Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 20:52 Ο Guest 182562: #41 20-01-25 20:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Προφητικά όνειρα: πριν πολλαααα χρόνια είδα πως συρρικνωθηκαν όλα μου τα δόντια και έπεσαν( bad dream) λίγες μέρες αργότερα σκοτώθηκαν οι γονείς μου σε τροχαίο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά λυπάμαι πολύ, glayki. Έχω μείνει άναυδος. Όσον αφορά τα δόντια σε όνειρα, τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα με αίμα. Την πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο όνειρο ένας «φίλος» μου με παράτησε λέγοντάς μου πως δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μου γιατί είμαι γκέι. Είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου τότε, γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και φοβερά ανασφαλής. Τη δεύτερη φορά που είδα παρόμοιο όνειρο δε θυμάμαι να μου συνέβη κάτι, γιατί έπαψα να πιστεύω στα όνειρα (όπως και στα ζώδια). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.703 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 20:58 Ο Scandal έγραψε: #42 20-01-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πραγματικά λυπάμαι πολύ, glayki. Έχω μείνει άναυδος. Όσον αφορά τα δόντια σε όνειρα, τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα με αίμα. Την πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο όνειρο ένας «φίλος» μου με παράτησε λέγοντάς μου πως δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μου γιατί είμαι γκέι. Είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου τότε, γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και φοβερά ανασφαλής. Τη δεύτερη φορά που είδα παρόμοιο όνειρο δε θυμάμαι να μου συνέβη κάτι, γιατί έπαψα να πιστεύω στα όνειρα (όπως και στα ζώδια). Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Έγινε ποτέ τίποτα από αυτά ; Click για ανάπτυξη... Όχι Εγώ χθες είδα ότι μου πέφτουν κατι προσθετικά που έχω στα δόντια επειδή βαριόμουν το βράδυ πριν κοιμηθώ να τα βουρτσίσω και σκεφτομουν πριν κοιμηθω οτι δεν είναι σωστο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #43 20-01-25 21:01 Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.300 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Grand Duchess: #44 20-01-25 21:01 Αν και τα όνειρα μου πολλές φορές είναι τυχαία, το υποσυνείδητό μου είναι πάντα σωστό. Και δυστυχώς ειδικά όταν αφορά άσχημες καταστάσεις. Να ήμαστε καλά.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Click για ανάπτυξη... Σου κάνουμε manifest glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Η glayki έγραψε: #45 20-01-25 21:03 Αυτό που μου τη σπάει στα όνειρα , είναι πως ξυπνάς πάντα στο καλύτερο, όταν η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Το απόλυτο ξενέρωμα. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:30 Ο Guest 182562: #46 20-01-25 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η glayki έγραψε: #47 20-01-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 rafaela11 Angelikaaa johnsala Libertus charmander Scandal camil Anastasia_01 spring day ΘανάσοςG4 Roulaki tsiobieman harry akritas Nikolas77 SlimShady Μαυρίκιος Feli New member Χαρουβιάν Memetchi Μάρκος Βασίλης orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Προφητικά όνειρα: πριν πολλαααα χρόνια είδα πως συρρικνωθηκαν όλα μου τα δόντια και έπεσαν( bad dream) λίγες μέρες αργότερα σκοτώθηκαν οι γονείς μου σε τροχαίο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά λυπάμαι πολύ, glayki. Έχω μείνει άναυδος. Όσον αφορά τα δόντια σε όνειρα, τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα με αίμα. Την πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο όνειρο ένας «φίλος» μου με παράτησε λέγοντάς μου πως δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μου γιατί είμαι γκέι. Είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου τότε, γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και φοβερά ανασφαλής. Τη δεύτερη φορά που είδα παρόμοιο όνειρο δε θυμάμαι να μου συνέβη κάτι, γιατί έπαψα να πιστεύω στα όνειρα (όπως και στα ζώδια).
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.703 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 20:58 Ο Scandal έγραψε: #42 20-01-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πραγματικά λυπάμαι πολύ, glayki. Έχω μείνει άναυδος. Όσον αφορά τα δόντια σε όνειρα, τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα με αίμα. Την πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο όνειρο ένας «φίλος» μου με παράτησε λέγοντάς μου πως δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μου γιατί είμαι γκέι. Είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου τότε, γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και φοβερά ανασφαλής. Τη δεύτερη φορά που είδα παρόμοιο όνειρο δε θυμάμαι να μου συνέβη κάτι, γιατί έπαψα να πιστεύω στα όνειρα (όπως και στα ζώδια). Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Έγινε ποτέ τίποτα από αυτά ; Click για ανάπτυξη... Όχι Εγώ χθες είδα ότι μου πέφτουν κατι προσθετικά που έχω στα δόντια επειδή βαριόμουν το βράδυ πριν κοιμηθώ να τα βουρτσίσω και σκεφτομουν πριν κοιμηθω οτι δεν είναι σωστο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #43 20-01-25 21:01 Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.300 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Grand Duchess: #44 20-01-25 21:01 Αν και τα όνειρα μου πολλές φορές είναι τυχαία, το υποσυνείδητό μου είναι πάντα σωστό. Και δυστυχώς ειδικά όταν αφορά άσχημες καταστάσεις. Να ήμαστε καλά.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Click για ανάπτυξη... Σου κάνουμε manifest glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Η glayki έγραψε: #45 20-01-25 21:03 Αυτό που μου τη σπάει στα όνειρα , είναι πως ξυπνάς πάντα στο καλύτερο, όταν η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Το απόλυτο ξενέρωμα. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:30 Ο Guest 182562: #46 20-01-25 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η glayki έγραψε: #47 20-01-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 rafaela11 Angelikaaa johnsala Libertus charmander Scandal camil Anastasia_01 spring day ΘανάσοςG4 Roulaki tsiobieman harry akritas Nikolas77 SlimShady Μαυρίκιος Feli New member Χαρουβιάν Memetchi Μάρκος Βασίλης orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πραγματικά λυπάμαι πολύ, glayki. Έχω μείνει άναυδος. Όσον αφορά τα δόντια σε όνειρα, τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα με αίμα. Την πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο όνειρο ένας «φίλος» μου με παράτησε λέγοντάς μου πως δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μου γιατί είμαι γκέι. Είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου τότε, γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και φοβερά ανασφαλής. Τη δεύτερη φορά που είδα παρόμοιο όνειρο δε θυμάμαι να μου συνέβη κάτι, γιατί έπαψα να πιστεύω στα όνειρα (όπως και στα ζώδια). Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Έγινε ποτέ τίποτα από αυτά ; Click για ανάπτυξη... Όχι Εγώ χθες είδα ότι μου πέφτουν κατι προσθετικά που έχω στα δόντια επειδή βαριόμουν το βράδυ πριν κοιμηθώ να τα βουρτσίσω και σκεφτομουν πριν κοιμηθω οτι δεν είναι σωστο
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Ο Valder έγραψε: #43 20-01-25 21:01 Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.300 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Grand Duchess: #44 20-01-25 21:01 Αν και τα όνειρα μου πολλές φορές είναι τυχαία, το υποσυνείδητό μου είναι πάντα σωστό. Και δυστυχώς ειδικά όταν αφορά άσχημες καταστάσεις. Να ήμαστε καλά.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Click για ανάπτυξη... Σου κάνουμε manifest glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Η glayki έγραψε: #45 20-01-25 21:03 Αυτό που μου τη σπάει στα όνειρα , είναι πως ξυπνάς πάντα στο καλύτερο, όταν η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Το απόλυτο ξενέρωμα. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:30 Ο Guest 182562: #46 20-01-25 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η glayki έγραψε: #47 20-01-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 rafaela11 Angelikaaa johnsala Libertus charmander Scandal camil Anastasia_01 spring day ΘανάσοςG4 Roulaki tsiobieman harry akritas Nikolas77 SlimShady Μαυρίκιος Feli New member Χαρουβιάν Memetchi Μάρκος Βασίλης orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025...
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.300 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:01 Η Grand Duchess: #44 20-01-25 21:01 Αν και τα όνειρα μου πολλές φορές είναι τυχαία, το υποσυνείδητό μου είναι πάντα σωστό. Και δυστυχώς ειδικά όταν αφορά άσχημες καταστάσεις. Να ήμαστε καλά.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Click για ανάπτυξη... Σου κάνουμε manifest glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Η glayki έγραψε: #45 20-01-25 21:03 Αυτό που μου τη σπάει στα όνειρα , είναι πως ξυπνάς πάντα στο καλύτερο, όταν η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Το απόλυτο ξενέρωμα. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:30 Ο Guest 182562: #46 20-01-25 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η glayki έγραψε: #47 20-01-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 rafaela11 Angelikaaa johnsala Libertus charmander Scandal camil Anastasia_01 spring day ΘανάσοςG4 Roulaki tsiobieman harry akritas Nikolas77 SlimShady Μαυρίκιος Feli New member Χαρουβιάν Memetchi Μάρκος Βασίλης orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και τα όνειρα μου πολλές φορές είναι τυχαία, το υποσυνείδητό μου είναι πάντα σωστό. Και δυστυχώς ειδικά όταν αφορά άσχημες καταστάσεις. Να ήμαστε καλά.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τις τελευταιες μερες βλέπω ονειρα οτι ειτε αγκαλιάζω μια άγνωστη (ερωτικα το ένιωθα) είτε οτι είναι δίπλα μου. Κάντε καμια μαλακία να βγει αυτο που μου λέγατε για το 2025... Click για ανάπτυξη... Σου κάνουμε manifest
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Η glayki έγραψε: #45 20-01-25 21:03 Αυτό που μου τη σπάει στα όνειρα , είναι πως ξυπνάς πάντα στο καλύτερο, όταν η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Το απόλυτο ξενέρωμα. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:30 Ο Guest 182562: #46 20-01-25 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η glayki έγραψε: #47 20-01-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 rafaela11 Angelikaaa johnsala Libertus charmander Scandal camil Anastasia_01 spring day ΘανάσοςG4 Roulaki tsiobieman harry akritas Nikolas77 SlimShady Μαυρίκιος Feli New member Χαρουβιάν Memetchi Μάρκος Βασίλης orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που μου τη σπάει στα όνειρα , είναι πως ξυπνάς πάντα στο καλύτερο, όταν η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Το απόλυτο ξενέρωμα.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:30 Ο Guest 182562: #46 20-01-25 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η glayki έγραψε: #47 20-01-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό ήταν προμελετημένο πολύ προτού δεις το όνειρο. Ίσως το φοβόσουν ή το είχες ψυχανεμιστεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η glayki έγραψε: #47 20-01-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Καλά, εννοείται αυτό. Κλασικά, ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου, ενώ τα σημάδια ήταν ολοφάνερα Τα όνειρα έχουν την αξία που τους δίνουμε εμείς. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω τα όνειρα μέσω ψυχανάλυσης. Αλλά είναι ακριβό σπορ η ψυχανάλυση και όχι για όλους Click για ανάπτυξη... Εμένα θα με ενδιέφερε η κλινική υπνο θεραπεία πάντως