Πιστεύετε στην ύπαρξη εξωγήινων;

Πιστεύετε στην ύπαρξη εξωγήινων;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 171)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    171
Έπειτα παμε στα πολυσυζητημενα βιντεο του πενταγωνου απο πιλότους με καταγραφή FLIR. Τι στο καλό ειναι εκεινα; τι μπορεί να κινείται αψηφωντας τους νόμους της φυσικής και αεροδιαστημικης που γνωρίζουμε με ακραιες επιταχυνσεις; Η απάντηση ειναι απολύτως τιποτα απο οσα γνωρίζουμε να εχει κατασκευάσει ποτέ άνθρωπος. Και το πρωτο βίντεο απο εκείνα ειναι απο το 2004. Και εκείνα ειναι μονο 3 απο τα εκατοντάδες ισως χιλιάδες βίντεο που εχουν οι αμερικανικες υπηρεσίες στα αρχεία τους.
Τίποτα το σπουδαίο λέει ο Avi Loeb δεν βρίσκεται στα πρόσφατα δημοσιευμένα video απ' την Αμερικανική κυβέρνηση, όλα μπορούν να εξηγηθούν λογικά.

1778307079935.png

Μας δουλεύουν ψιλό-γαζί. Αλλά και να υπάρχουν εξωγήινοι και να έχουν επισκεφτεί τη γη, γιατί επιλέγουν σχεδόν πάντα να συναλλάσονται με κυβερνήσεις και όχι με απλούς ανθρώπους;

Υπάρχουν ιστορίες με απαγωγές που δεν ασχολούμαι καν, η μόνη που είχα διαβάσει και μου άρεσε πριν αρκετά χρόνια ήταν όταν ένα ζευγάρι εξωγήινων με ψηλό λαιμό επισκέφτηκε έναν Καταλανό ζωγράφο, τον Robert Llimós. Φυσικά ο τύπος είχε ισχυρό κίνητρο να λέει μπαρούφες για να διαφημιστεί αλλά οκ, σαν ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα.

1778308540188.png

Άσχετο, αλλά για να ξαναβρώ την ιστορία το έψαξα με ΑΙ. Το Gemini μπέρδεψε στο ίδιο στόρυ μου έβγαλε άλλο όνομα (José Ruiz), το Claude το βρήκε αμέσως. Μετά το Gemini ζήταγε συγνώμη. :P

1778308924450.png

Τίποτα το σπουδαίο λέει ο Avi Loeb δεν βρίσκεται στα πρόσφατα δημοσιευμένα video απ' την Αμερικανική κυβέρνηση, όλα μπορούν να εξηγηθούν λογικά.

1778307079935.png

Μας δουλεύουν ψιλό-γαζί. Αλλά και να υπάρχουν εξωγήινοι και να έχουν επισκεφτεί τη γη, γιατί επιλέγουν σχεδόν πάντα να συναλλάσονται με κυβερνήσεις και όχι με απλούς ανθρώπους;
ισως λογω της υποτιθεμενης συμφωνιας (treaty) που κανανε επι eisenhower
που αναφερεται στα βιντεακια του skinny bob απο ivan0135;
γνωμη βασικα για skinny bob γενικοτερα;
Υπάρχουν ιστορίες με απαγωγές που δεν ασχολούμαι καν, η μόνη που είχα διαβάσει και μου άρεσε πριν αρκετά χρόνια ήταν όταν ένα ζευγάρι εξωγήινων με ψηλό λαιμό επισκέφτηκε έναν Καταλανό ζωγράφο, τον Robert Llimós. Φυσικά ο τύπος είχε ισχυρό κίνητρο να λέει μπαρούφες για να διαφημιστεί αλλά οκ, σαν ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα.
δεν εχω διαβασει ιδιαιτερα για απαγωγες. γνωμη για ariel σχολειο 1994 με τα παιδάκια;
αποκλειεται να ηταν μαζικη παρακρουση ή να το σκαρωσαν για πλακα
κατι εγινε, κατι ειδανε

Τελευταία επεξεργασία:
από ατια στην ελλ
Ουτως η αλλως υπαρχουν εξωγιηνοι..αλλα δεν μπορουν ακομα να μας φτασουν.Ο χρονος απο την γεννηση του συμπαντος και οι αποστασεις δεν φτανουν ακομα.Οι σοβαροι επιστημονες αυτο λενε.
έπρεπε να αρχίσει με το "οι σοβαροί επιστήμονες λένε"

να μην κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε τη συνέχεια

@Dias Δία ξερω οτι θα σε βαλω σε αγγαρεια, αλλα μπορεις να κανεις εναν κοπο ως φυσικος να διαβασεις αυτα που λεει στο uaptheory:
https://archive.fo/Lmw0N

και να μου πεις πανω κατω κατα ποσο ειναι πιθανον αυτα οντως να ισχυουν ή αν ειναι τελειως ανοησιες; εμενα μου φαινονται αρκετες στέρεες εικασιες και θεωριες φυσικης με βαση τα παρατηρουμενα και τα οσα γνωριζουμε μεχρι στιγμης, με την φυσικη που γνωριζω.

@Dias Δία ξερω οτι θα σε βαλω σε αγγαρεια, αλλα μπορεις να κανεις εναν κοπο ως φυσικος να διαβασεις αυτα που λεει στο uaptheory: και να μου πεις πανω κατω κατα ποσο ειναι πιθανον αυτα οντως να ισχυουν ή αν ειναι τελειως ανοησιες; εμενα μου φαινονται αρκετες στέρεες εικασιες και θεωριες φυσικης με βαση τα παρατηρουμενα και τα οσα γνωριζουμε μεχρι στιγμης, με την φυσικη που γνωριζω.
Εντάξει. Δεν τα αποκλείω εντελώς. Τους δίνω όμως μια πάρα πολύ - πολύ μικρή πιθανότητα να ισχύουν.

1778332400387.jpeg

Ακόμα και αν υπάρχουν, τι παραπάνω έχουμε να φοβηθούμε άραγε;

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back