Την ερωτεύτηκα πριν περιπου 4,5 χρονια... Ραντεβού στα τυφλά με μια φίλη μιας φίλης μου... εκείνο το βράδυ δεν έγινε τίποτα, αλλα είχαν μπεί οι βάσεις... ατελείωτες ώρες στο τηλ. και τα ρέστα... μετά απο ~5 μήνες τα φτιάξαμε και πριν λίγο καιρό (λίγο πριν κλείσουμε 4 χρόνια) χωρίσαμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Προτιμώ αν μου τύχει το κλικ να μην εστιάσω τόσο σε αυτό, οσο στο αν ο χαρακτήρας που φέρει η εκάστοτε κοπέλα είναι ταιριαστός με αυτά που ζητάω. ΜΟΝΟ τότε βάζεις θεμέλια για καλή σχέση κατα τη γνώμη μου. Όταν κουμπώνουν οι χαρακτήρες...

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Δίκιο έχεις αλλά πολλές φορές όταν γίνεται αυτό το "κλικ" μεσα στον ενθουσιασμό σου δεν προλαβαίνεις να το ψάξεις περισσότερο! ʼσε που στην αρχή όλοι δείχνουν τον καλύτερο χαρακτήρα τους και ο έρωτας σε ωθεί τα ελαττώματα του άλλου να τα βλέπεις "γλυκούλια"! Γιάυτό λέμε ότι τις περισσότερες φορές ο κεραυνοβόλοςς καταλήγει σε δράματα!Αρχική Δημοσίευση από Valder :Προτιμώ αν μου τύχει το κλικ να μην εστιάσω τόσο σε αυτό, οσο στο αν ο χαρακτήρας που φέρει η εκάστοτε κοπέλα είναι ταιριαστός με αυτά που ζητάω. ΜΟΝΟ τότε βάζεις θεμέλια για καλή σχέση κατα τη γνώμη μου. Όταν κουμπώνουν οι χαρακτήρες...![]()

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα!Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Εγώ νομίζω πως οι μεγάλοι έρωτες πρέπει να ξεκινάνε με έρωτα από την πρώτη ματιά. Το κλικ αν δε γίνει αμέσως είναι έστω και ελάχιστα "βεβιασμένο".

Valder
Τιμώμενο Μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Γιόμα και Αντώνη, στην αγάπη δε χωράνε "πρέπει". Χωράνε "μπορεί"! Γιατί αν κάποιος δεν "μπορεί" τότε θα "έπρεπε"....
Καλά, μη μας δείρεις κιόλας

Δεν είπα πως άμα δε συμβεί έτσι, ο έρωτας είναι για πέταμα...
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά (είναι το κλικ που λεω και σε ενα άλλο θέμα) αλλά σε καμία περίπτωση δε με διασφαλίζει οτι ολα θα πάνε καλά. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το κλικ απο μόνο του να σε πάει σε βραχυπρόθεσμους ενθουσιασμούς και ευτυχίες που καταλήγουν όπως είπατε σε δράματα.
Προτιμώ αν μου τύχει το κλικ να μην εστιάσω τόσο σε αυτό, οσο στο αν ο χαρακτήρας που φέρει η εκάστοτε κοπέλα είναι ταιριαστός με αυτά που ζητάω. ΜΟΝΟ τότε βάζεις θεμέλια για καλή σχέση κατα τη γνώμη μου. Όταν κουμπώνουν οι χαρακτήρες...![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου

katerina21
Νεοφερμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλα ας μεινουμε on topic,ε?
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. προς ΕΚΕΙΝΟΝ : Αγάπη μου, θα σε σκέφτομαι και θα σ'αγαπώ πάντα.... έστω και από μακρυά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ενα πράγμα μπορώ να πω: Καλή "ανάρρωση" απ το δυστυχές γεγονός και είθε η επόμενη σχέση σου να είναι και αυτή που θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη απο ποτε

crazyhelen
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen :Μου συνέβει πριν 2 1/2 χρόνια και κράτησε μέχρι χθες. Δυστυχώς, όταν το μόνο που υπάρχει σε μία σχέση είναι μόνο αγάπη και τιποτα άλλο, και αυτή σύμφωνα με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός, τότε δύο άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν μαζί..... :/
Υ.Γ. προς ΕΚΕΙΝΟΝ : Αγάπη μου, θα σε σκέφτομαι και θα σ'αγαπώ πάντα.... έστω και από μακρυά.
Κάτι μου θυμίζει αυτό

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Όχι ρε γμτΜόνο τέτοια μην ακούω....
Ενα πράγμα μπορώ να πω: Καλή "ανάρρωση" απ το δυστυχές γεγονός και είθε η επόμενη σχέση σου να είναι και αυτή που θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη απο ποτε![]()
Αυτά συμβαίνου...Πλέον είμαι της άποψης ότι ο χωρισμός δεν έιναι το τέλος του κόσμου αλλά ενός κεφαλαίου...Δεν λεώ ότι είναι εύκολο....Περνάς δύσκολες στιγμές...Αλλά μετά ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο!Γεμάτο προκλήσεις, καρδιοχτύπια....φλερτ, πρώτα ραντεβού!Η ζωή συνεχίζεται και είναι υπέροχο μόνο που το ξέρεις!

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen :Μου συνέβει πριν 2 1/2 χρόνια και κράτησε μέχρι χθες. Δυστυχώς, όταν το μόνο που υπάρχει σε μία σχέση είναι μόνο αγάπη και τιποτα άλλο, και αυτή σύμφωνα με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός, τότε δύο άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν μαζί..... :/
όλοι οι φρέσκο-χωρισμένοι εδώ συναντηθήκαμε!
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.