Πιστεύετε στα όνειρα;

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Προφητικά όνειρα: πριν πολλαααα χρόνια είδα πως συρρικνωθηκαν όλα μου τα δόντια και έπεσαν( bad dream) λίγες μέρες αργότερα σκοτώθηκαν οι γονείς μου σε τροχαίο
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, glayki. Έχω μείνει άναυδος.

Όσον αφορά τα δόντια σε όνειρα, τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα με αίμα. Την πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο όνειρο ένας «φίλος» μου με παράτησε λέγοντάς μου πως δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μου γιατί είμαι γκέι. Είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου τότε, γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και φοβερά ανασφαλής.

Τη δεύτερη φορά που είδα παρόμοιο όνειρο δε θυμάμαι να μου συνέβη κάτι, γιατί έπαψα να πιστεύω στα όνειρα (όπως και στα ζώδια).

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, glayki. Έχω μείνει άναυδος.

Όσον αφορά τα δόντια σε όνειρα, τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα με αίμα. Την πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο όνειρο ένας «φίλος» μου με παράτησε λέγοντάς μου πως δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μου γιατί είμαι γκέι. Είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου τότε, γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και φοβερά ανασφαλής.

Τη δεύτερη φορά που είδα παρόμοιο όνειρο δε θυμάμαι να μου συνέβη κάτι, γιατί έπαψα να πιστεύω στα όνειρα (όπως και στα ζώδια).
Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί.
Έγινε ποτέ τίποτα από αυτά ;
Όχι :P

Εγώ χθες είδα ότι μου πέφτουν κατι προσθετικά που έχω στα δόντια επειδή βαριόμουν το βράδυ πριν κοιμηθώ να τα βουρτσίσω και σκεφτομουν πριν κοιμηθω οτι δεν είναι σωστο :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου.

Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025...

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Αν και τα όνειρα μου πολλές φορές είναι τυχαία, το υποσυνείδητό μου είναι πάντα σωστό. Και δυστυχώς ειδικά όταν αφορά άσχημες καταστάσεις.

Να ήμαστε καλά....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου.

Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025...
Σου κάνουμε manifest 🙏✨

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.
Αυτό που μου τη σπάει στα όνειρα , είναι πως ξυπνάς πάντα στο καλύτερο, όταν η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Το απόλυτο ξενέρωμα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί.
Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα :P

Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς.

Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους :P

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.
Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα :P

Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς.

Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους :P
Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια