Πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες και μετρητά

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.006 μηνύματα.
Μου τα έβγαλε στην αρχή, μετά σταμάτησε και μου έγραψε να πάρω το τηλέφωνο που δεν απαντά. Τώρα η εφαρμογή στο κινητό έχει επανέλθει, αλλά όχι ακόμα το σάιτ στο πι-σι, ούτε και το τηλέφωνο τους λειτουργεί. Μας υποχρεώσανε.

Εννοεις οτι αππ το κινητό συνδέεσαι ξαι βλεπεις κανονικα τα λεφτα σου;

Εγω οχι σε καμία περίπτωση. Μου βγάζει αυτο το access blocked
Και μου χει σαν επιλογή reset access/password και μου βάζει να εισαγω καποια ψηφια της συνδεδεμενης χρεωστικης καρτας, μετα κινητό, μετα ενα κωδικό με sms και μετά δύο ψηφια του pin της κάρτας. Και μετα... ΜΠΑΜ
Something went wrong
Process Handler failed unexpectedly!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το πιο εξοργιστικο σε ολα αυτα και παράλογο ειναι πως ενώ ας πούμε το σύστημα απο πίσω η υποδομή δεν λειτουργεί, σε αφήνει να βάζεις κωδικούς και επιτρέπει να κλειδωθεί η πρόσβαση, ενώ ουσιαστικά η αναντιστοιχια ταυτοποίησης δεν προέρχεται απο λαθος κωδικο αλλα απο δικο τους εσωτερικό μπλοκαρισμενο προβλημα στην ταυτοποίηση. Δηλαδη, μετα αφότου θα εχουν επανέλθει υποτίθεται ολα και θα εχουν λυθεί, αυτο οδηγεί στη συσσώρευση δευτερογενων προβλημάτων με εκατονταδων χιλιαδων πελατών που θα εχουν κλειδωθεί απεξω και θα προσπαθούν μετα να ξανα ενεργοποιησουν το ebanking με ο,τι συνεπάγεται αυτο.

Ειναι απαράδεκτοι, ενα μπαχαλο, ντροπή τους

Και το κερασάκι που εγω φοβάμαι προσωπικά, ειναι μην καποιος τρίτος επιτηδειος το εχει εκμεταλλευτει ολο αυτο, τη συγκυρια, για να κλέψει λεφτα, αν εχει υπάρξει δηλαδη διαρροή και υποκλοπή, χακινγκ. Ειτε μεσω social engineering σε τρομαγμένα και απελπισμένα θύματα και καλα οτι να πατήστε εδω για να ξεκλειδώσει ο λογαριασμός, μεχρι τηλεφωνικες απάτες

Ας πουμε οταν μετα απο αυτα τα κουλά που δεν χτυπούσε καν μπιπ μπιπ στη γραμμή, οταν επιτέλους βγήκε υπάλληλος, δεν τον πίστευα και λέω εγω πώς ξέρω οτι όντως μιλάω με υπάλληλο της Πειραιώς και οχι καποιον που εχει χακαρει το τηλ μου ή το σύστημα τους και εχει κανει impersonation ή εκτροπη αλλού, ομως φαίνεται το κανονικό νούμερο κλπ. Δεν μπορούσε να μου πει κατι, περα απο το πώς ονομαζοταν

Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.713 μηνύματα.
Εννοεις οτι αππ το κινητό συνδέεσαι και βλεπεις κανονικα τα λεφτα σου;
Ναι. Μάλιστα από την εφαρμογή του κινητού έκανα πριν λίγο μια μεταφορά χρημάτων.
Και μου χει σαν επιλογή reset access/password και μου βάζει να εισαγω καποια ψηφια της συνδεδεμενης χρεωστικης καρτας, μετα κινητό, μετα ενα κωδικό με sms και μετά δύο ψηφια του pin της κάρτας. Και μετα... ΜΠΑΜ
Μου το έκανε μια φορά στην αρχή στο PC.

Ειναι απαράδεκτοι, ενα μπαχαλο, ντροπή τους
Δεν θα διαφωνήσω σ' αυτό.

«Κόλαση» στις συναλλαγές: Κατέρρευσε το e-banking της Πειραιώς – Κίνδυνος για χιλιάδες πρόστιμα | Alfavita

1764358061341.png

Entropy24

Δραστήριο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 404 μηνύματα.
Πάλι καλά που τους χρησιμοποιώ μόνο για καμία prepaid από το check-in class.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.006 μηνύματα.
Απο αλλο ebanking κατάφερα μπήκα
Απο το δικο μου ωστόσο που μου το ειχε βγάλει ως κλειδωμενο blocked, δεν δέχεται τα credentials, μου βγάζει

Ανεπιτυχής προσπάθεια εισόδου
Η πρόσβασή σας δεν είναι ενεργή. Για να ενεργοποιηθεί η πρόσβασή σας εκ νέου, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο +30 210 3288000 όλο το 24ωρο.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.389 μηνύματα.
Η πρόσβασή σας δεν είναι ενεργή. Για να ενεργοποιηθεί η πρόσβασή σας εκ νέου, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο +30 210 3288000 όλο το 24ωρο.
Το ιδιο και εδώ, μάλλον όσοι "τυχεροί" κλειδώθηκαν θα πρέπει να περιμένουν να επανέλθουν οι τηλεφωνικές γραμμές για να τους ενεργοποιησουν το λογαριασμό...

chester20080

Επιφανές μέλος

Το ιδιο και εδώ, μάλλον όσοι "τυχεροί" κλειδώθηκαν θα πρέπει να περιμένουν να επανέλθουν οι τηλεφωνικές γραμμές για να τους ενεργοποιησουν το λογαριασμό...
Το απογευμα νωρίς πριν γίνει το χάος, που ειχα καταφέρει να βγάλω γραμμή, τους το είπα αυτο το error και μου λεει οτι μεσα στο σύστημα τους τοτε το βλέπανε σε κατάσταση οτι εκκρεμούν τα δύο ψηφια του pin να εισαχθούν. Ενώ τα ειχα βάλει και μου ειχε βγάλει το something went wrong, Process Handler failed unexpectedly. Δηλαδή αυτοι τοτε δεν το βλέπανε στο σύστημα οτι εκ μέρους μου η διαδικασία επανέκδοσης ειχε ολοκληρωθεί αλλα οτι εκκρεμούσε. Ελπίζω πλεον να μπορούν να το δουν στο σύστημα και να μπορούν να κανουν κατι για αυτό αν δεν. Ακομα δεν εχω καλέσει παλι, ειμαι εκτος σπιτιού. Αν καποιος καταφέρει να λύσει αυτο το προβλημα ενώ τον εχει κλειδώσει απεξω να ενημερώσει

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.713 μηνύματα.
Πριν 5 min επανήλθε και η λειτουργία από το PC από μόνη της, χωρίς καμία δική μου ενέργεια (π.χ. να βάλω 2 ψηφία ή να τηλεφωνήσω). Μάλλον το τεχνικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε, αλλά η ανευθυνότητα και η βλακεία δεν θα σταματήσουν ποτέ.

1764360574611.png

chester20080

Επιφανές μέλος

Και σε μενα πλεον επιλυθηκαν ολα μόνα τους, επιβεβαιώνω. Αφου έφαγα 5 ώρες ολο το απόγευμα να ασχολούμαι με αυτο

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.389 μηνύματα.
ταλαιπωρία αλλά έκλεισα τα εισιτήρια για το Πάσχα σε σχετικά... καλή τιμή. Πίσω στο διάβασμα δερματολογίας... α επίσης τι μάθαμε; Μακριά από Πειραιώς, ούτε μια ανακοίνωση.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.480 μηνύματα.
ταλαιπωρία αλλά έκλεισα τα εισητήρια για το Πάσχα σε σχετικά... καλή τιμή. Πίσω στο διάβασμα δερματολογίας... α επίσης τι μάθαμε; Μακριά από Πειραιώς, ούτε μια ανακοίνωση.​

Μονο Eurobank και Alpha Bank από Ελληνικές τράπεζες. Η Πειραιώς είναι εντελώς για κλάματα δυστυχώς.

Μέχρι το 2017 ήταν η καλύτερη τράπεζα με διαφορά. Από εκεί και πέρα άρχισε η κάτω βόλτα.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.270 μηνύματα.
Και η Άλφα τα ιδια σκατά ειναι. Κολλάει το ebanking, δεν εμφανιζει υπόλοιπα, Θεος φυλάξοι μη γίνει κανενας αντιλογισμός στην καρτα γιατι το τμημα καρτων άλλα βλέπει απ οτι ο πελάτης κλπ.

Ε βεβαια αυτα εχεις οταν δε σου βαζει χέρι κανένας, σε μια χωρα οπου κανουν κουμαντο τράπεζες, κροίσοι της ενέργειας και οι εταιριες τηλεφωνίας, ΟΛΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ να ΓΑΜΑΝΕ τον κόσμο και να μη τους κανει κανενας τίποτα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.764 μηνύματα.
Απο αλλο ebanking κατάφερα μπήκα
Απο το δικο μου ωστόσο που μου το ειχε βγάλει ως κλειδωμενο blocked, δεν δέχεται τα credentials, μου βγάζει

τι λες βρε Chester!
Tώρα το διάβασα. Εχθές μπήκα στην Πειραιώς. Μου είπε να αλλάξω pin. Το έκανα. λες να χάκαραν το νέο πιν;
Πώς είναι σήμερα;
Ανησυχώ.
Και σήμερα έκανα συναλλαγή το πρωί.
Αλλά, για να καθυσηχάσουμε, νομίζω, αν γίνει οποιαδήποτε συναλλαγή που εμείς δεν την θέλουμε, κάνουμε <αμφισβήτηση συναλλαγής> και μας επιστρέφουν τα χρήματα, έτσι μου έχουν πει. Τώρα είναι ΟΚ; Να μπω, να ελέγξω;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΟΛΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ να ΓΑΜΑΝΕ τον κόσμο και να μη τους κανει κανενας τίποτα.
Πράγματι! Αυτοί είναι οι δικτάτορες!

Μου έκανε εντύπωση: όταν έγινε ταυτοποίηση στοιχείων από μια τράπεζα, είχα πάει δυο χαρτιά για κινητό: ένα από το προξενείο με το γερμανικό νούμερο, που το προτιμούσα, γιατί το έχω σχεδόν πάντα μαζί μου και καλή συσκευή και ένα απ την cosmote με το ελληνικό. Μου είπαν, πως του προξενείου είναι γιαυτούς άχρηστο, θέλουν της cosmote! Δηλ το χαρτί της κρατικής υπηρεσίας ήταν κατώτερο απ της ιδιωτικής επιχείρησης!

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.806 μηνύματα.
Όλες είναι οίκος ανοχής και εν μέρει λογικό όταν δεν έχεις ανταγωνισμό γιατί να γίνεις καλύτερος.

Όμως χτες μόνο η Πειραιώς και η Άλφα έπεσαν. Αυτό που βλέπω να γράφεται δεξιά και αριστερά είναι ότι τελευταία εργάσιμη του μήνα πάντα υπάρχει περισσότερη κίνηση με πληρωμές κλπ χτες μπήκαν και όσοι περίμεναν να πάρουν επιστροφή ενοικίου και τα συστήματα τους δεν άντεξαν.

Προσωπικά στα ψηφιακά η καλύτερη εμπειρία που έχω είναι με την εθνική που αν χρειαστεί να πας σε κατάστημα είναι χειρότερο από πασοκικό δημόσιο αλλά στην ψηφιακή εξυπηρέτηση είναι τοπ νομίζω από τις ελληνικές.
Πέρα από το ότι με βολεύει το interface (οκ προσωπική προτίμηση) δεν μου έχει τύχει ποτέ το ebanking να μην είναι διαθέσιμο.

Και της eurobank είναι καλό αλλά έχει τύχει αρκετά συχνά ειδικά βράδυ να μπω να κάνω πληρωμές/μεταφορές και να λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για αναβάθμιση. Παίζει να είναι η μόνη τράπεζα που για να κάνουν αναβάθμιση ρίχνουν όλο το σύστημα

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.883 μηνύματα.
Πάλι καλά έχω βγάλει όλα τα χρήματα μου στο εξωτερικό

Απ' την στιγμή που ήρθα εξωτερικό είδα την διαφορά ελληνικών τραπεζών και του εξωτερικού

Ήθελα να κάνω μεταφορά ποσού και δεν με άφηναν,έπρεπε να μιλάω μαζί τους 5 μέρες για να κάνω μια μεταφορά

Τώρα καταλαβαίνω που λένε την Ελλάδα χρεοκοπημένη εξωτερικό.Την βλέπω απ' τα μάτια του εξωτερικού και πιο πάτος δεν πάει πλέον για την Ελλάδα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια