαν το email κ μετά από λίγο μου ήρθε αυτό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.