Ποδόσφαιρο: ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη 2023 - 2024

Αεκαρα μονο που ειναι και 1-2 στο ημιχρονο τα παει πολυ καλα. Ο λιβαι τι χανει γτχτ.

παιδιά αν δεν έρθει 1Χ ο Ολυμπιακός χρεοκοπώ στοιχηματικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ευχαριστώ που συμβάλατε να μην χρεοκοπήσω. Τώρα αρκεί να κρατήσουμε το Χ.

ΩΧ έλεος

Τελευταία επεξεργασία:
1695330284003.png

Αεκαρα, πραγματικα οτι και να πουμε ειναι λιγο. 2πλο μεσα στη μπραιτον. Λιγοι να πιστευαν κυριολεκτικα οτι θα μπορουσε να φυγει με το 2πλο. Μπραβο παιδια

Και πλεον η αεκ ειναι 1η στον ομιλο της. Εχει αρκετο δρομο ακομη ωστοσο η νικη ηταν κομβικης σημασιας καθως ολοι πιστευαν οτι θα χασει

ΠΑΟΚΑΡΑ το αυτονόητο.
Βάζελος πολύ μεγάλη νίκη.
ΑΕΚ τεράστια νίκη.
Γαύρος το αυτονόητο.

«Χθες όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, ο ένας χαμογέλασε, σήμερα αυτός δεν είναι εδώ»​

Χώστα ρε Πελάδο στους ΑΡΔ. Χώστα.

“Όσοι δεν πιστεύουν, θα πιστέψουν”​

1695334791708.png

Σουπερ λιγδα=καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο😅

ντερμπακι σημερα. Δικη μου προβλεψη ενα ταπεινο 1-1. Τι λενε οι βαζελοαεκτζηδες του φορουμ?

ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 50-50 Η αεκ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΕΩΦΟΡΟ Α Π Ο