hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 17:52 Ο hl_amhxanos: #161 17-08-23 17:52 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:04 Ο giannhs2001: #162 17-08-23 18:04 Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:21 Ο hl_amhxanos: #163 17-08-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι έλεγε το πανό; Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:39 Ο Arianara S3: #164 17-08-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:42 Ο giannhs2001: #165 17-08-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τι έλεγε το πανό; Click για ανάπτυξη... Smash Azov Nazis. Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ Click για ανάπτυξη... Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:45 Ο Arianara S3: #166 17-08-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Smash Azov Nazis. Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:49 Ο giannhs2001: #167 17-08-23 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:04 Ο giannhs2001: #162 17-08-23 18:04 Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:21 Ο hl_amhxanos: #163 17-08-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι έλεγε το πανό; Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:39 Ο Arianara S3: #164 17-08-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:42 Ο giannhs2001: #165 17-08-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τι έλεγε το πανό; Click για ανάπτυξη... Smash Azov Nazis. Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ Click για ανάπτυξη... Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:45 Ο Arianara S3: #166 17-08-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Smash Azov Nazis. Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:49 Ο giannhs2001: #167 17-08-23 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:21 Ο hl_amhxanos: #163 17-08-23 18:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι έλεγε το πανό; Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:39 Ο Arianara S3: #164 17-08-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:42 Ο giannhs2001: #165 17-08-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τι έλεγε το πανό; Click για ανάπτυξη... Smash Azov Nazis. Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ Click για ανάπτυξη... Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:45 Ο Arianara S3: #166 17-08-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Smash Azov Nazis. Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:49 Ο giannhs2001: #167 17-08-23 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι έλεγε το πανό;
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:39 Ο Arianara S3: #164 17-08-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:42 Ο giannhs2001: #165 17-08-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τι έλεγε το πανό; Click για ανάπτυξη... Smash Azov Nazis. Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ Click για ανάπτυξη... Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:45 Ο Arianara S3: #166 17-08-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Smash Azov Nazis. Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:49 Ο giannhs2001: #167 17-08-23 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σήμερα παίζει και ο Άρης αλλά είναι απογοήτευση. Μετά το εμετικό πανό που ανέβασαν οι δικοί μας στο εντός έδρας δεν ξέρω καν αν θέλω να περάσουμε ή αν προτιμώ να νικήσει η Ντιναμό Κιέβου. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:42 Ο giannhs2001: #165 17-08-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τι έλεγε το πανό; Click για ανάπτυξη... Smash Azov Nazis. Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ Click για ανάπτυξη... Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:45 Ο Arianara S3: #166 17-08-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Smash Azov Nazis. Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:49 Ο giannhs2001: #167 17-08-23 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τι έλεγε το πανό; Click για ανάπτυξη... Smash Azov Nazis. Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Τι λες ρε ανθρωπε; Και λιγα συραμε στα ναζιδια. Μακαρι να τους πηδηξουμε τους ουκρανους "λευτερια στα αδερφια μας". ΥΓ. Για οποιον δεν γνωριζει αυτα τα σκουπιδια ειναι αδελφοποιημενα με ντιναμο ζαγκρεμπ Click για ανάπτυξη... Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες.
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:45 Ο Arianara S3: #166 17-08-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Smash Azov Nazis. Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:49 Ο giannhs2001: #167 17-08-23 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Smash Azov Nazis. Σόρρυ μπρο αλλά εκεί στην Super 3 υπάρχουν πολλοί Antifa για αυτό και προτιμάω Θύρα 1 Ιερολοχίτες. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:49 Ο giannhs2001: #167 17-08-23 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να λες οτι δεν ξες αν θες να περασουμε. Αρης εισαι για την ιδεα, για το σημα. Ουτε για τον σουπερ 3 ουτε για τους ιερολοχιτες, ουτε για κανεναν αλλον. Δηλαδη περσι που κρεμασαμε πανο που βριζαμε μανες γαυρων ηθελες να αποκλειστουμε λογω του πανό; Που τοτε ναι ηταν εμετικο. Τωρα δεν ειπαν κατι λαθος. Click για ανάπτυξη... Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA).
