Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

30-05-24

01:41
Εδω πραγματικα δεν ακουγεται κιχ. Και σκεψου ειμαι 5 λεπτα με τα ποδια απο ΑριστοτέλουςΓίνεται χαμός. Πυροτέχνηματα παντού.

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.614 μηνύματα.

30-05-24

01:41
Δε χρειάζεται να είναι ανώμαλος Βαλ, απλά κομπλεξικοςΑυτο το πράγμα δεν το καταλαβαινω και το βρισκω και ιδιάζουσα περιπτωση προς μελέτη.
Μίλαγα με τον πατέρα μου σημερα και μου λεγε κατι τέτοια κουλά και του λεω ακου να δεις γέρο, η οικογένεια μπορει να ειναι πράσινη αλλά απόψε γουστάρω να το πάρει ο γαυρος παρά οι ιταλοί. Τα καραγκιοζιλίκια τα οπαδικα εγω δεν τα σηκώνω, πρέπει να ειναι ανώμαλος κανείς για να στρέφεται αδελφός εναντια σε αδελφό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

30-05-24

01:43
Δες το πιο ανοιχτά. Σου λεει ομαδα ειναι, αλλοι πληρωνουν, άλλοι εισπράττουν κλπ.Δε χρειάζεται να είναι ανώμαλος Βαλ, απλά κομπλεξικος
Ωραια, σωστά. Κι εγω τα χω πει αυτά. Αλλά ρε κερατα δε μπορεις να χαρεις για τη χωρα σου; Δε μπορεις να χαρεις για τα παιδια που έπαιξαν;
Τεσπα, τους αφηνουμε πίσω μας τους δογματικούς. Είμαι soft-touch, σταυρώστε με.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

30-05-24

01:44
Ναι ρε συ, ενας βαζελος απο την παρεα εβγαλε ποτο να πιει απο την στεναχωριαΑυτο το πράγμα δεν το καταλαβαινω και το βρισκω και ιδιάζουσα περιπτωση προς μελέτη.
Μίλαγα με τον πατέρα μου σημερα και μου λεγε κατι τέτοια κουλά και του λεω ακου να δεις γέρο, η οικογένεια μπορει να ειναι πράσινη αλλά απόψε γουστάρω να το πάρει ο γαυρος παρά οι ιταλοί. Τα καραγκιοζιλίκια τα οπαδικα εγω δεν τα σηκώνω, πρέπει να ειναι ανώμαλος κανείς για να στρέφεται αδελφός εναντια σε αδελφό.

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

30-05-24

01:45
Ασε μας ρε μαστορα και συ, λες και παμε στο Αλβανικο μετωπο.Αυτο το πράγμα δεν το καταλαβαινω και το βρισκω και ιδιάζουσα περιπτωση προς μελέτη.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.614 μηνύματα.

30-05-24

01:46
Ντεπον, παναντολ η πονσταν, διαλέγεις κ παίρνειςΑσε μας ρε μαστορα και συ, λες και παμε στο Αλβανικο μετωπο.
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

30-05-24

01:47
Παιδια αυτο το ευρωπαικο που πηρε ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο, το εχει παρει και η ΑΕΚ στο μπασκετ. Ας σοβαρευτουμε λιγακι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

30-05-24

01:47
Εμενα μου χτυπαγε ασχημα οταν τα εκαναν πλακάκια με Τούρκους εναντια σε αντιπαλο ελληνικο συλλογο.Ναι ρε συ, ενας βαζελος απο την παρεα εβγαλε ποτο να πιει απο την στεναχωριαοκευ εχουν μεγαλο ανταγωνισμο οι 2 αυτες ομαδες. Εγω Αρης ειμαι δεν θα εβγαινα στους δρομους να το πανηγυρισω αλλα το χαρηκα που το πηρε με την εννοια οτι εδω που εφτασαν το αξιζαν και μπραβο τους.
Δηλαδη εκει ειναι το χειρότερό μου.
Μου λενε σαν πολυ πατριωτης μας βγηκες. Ναι στο συγκεκριμενο δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου.
Guest 030894
Επισκέπτης

30-05-24

01:48
Εσυ αδερφε εισαι ο λογος που ειμαστε στον πατο των επιδοσεων στους διαγωνισμους της PISA,.οποτε απαλλασσεσαι.Ντεπον, παναντολ η πονσταν, διαλέγεις κ παίρνεις
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-05-24

01:48
Ρε τύπε, εθνικι δεν εισαι; Τι μου πας κόντρα σήμερα και δε με αφηνεις να ξεσαλώσω σα μπαλαρίνα η ρουφιάνα;Ασε μας ρε μαστορα και συ, λες και παμε στο Αλβανικο μετωπο.
@giannhs2001 ρε τι επαθε τουτος δω;

Guest 030894
Επισκέπτης

30-05-24

01:50
Επαιζε καμια εθνικη; Εγω ενα δαφνοστεφανωμενο ειδα για εμβλημα, οχι το εθνοσημο.Ρε τύπε, εθνικι δεν εισαι; Τι μου πας κόντρα σήμερα και δε με αφηνεις να ξεσαλώσω σα μπαλαρίνα η ρουφιάνα;
Μη πιασουμε και τις εθνικες που παιζουν ζεκες, αντετοκουμποι κλπ
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-05-24

01:50
Έκανε ότι μπορούσε για να καταστρέψει τον Ολυμπιακό. Δεν τα κατάφερε.
Guest 030894
Επισκέπτης

30-05-24

01:51
Βλακα,.ο βαζελος ουτε στα ονειρα του τετοια διακρισηΠαιδια αυτο το ευρωπαικο που πηρε ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο, το εχει παρει και η ΑΕΚ στο μπασκετ. Ας σοβαρευτουμε λιγακι.View attachment 133135
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.573 μηνύματα.

30-05-24

01:52
Βαλ, καταλαβαίνω πως το βλέπεις και εσύ και όλοι όσοι δεν είστε οπαδοί, αλλά για τους υπόλοιπους είναι αλλιώς. Αρχικά δεν υπάρχει το Ελληνική ομάδα, γιατί είναι εταιρείες και έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι στο ρόστερ είναι ξένοι. Έπειτα έχουν γίνει πολλά μεταξύ μας, ειδικά ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (όχι ότι οι υπόλοιποι είμαστε καθαροί.) Το πιο σημαντικό πάντως είναι το οπαδικό μικρόβιο που έχουμε, είναι κάτι σαν αρρώστια, ίσως και κυριολεκτικά. Ακόμα και να προσπαθήσεις, να πεις ρε παιδί μου «είναι μαλακία να σπαταλάω ενέργεια, ψυχολογία και χρόνο από τη ζωή μου για μια ανώνυμη εταιρεία» δεν μπορείς να το κάνεις. Μπέσα, απλά δεν μπορείς. Είσαι δεμένος για πάντα με την ομάδα σου.Δες το πιο ανοιχτά. Σου λεει ομαδα ειναι, αλλοι πληρωνουν, άλλοι εισπράττουν κλπ.
Ωραια, σωστά. Κι εγω τα χω πει αυτά. Αλλά ρε κερατα δε μπορεις να χαρεις για τη χωρα σου; Δε μπορεις να χαρεις για τα παιδια που έπαιξαν;
Τεσπα, τους αφηνουμε πίσω μας τους δογματικούς. Είμαι soft-touch, σταυρώστε με.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-05-24

