iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάντως το paypal είναι. Γενικά αν βλέπεις επιλογή μόνο για visa διάλεξε visa κατά 80% θα την δεχτούν

Παντως μια φοιτητικη (την ελεγαν τοτε) Visa που εχω, ειναι χωρις συνδρομη, χωρις λογαριασμο, με μηνιαιο οριο 600 ευρω, και την εχω για internet shoping, με εχει βολεψει κατα καιρους . Also, paypal rulez !
fandago
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τέλος μπορείς να στείλεις λεφτά στο paypal account σου μέσω τραπέζης αλλά πληρώνεις κανένα 20? το έμβασμα.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύω ότι ώρες ώρες είναι αναγκαιότητα αλλά όσο υπάρχει δυνατότητα αποφυγής καλό είναι να μένουμε μακριά τους
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Πιστεύω ότι ώρες ώρες είναι αναγκαιότητα αλλά όσο υπάρχει δυνατότητα αποφυγής καλό είναι να μένουμε μακριά τους
Έτσι!! ειδικά αν δεν μπορούμε να ελένξουμε τον εαυτό μας!!
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Ως ανήλικος, μπορώ να βγάλω προπληρωμένη πιστωτική?
Να πάω στον τραπεζίτη, να του σκάσω το μετρητό και να μου την βγάλει ρε αδερφέ. Ξηγημένα πράματα.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

The_Steve
Νεοφερμένο μέλος

Jason93
Δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Giovanna
Επιφανές μέλος

οποτε, επαναλαμβανω οτι ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και οτι ο κοσμος δεν θα επρεπε να φοβαται, εκτος αν ειναι παντελως ανικανος να κανει μια στοιχειωδη διαχειρηση των οικονομικων του.
νομιζω οχι. πρεπει να περιμενεις κανα χρονο εστω...Μια ερώτηξη, σόρρυ αν έχει ξαναγίνει...
Ως ανήλικος, μπορώ να βγάλω προπληρωμένη πιστωτική?
Να πάω στον τραπεζίτη, να του σκάσω το μετρητό και να μου την βγάλει ρε αδερφέ. Ξηγημένα πράματα.![]()
παντως, θα μπορουσε να στη βγαλει καποιος αλλος. σκαει το ρευστο, παιρνει την καρτουλα, την εχεις εσυ και αγοραζεις(μεσω νετ υποθετω,αλλιως δε γινεται...θα ναι στου αλλου το ονομα και θα χρειαζεσαι ταυτοτητα για κανονικες αγορες απο μαγαζια..)
παντως, μια πολυευκολη λυση ειναι να βρεις καποιον που εχει ηδη καρα, και να δικαιουται να δωσει και σε φιλους του...
για παραδειγμα εγω, εχω μια καρτα και μιας και ειμαι κυριος κατοχος μπορω να πω να βγαλουν και στον Α, και στον Β και στον Γ, την ιδια καρτα με εμενα... με ιδια προνομια και ιδια επιστροφη φορου...
οποτε απλα περιμενε ενα χρονο

Aligator21
Νεοφερμένο μέλος

θα συμφωνήσω εδώ με τον Bone.Οταν πονάει χέρι δεν υπάρχει η μόνη λύση να κόψουμε το χέρι... αυτό που θέλω να πω είναι οτι η πιστωτική μπορει να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο με σωστή χρήση. Εγώ είμαι υπερ τις πιστωτικής... αρκεί να γίνεται σωστή χρήση
Είμαι κι εγώ υπέρ τις πιστωτικής και φυσικά της σωστής χρήσης της!
Πάντως αυτό που λέτε με τους τόκους δεν το έχω συναντήσει ποτέ μου στην Πειραιώς.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν και προσωπικά μου αρέσει η ιδέα, φοβάμαι ότι αρκετοί που δεν έχουν διαβάσει τους όρους θα τρομάξουν
Giovanna
Επιφανές μέλος

Προσοχή σε όσους έχουν citibank πιστωτική. Υπάρχει μια ασφάλεια που σε περίπτωση πρόβλημα υγείας σου πληρώνει η ασφάλεια την ελάχιστη δόση. Όμως κάθε μήνα πληρώνει για αυτή την ασφάλεια το 1/1000 των αγορών.
Αν και προσωπικά μου αρέσει η ιδέα, φοβάμαι ότι αρκετοί που δεν έχουν διαβάσει τους όρους θα τρομάξουν
μου το προτειναν κι εμενα..
αλλα δε το εκανα...
δε διαβασα ορους αλλα το ψιλοφοβαμαι λιγο.
το χεις ψαξει εσυ? ποια καρτα εχεις?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κοιτά, δεν το θεωρώ 100% χρήσιμο επειδή χτύπα ξύλο αν πάθεις κάτι στέλνεις κάποιον άλλον να πληρώσει. Επίσης για εφαρμοστεί η ασφάλεια πρέπει να μπεις σε νοσοκομείο.
Έχω από την Citibank την Vodafone
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.