Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

seriously? 21 πρωτος αιωνας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Όσο για ποδαράκια νυχτερίδας, μαγικούς ζωμούς και Harry Potter... όχι δεν πιστεύω...

LongTom
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά υπάρχουν και τα ματζούνια που μπορεί να είναι τοξικές ή ψυχοτρόπες ουσίες και αυτά είναι πέρα για πέρα αληθινά.
Το βουντού είναι κλασσικό παράδειγμα.Οι σαμάνοι αυτοί χρησιμοποιούν το δηλητήριο του βατραχόψαρου για να επιτύχουν νεκροφάνεια και να "δημιουργήσουν" ζόμπι.
Συμπερεσματικά τα μάγια που πιάνουν είναι μόνο κάποια "ματζούνια"- φίλτρα που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.
Από εκεί και πέρα οι μυστικές υπηρεσίες έχουν πολύ καλύτερα μαγικά "φίλτρα" από κάθε μαγίστρα και σαμάνο(τα σοκολατάκια λευχαιμίας της μοσαντ ή το κρασί εμφράγματος της kgb είναι κάποια παραδείγματα)
Burp
Δραστήριο μέλος

ποδαράκια νυχτερίδας
για κάντε απλά τν κίνηση και θα δείτε!!

όχι δν πιστέυω

gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιστεύω στη μάγια τη μέλισσα

εγώ βασικά πιστεύω γενικά σε τέτοια φαινόμενα για έναν απλούστατο λόγο: χάνω τίποτα με το να τα πιστεύω?? προσωπικά μ'αρέσει να έχω τις κεραίες μου ανοιχτές για το οτιδήποτε, είτε πρόκειται για θεό, είτε για κατάρες κτλ...με το να λέω ότι δεν πιστεύω σε κάτι (και μάλιστα για το οποίο θεωρώ πως κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τη μη ύπαρξή του) νιώθω κατά κάποιο τρόπο ότι κλείνω μια πόρτα, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω καλύτερα...δεν μ'αρέσει να βγαίνω και να λέω αυθαίρετα "δεν υπάρχουν μάγια κτλ." πολύ απλά γιατί δεν μπορεί να στηριχθεί 100%
Δεν πιστεύω βέβαια και στα μαγικά a la GandalfTheWhite

O.o_NinoC_o.O
Νεοφερμένο μέλος

πολύ απλά γιατί δεν μπορεί να στηριχθεί 100%
Μπορεις να αποδηξεις οτι το φεγκαρι δεν ειναι φτιαγμενο απο τυρι και εγω δεν ειμαι ο θεος που σου μιλαω τωρα?
Οχι γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να αποδηξεις ενα αρνητικο, και τι χανεις πιστευοντας στα μαγια? Ειναι απλο μπορεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα αντι να κοιταξεις να βρεις μια πραγματικη λυση.
Νοιωθεις ασχημα? Σου εχουν κανει μαγια δεν εχεις καταθλιψη. Δεν βγαζεις αρκετα λεφτα? Σε εχουν καταραστει δεν ειναι οτι εισαι τεμπελης κτλ...
Guest 990498
Επισκέπτης

Όχι.Πιστεύετε στα μάγια, καλά ή κακά; Έχετε ακούσει ιστορίες για μάγια; Θεωρείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ειδικές ικανότητες και μπορούν να κάνουν μαγικά; Περιμένω τις απόψεις και τις ιστορίες σας![]()
Στα μάγια εγώ;
Χτύπα ξύλο και πιάσε τα @@ σου.

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

μαγικά !
Φυσικά !Πιστεύετε στα μάγια, καλά ή κακά;
Θεωρείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ειδικές ικανότητες και μπορούν να κάνουν μαγικά;
Εγώ
Κάνω το καλύτερο μαγικό
Μπορώ να σου εξαφανίσω τον μισθό σου
μέχρι να πεις : ενααστραποποποποβροντοχοδοςσεντερυπεροχοταξιδιομορφιας

summer life
Νεοφερμένο μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Το καψούρεμα, τι είναι, αν δεν είναι μάγια;
οξυτοκινη
zinaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Να έχει κάνει ο ίδιος, να του έχουν κάνει ή να γνωρίζει από φίλους και γνωστούς;;![]()
Ειμαι μαγος επιπεδου 20. Μπορω να κανω πολλα μαγια, καθως και να κανω στον ευατο μου (προστατευτικα). Το αγαπημενο μου ειναι φυσικα να με κανω αορατο, αλλα και η δυνατοτιτα να δειξω καποιων και να πεθανει χωρις να καταλαβει ποτε απο που του ηρθε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να γράψω για αυτό το θέμα. Πολλές φορές σκέφτομαι αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζω για μάγια αγάπης και γενικά για όλων των ειδών τα μάγια και δεν ξέρω τι να πιστέψω.. Υπάρχει κάποιος από εσάς που να ξέρει κάτι σίγουρο επί του θέματος; Να έχει κάνει ο ίδιος, να του έχουν κάνει ή να γνωρίζει από φίλους και γνωστούς;;![]()
Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν μας αφήνουν να πουλάμε τα ερωτικά φίλτρα που φτιάχνουμε στο μάθημα...

Μα καλά είμαστε σοβαροί;; Εν έτει 2012, συζητάμε για μάγια;; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η χώρα πάει κατά διαόλου...
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να γράψω για αυτό το θέμα. Πολλές φορές σκέφτομαι αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζω για μάγια αγάπης και γενικά για όλων των ειδών τα μάγια και δεν ξέρω τι να πιστέψω.. Υπάρχει κάποιος από εσάς που να ξέρει κάτι σίγουρο επί του θέματος; Να έχει κάνει ο ίδιος, να του έχουν κάνει ή να γνωρίζει από φίλους και γνωστούς;;![]()

στα σοβαρα τωρα

ειναι ,κατα την ταπεινη μ αποψη παντα, τελειως κουλο να ειμαστε στο 2012 και να πιστευουμε ακομα σε ματζουνια και βοτανια

βεβαια εδω υπαρχει και η αλλη αποψη (δεν ξερω αν θα θεωρηθει οφφ) αλλα ποια η διαφορα ολων αυτων απο την πιστη σε μια ανωτερη υπαρξη??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- rafaela11
- charmander
- fourkaki
- epote
- Memetchi
- Scandal
- Wonderkid
- Ariana2018
- Paragontas7000
- johnsala
- marww
- Ωρορα
- kalhkardia
- Εριφύλη
- chester20080
- Fernando_A
- ROM32
- Ριουλα
- phleidhs
- P.Dam.
- camil
- Libertus
- American Economist
- Esperos1
- DimitraA.
- ESTELLA
- Jack of Spades
- tslef8
- Μάρκος Βασίλης
- cortomaltese
- orchidea
- Meow
- Μί–Κά-Ἔλ
- MarilynSt
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.