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:53 Ο Arianara S3: #168 17-08-23 18:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Φίλε πίστεψέ με σιχαίνομαι την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου και των συνδέσμων αλλά δεν μπορώ να κάθομαι αμέτοχος μπροστά σε τέτοια. Ιδίως παλιά η Super 3 είχε ξεφύγει για τα καλά. Μέχρι και ελληνικές σημαίες έκαιγαν στο πέταλο οι ξεφτίλες. Πάνω από ομάδες είναι η Πατρίδα. Από τις καλλίτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου για εμένα ήταν τα κοινά φειγ βολάν ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ τότε για την ελληνικότατη Μακεδονία μας..όταν γίναμε όλοι μια γροθιά. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισαν τους BBB αλλά σήκωσαν πανό κατά του Αζόφ που μάχονται για τη Πατρίδα τους (ασχέτως αν έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο για τη Πατρίδα τους πραγματικά μάχονται οι Ουκρανοί σε αυτό το πόλεμο made in USA). Click για ανάπτυξη... Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 18:56 Ο giannhs2001: #169 17-08-23 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Κι δεν θα στηριξεις Αρη γιατι προσεβαλαν τους ναζι της ουκρανιας (ή πατριωτες οπως λες); Να μου ελεγες οτι προσεβαλαν Ελληνες πατριωτες να σου πω ναι. Τι σχεση εχουμε με αυτους εμεις; Και σου ξαναλεω, ακομα και να μη συμφωνεις με το πανο του σουπερ 3, θες να αποκλειστει ο Αρης για το πανο των οργανωμενων; ΡΕ ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΤ. ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ! Click για ανάπτυξη... Δεν σε ξέρω, διαφωνούμε εδώ αλλά σε αγαπάω για τη τρέλα σου με την Αρειανάρα ρε αδερφέ. Για τα άλλα σε είπα, η Super 3 φοβάμαι μην αποθρασυνθεί. Παλαιόθεν ήταν τέρμα Antifa εκεί. Πλέον είναι λίγο ένα ψιλοαπολιτίκ μείγμα. Την Super 3 και γενικά την σιχαίνομαι γιατί είχε (και έχει) ισχυρή παρέμβαση και στα διοικητικά της ομάδας (όπως και όλοι οι δυνατοί σύνδεσμοι κάθε ομάδας) και πρακτικά αυτοί γ@μησ@ν τον Άρη πριν μια δεκαετία.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 20:08 Ο parafernalia: #170 17-08-23 20:08 Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και Αεκτζής, χίλια μπράβο για το πανό των οπαδών του Άρη. Πάντα συμπαθούσα τον Άρη απ' τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω χρωμάτων. Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Vamos Arianara, κολλημένος στην οθόνη να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση.
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:04 Η Unboxholics: #171 17-08-23 23:04 Στα πεναλτι ρε φιλε Νταξει τι να πω απλα είμαστε καταραμενοι parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.812 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:11 Ο parafernalia: #172 17-08-23 23:11 Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρίμα για τον Άρη, το είδα όλο το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερη η Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε στα ίσια αλλά οι άλλοι ήταν απλά πιο έμπειροι στις κρίσιμες στιγμές και το γύρισαν. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους.
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:14 Η Unboxholics: #173 17-08-23 23:14 Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ματς επρεπε να το ειχαμε καθαρισει. Αν χανουμε συνεχεια φασεις, ο αλλος μπροστα στη γραμμη και δεν την εσπρωξε(ο καρλσον;δεν ειμαι σιγουρη).
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:28 Ο giannhs2001: #174 17-08-23 23:28 SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: . Η αντιπαλότητα των 2 σωματείων ανήκει στο παρελθόν. Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο.
