Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει πάει κανείς Ρώμη, για να μου λύσει κάποιες απορίες που έχω;![]()
Ναι, πήγα πρόσφατα! Ρώτα να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Ναι, πήγα πρόσφατα! Ρώτα να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω![]()
Χαχαχα!!! Έχω πάει και έχω έρθει από τον Μάιο!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕΠΕΙΓΟΝ παίδες !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

θέλω να μου λύσει κάποιος την απορία για τη διαδρομή Αθηνα-Ριο ντε Τζανέιρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΕΙΓΟΝ παίδες !!!
Αν με παρεις μαζι σου, θα σου την πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

αχαχαχαχαχα πωωω φαντάζεσαι τι ωραια θα είναι ;;;Αν με παρεις μαζι σου, θα σου την πω![]()

κατι βρηκα χθες,συνηθως ειναι Αθήνα-Παρίσι(ή καποια άλλη ευρωπαική χώρα) και μετά Παρίσι(ή κατι άλλο)-Ρίο !!
είναι όντως τοσο ακριβά;; γυρω στα 700 ευρώ;

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

θέλω να μου λύσει κάποιος την απορία για τη διαδρομή Αθηνα-Ριο ντε Τζανέιρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΕΙΓΟΝ παίδες !!!
Προχωρεῖς εὐθεία πέντε χιλιόμετρα. Ἐκεῖ θὰ δῇς μιὰ πινακίδα ποὺ γράφει πρὸς Κόρινθο. Θὰ στρίψῃς δεξιά καὶ μετὰ ἀπὸ πέντε χιλιόμετρα θὰ συναντήσῃς μιὰ στάνη. Ἐκεῖ θὰ στρίψῃς ἀριστερὰ, κατ' εὐθείαν θὰ στρίψῃς δεξιὰ καὶ στὰ πενῆντα μέτρα θὰ τὸ δῇς. Ἂν δυσκολευθῇς, ῥώτησε καὶ καμμία γιαγιὰ στὸ δρόμο

mindcircus
Περιβόητο μέλος

αχαχαχαχαχα πωωω φαντάζεσαι τι ωραια θα είναι ;;;
κατι βρηκα χθες,συνηθως ειναι Αθήνα-Παρίσι(ή καποια άλλη ευρωπαική χώρα) και μετά Παρίσι(ή κατι άλλο)-Ρίο !!
είναι όντως τοσο ακριβά;; γυρω στα 700 ευρώ;![]()
Ε αμα είναι μόνο τόσα να έρθω.

Πάντως δεν ξέρω για Ριο ( οχι Αντίριο

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

πότε φεύγουμε?θέλω να μου λύσει κάποιος την απορία για τη διαδρομή Αθηνα-Ριο ντε Τζανέιρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΕΙΓΟΝ παίδες !!!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν παίζεσαι !!!Προχωρεῖς εὐθεία πέντε χιλιόμετρα. Ἐκεῖ θὰ δῇς μιὰ πινακίδα ποὺ γράφει πρὸς Κόρινθο. Θὰ στρίψῃς δεξιά καὶ μετὰ ἀπὸ πέντε χιλιόμετρα θὰ συναντήσῃς μιὰ στάνη. Ἐκεῖ θὰ στρίψῃς ἀριστερὰ, κατ' εὐθείαν θὰ στρίψῃς δεξιὰ καὶ στὰ πενῆντα μέτρα θὰ τὸ δῇς. Ἂν δυσκολευθῇς, ῥώτησε καὶ καμμία γιαγιὰ στὸ δρόμο![]()
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

andreaslll
Νεοφερμένο μέλος

klara!!
Νεοφερμένο μέλος

Για όλα αυτά, απλά μπαίνετε σε ένα aggregator με εισιτήρια και βλέπετε όλες τις επιλογές με τιμές. Δεν γράφω συγκεκριμένο μην με περάσετε ότι σας κάνω διαφήμιση, αλλά βρωμάει ο τόπος από δαύτα οπότε θα τα βρείτε πολύ εύκολα.
συφωνω. πολλες φορες εχει τυχει να το κανω κ εχω μεινει πολυ ικανοποιημενη

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

andreaslll
Νεοφερμένο μέλος

Ποιο ειναι το καλυτερο μερο της Χαλκιδικης που πρεπει να επισκεφτω και σε ποιο ποδι βρισκεται?
Ψηφίζω 2ο πόδι από άκρη σ' άκρη για ηρεμία και χαλάρωση!

Τι μπορώ να τους προτείνω να κάνουν; Θα πω να πάνε Παξούς, Σύβοτα, Λευκάδα, αλλά έχετε κάποια ιδέα τι άλλο αξίζει να δουν; Κάτι εύκολο, μιας κι είναι με παιδιά. Θα έχουν αμάξι.
Επίσης αυτή θέλει να κάνει και ψώνια: ρούχα, κρέμες, κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.