δηλαδή αν εσύ πας τώρα σε ένα συμβολαιογράφο και κάνεις πράξη κατάθεσης ενός κειμένου που ονομάζεται "Η Δίκη" και έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο με τη Δίκη του Κάφκα δε σημαίνει ότι επειδή εσύ πήγες στο συμβολαιογράφο πρώτος -ενώ ο δύσμοιρος ο Κάφκα παρέλειψε να το κάνει γιατί αυτοκτόνησε ή δεν ξέρω και γω τι έπαθε- είναι και αδιαμφισβήτητα δικό σου το έργο. Το να πας σε συμβολαιογράφο απλά κατοχυρώνει τη χρονική σου προτεραιότητα έναντι του άλλου που θα πρέπει να φτύσει αίμα να αποδείξει τη δική του χρονική προτεραιότητα και πατρότητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Το να πας σε συμβολαιογράφο απλά κατοχυρώνει τη χρονική σου προτεραιότητα έναντι του άλλου που θα πρέπει να φτύσει αίμα να αποδείξει τη δική του χρονική προτεραιότητα και πατρότητα.
Μα συγνώμη, δεν θα φτύσει αίμα απλώς ! Δεν θα μπορέσει καν να το αποδείξει ! Αυτό δεν γίνεται. Δεν είναι θέμα προτεραιότητας. Δεν θα μπορέσει καν να το επιχειρήσει. Παράδειγμα: Πηγαίνω σήμερα στον ταδε συμβολαιογράφο ή στην Εθνική Βιβλιοθήκη, καταθέτωντας το πραγματικό μου όνομα, και εκδίδω αύριο κάτι. Δεν κινδυνεύει κανείς σε τέτοια περίπτωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υ.γ. ελπίζω να αξίζουν τα γραπτά σου την προσπάθεια αν μη τι άλλο
mitsosgian
Νεοφερμένο μέλος

parafernalia
Περιβόητο μέλος

3)Ταχυδρομικός μέσα σε έναν φάκελο βάζεις αυτό που θες να κατοχυρώσεις και το στέλνεις συστημένο στον εαυτό σου.
Ρε τι μπορεί να μάθει κανείς μέσα σε ένα forum! Εύγε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ρε τι μπορεί να μάθει κανείς μέσα σε ένα forum! Εύγε!!!![]()
εννοείται ότι αν θες να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον τρόπο, ότι όταν λάβεις το συστημένο, ΔΕΝ το ανοίγεις

Το κρατάς εσαεί κλειστό μέχρι την πιθανή περίπτωση που γίνει μανούρα και πας δικαστήριο και ανοίγει το φάκελλο ο πρόεδρος του δικαστηρίου

Μόνο έτσι ισχύει αυτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Και αφού ο φάκελος ανοιχτεί στο δικαστήριο, ok αποδυκνείεται ότι είναι να αποδειχθεί.εννοείται ότι αν θες να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον τρόπο, ότι όταν λάβεις το συστημένο, ΔΕΝ το ανοίγεις
Το κρατάς εσαεί κλειστό μέχρι την πιθανή περίπτωση που γίνει μανούρα και πας δικαστήριο και ανοίγει το φάκελλο ο πρόεδρος του δικαστηρίου
Μόνο έτσι ισχύει αυτό
Μετά όμως ο φάκελος δεν είναι άχρηστος;
Αν ξανα γίνει κάτι;

[Το έχω ξανα ακούσει κι εγώ αυτόν τον τρόπο κατοχύρωσης αλλά με e-mail! [δλδ στέλνεις mail στον εαυτό σου αλλά δεν το ανοίγεις ποτέ ώστε να φαίνεται ως μη διαβασμένο

-petros
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Και αφού ο φάκελος ανοιχτεί στο δικαστήριο, ok αποδυκνείεται ότι είναι να αποδειχθεί.
Μετά όμως ο φάκελος δεν είναι άχρηστος;
Αν ξανα γίνει κάτι;![]()
[Το έχω ξανα ακούσει κι εγώ αυτόν τον τρόπο κατοχύρωσης αλλά με e-mail! [δλδ στέλνεις mail στον εαυτό σου αλλά δεν το ανοίγεις ποτέ ώστε να φαίνεται ως μη διαβασμένο].
-petros
απ τη στιγμή που γίνεται το δικαστήριο και υπάρχει πλέον δεδικασμένο και υπερ σου απόφαση, είναι νόμιμη κατοχύρωση και δεν χρειάζεται πλέον ο φάκελος
Για το email δεν πιστεύω ότι ισχύει
πλέον μπορείς ένα email Να το διαβάσεις και μετά να πατήσεις το κουμπάκι που λέει ότι να φαίνεται σαν μη διαβασμένο

Το μόνο που ίσως μπορεί να φανεί είναι στην βάση δεδομένων της yahoo παράδειγμα ότι εσύ έστειλες την τάδε ημερομηνία το τάδε mail και άρα είναι δικό σου (μιας που - θεωρητικά τουλάχιστον- η ηλεκτρονική ημερομηνία δεν μπορεί να παραβιαστεί/αλλαχθεί)
parafernalia
Περιβόητο μέλος

εννοείται ότι αν θες να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον τρόπο, ότι όταν λάβεις το συστημένο, ΔΕΝ το ανοίγεις
Μόνο έτσι ισχύει αυτό
Ok! Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Spaceweapon
Νεοφερμένο μέλος

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ θέλω να κατοχυρώσω το ψευδώνυμο μου (Spaceweapon) για διαδικτυακά παιχνίδια κλπ πως μπορώ να το κάνω αυτό;
Φαντάζομαι δε θα γίνεται, εκτός αν το κατοχυρώσεις σαν όνομα π.χ. επιχείρησης. Αλλά σίγουρα υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ξέρουν περισσότερα.
Αλλά, τόσο σημαντικό είναι; Αφού είσαι ήδη γραμμένος, πώς θα στο πάρουν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.