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:37 Η Unboxholics: #175 17-08-23 23:37 Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι. Τελευταία επεξεργασία: 17 Αυγούστου 2023 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε μωρε και αυτοι οι ουκρανοι μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, μπαινουν και στο σαιτ του αρη και μας πρηζουν. Ερχονται για διακοπες ελλαδα με τις πορσε και τους λυπομαστε κιολας χφτου. Αλλα μετα φταινε οι ρωσοι...τεσπα μπραβο στον ολυμπιακο που περασε στο τελος και δεν πηγε παραταση Μακαρι 10 γκολ να τους βαλει ο βιντσεντ Αλλα εμεις ειμαστε οι λακαμαδες που στειλαμε και 2 μυρια, βαλτα ρε για το συμβολαιο του σιωπη, τι τα θελουν τα λεφτα αυτοι.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:43 Ο giannhs2001: #176 17-08-23 23:43 Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους. Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ντιναμό Κιέβου ανέκαθεν είχα αδυναμία. Έχουν ωραίους ultras. Ειδικά από τότε με το πανό ντροπής της ΑΕΚ πριν χρόνια όταν έπαιζαν μαζί τους.
Guest 586541 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Αυγούστου 2023 στις 23:52 Ο Guest 586541: #177 17-08-23 23:52 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.258 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 00:21 Ο giannhs2001: #178 18-08-23 00:21 Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Kate1914 Scandal Wonderkid charmander Paragontas7000 Memetchi bibliofagos Unboxholics taketrance physicscrazy GeorgePap2003 Fernando_A Ωρορα Startx0 eukleidhs1821 American Economist Μαυρίκιος johnsala giannhs2001 Αντικειμενικός Αρίκος Netscape thenutritionist fockos rafaela11 Εριφύλη ROM32 touvlo Libertus AK-92 fourkaki xristarac fmarulezkd msk hirasawayui Jim4ever Jack of Spades Νομάρχης camil AggelikiGr aggorf kamekiwii23 Arianara S3 Δροσουλίτης New member Totreno A350 ggl Maynard back2967 Obi-Wan Kenobi jj! χημεια4λαιφ Tsili Giii ΘανάσοςG4 tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από oxipalitaidia: Φίλε, λίγο πιο προσεκτικά να σχολιάζεις, μείωσε τις αντιφάσεις σου. Αφήνω πάνω σου το να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση δεν χωράει φιλορώσσος, φιλοδυτικός. Μπορεί να μην συμπαθώ τόσο πολύ τον ρόλο της Ουκρανίας που πολεμάει σαν ανάχωμα της Δύσεως αλλά το Αζόφ το υποστηρίζω για πάρα πολλούς λόγους. Το Αζόφ είναι εξαίρεση από όλα.
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 02:27 Ο Arianara S3: #179 18-08-23 02:27 Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο χεστης ο τερζης στερησε απο τον Αρη μια προκριση. Δεν μπορουσες να κρατησεις μπαλα και ο επιστημονας στον παγκο περασε εκτος τον παλμα για να βαλει ματαριτα. Τι αλλο να πουμε για τον τουρτοκουβαλητη; Καρκινο βγαλαμε και σημερα...
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 03:49 Ο Arianara S3: #180 18-08-23 03:49 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω.
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: SLAVA UKRAINI, HEROIAM SLAVA. Αλληλεγγύη στα αδέλφια του Τάγματος Αζόφ. Από έναν Αρειανό που αν και πικράθηκε με την ήττα πικράθηκε περισσότερο με το πανό των φανατικών της ομάδος του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Αυγούστου 2023 Τι λες ρε μαν και εσύ; Από πότε έχουμε εμείς καλή σχέση με την ΑΕΚ; Και ιδίως με την Original 21. Από ΑΕΚ στηρίζουμε μόνο Getto Boys σύνδεσμο. Click για ανάπτυξη... Ποια αδερφια των σκουπιδιων του Αζοφ; Σιγα που προσβαλλαμε τα αποβρασματα. Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω γιατι θα φαω ban ισοβια απο εδω.