01:52
Ωραια. Βλέπω τι λες και συμφωνω με μεγαλυτερη εθνικη ομοιογενεια. Αντε και στο δινω αυτό, ευκολα μαλιστα.Επαιζε καμια εθνικη; Εγω ενα δαφνοστεφανωμενο ειδα για εμβλημα, οχι το εθνοσημο.
Μη πιασουμε και τις εθνικες που παιζουν ζεκες, αντετοκουμποι κλπ
Το οτι σπασανε πραγματα στην Αγια Σοφιά (το γηπεδο) οι οπαδοι, ή οτι μπορει να πλακωθουν οπαδοι του ΠΑΟ με γαυρους, δεν ειναι μαλακία;
Guest 030894
Επισκέπτης

30-05-24

01:53
Τεσπα μπραβο στο γαυρο.δικαιη νικη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε ναι ειναιΤο οτι σπασανε πραγματα στην Αγια Σοφιά (το γηπεδο) οι οπαδοι, ή οτι μπορει να πλακωθουν οπαδοι του ΠΑΟ με γαυρους, δεν ειναι μαλακία;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-05-24

01:53
Το δέχομαι, αλλα δε μπορω να το νιωσω. Για τον ιδιο λογο που θεωρω εταιρειες και τα κομματα, και μαλακια το να πλακωνονται αδερφια και γι αυτά.Βαλ, καταλαβαίνω πως το βλέπεις και εσύ και όλοι όσοι δεν είστε οπαδοί, αλλά για τους υπόλοιπους είναι αλλιώς. Αρχικά δεν υπάρχει το Ελληνική ομάδα, γιατί είναι εταιρείες και έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι στο ρόστερ είναι ξένοι. Έπειτα έχουν γίνει πολλά μεταξύ μας, ειδικά ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (όχι ότι οι υπόλοιποι είμαστε καθαροί.) Το πιο σημαντικό πάντως είναι το οπαδικό μικρόβιο που έχουμε, είναι κάτι σαν αρρώστια, ίσως και κυριολεκτικά. Ακόμα και να προσπαθήσεις, να πεις ρε παιδί μου «είναι μαλακία να σπαταλάω ενέργεια, ψυχολογία και χρόνο από τη ζωή μου για μια ανώνυμη εταιρεία» δεν μπορείς να το κάνεις. Μπέσα, απλά δεν μπορείς. Είσαι δεμένος για πάντα με την ομάδα σου.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-05-24

01:54
Ας βρουνε αυτούς που βανδάλισαν το γήπεδο να πληρώσουν την αποκατάσταση
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-05-24

01:56
Καταναγκαστικα έργα, να στησουν ορυγματα και φράχτες στον Έβρο και πλωτες γέφυρες για Ανατολικη Θράκη.
Ας βρουνε αυτούς που βανδάλισαν το γήπεδο να πληρώσουν την αποκατάσταση
Γουρουνια, το είπα και πιο πανω, να κατι τετοιες μαλακιες δεν ανεχομαι.
Επειδη ειναι της ΑΕΚ το γηπεδο, το βανδαλίσανε. Αυτους πρέπει να τους πεταξεις σε ενα υπογειο και να βγουν χωρις κοκκαλα την επόμενη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Μήτσος10
- phleidhs
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Memetchi
- bibliofagos
- Unboxholics
- taketrance
- physicscrazy
- GeorgePap2003
- Fernando_A
- Ωρορα
- Startx0
- eukleidhs1821
- American Economist
- Μαυρίκιος
- johnsala
- giannhs2001
- Αντικειμενικός
- Αρίκος
- Netscape
- thenutritionist
- fockos
- Joji
- rafaela11
- Εριφύλη
- Scandal
- ROM32
- NeosUser2023
- touvlo
- Libertus
- AK-92
- fourkaki
- Hased Babis
- xristarac
- fmarulezkd
- msk
- hirasawayui
- Jim4ever
- Jack of Spades
- Νομάρχης
- camil
- AggelikiGr
- aggorf
- kamekiwii23
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- New member
- Totreno
- A350
- ggl
- Maynard
- back2967
- Obi-Wan Kenobi
- jj!
- χημεια4λαιφ
- Tsili
- Giii
- ΘανάσοςG4
- Jim175
- tsiobieman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.