ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.613 μηνύματα.
Ε κάτι τέτοιο δεν το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα ή τον πρώτο καιρό των ραντεβού. Πρέπει να υπάρχει βαθιά σύνδεση με τον άλλον, να σε χτυπάει στο "τον/την φροντίζω". Έτσι το έχω στο μυαλό μου τουλάχιστονΤέτοια λες, και βλέπω να βάζουν στο first dates section με πλύσιμο πλάτης.![]()

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.765 μηνύματα.
Το καλύτερο ανάμεσα στα ζευγάρια όταν κάνουν μπάνιο είναι το λούσιμο. Για εμένα αυτό είναι το πιο bonding moment.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.688 μηνύματα.
Με τα μάτια κλειστά;Το καλύτερο ανάμεσα στα ζευγάρια όταν κάνουν μπάνιο είναι το λούσιμο.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.803 μηνύματα.
Και το κυριότερο δεν το κάνεις με αυτόν που δεν φτάνει να πλένει τοσο καιρο την δική του πλάτηΕ κάτι τέτοιο δεν το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα ή τον πρώτο καιρό των ραντεβού. Πρέπει να υπάρχει βαθιά σύνδεση με τον άλλον, να σε χτυπάει στο "τον/την φροντίζω". Έτσι το έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον![]()

Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.168 μηνύματα.
Εγω το 2017 ειχα φάει τα μουτρα μου και έπεσα με τον δεξι ώμο και πρέπει να του έκανα ζημιά εκεί που γυρίζει, οπότε δεν ειναι το ίδιο εύκολο οπως παλιά + ειμαι αγυμναστος και δε τεντώνει να φτάσει το χέρι παντού. Αν και αυτό θα αλλάξει άμεσα.
Υπάρχει άσκηση για να δειτε αν χρειάζεστε τεντωμα, δεξι χέρι πίσω απο την πλάτη + αριστερό αντιθετα πανω απο το κεφάλι και αν συναντηθουν είστε καλά, αν οχι θέλετε γυμναστική.
Σε κάθε περίπτωση κάνω διαφορα ακροβατικά αλλά την σαπουνιζω την πλάτη θέλει δε θέλει και πονάει δεν πονάει ο ώμος.
Δεν μπορω να ξέρω οτι εχει μεινει ενα μερος του σώματος που να μην είναι καθαρό.
Υπάρχει άσκηση για να δειτε αν χρειάζεστε τεντωμα, δεξι χέρι πίσω απο την πλάτη + αριστερό αντιθετα πανω απο το κεφάλι και αν συναντηθουν είστε καλά, αν οχι θέλετε γυμναστική.
Σε κάθε περίπτωση κάνω διαφορα ακροβατικά αλλά την σαπουνιζω την πλάτη θέλει δε θέλει και πονάει δεν πονάει ο ώμος.
Δεν μπορω να ξέρω οτι εχει μεινει ενα μερος του σώματος που να μην είναι καθαρό.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.421 μηνύματα.
Συγγνώμη αλλά γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να πλύνετε την πλάτη με τα χέρια σας; Πρώτη φορά το συναντώ αυτό.
Πάντως η έκτη επιλογή ξεκλειδώνει αναμνήσεις ατελείωτου γέλιου με ένα συγκεκριμένο θρεντ. Οι παλιοί ξέρουν.
Πέρασαν 9 χρόνια και ακόμα δεν μάθαμε αν εκείνο το account ήταν όντως troll (ναι κατά 95%) και που να βρίσκεται τώρα άραγε.
Η απορία δεν είναι πού να βρίσκεται τώρα αλλά αν συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε στην απειροελάχιστη περίπτωση που δεν ήταν troll.Πέρασαν 9 χρόνια και ακόμα δεν μάθαμε αν εκείνο το account ήταν όντως troll (ναι κατά 95%) και που να βρίσκεται τώρα άραγε.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.421 μηνύματα.
Η απορία δεν είναι πού να βρίσκεται τώρα αλλά αν συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε στην απειροελάχιστη περίπτωση που δεν ήταν troll.
Αυτό το account, μαζί με εκείνη που το 2019 έλεγε ότι θα κάνει μήνυση στην διευθύντρια του σχολείου επειδή την έπιασε με σκονάκια στις πανελλήνιες και μετά ανέβαζε ότι βρήκε το δρόμο της και δεν θέλει κανέναν επειδή δεν την στήριξαν στην αντιγραφή , είναι ίσως τα καλύτερα trolls που πέρασαν στο Steki.
Τα πιο αστεία, όχι τα καλύτερα.Αυτό το account, μαζί με εκείνη που το 2019 έλεγε ότι θα κάνει μήνυση στην διευθύντρια του σχολείου επειδή την έπιασε με σκονάκια στις πανελλήνιες και μετά ανέβαζε ότι βρήκε το δρόμο της και δεν θέλει κανέναν επειδή δεν την στήριξαν στην αντιγραφή , είναι ίσως τα καλύτερα trolls που πέρασαν στο Steki.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool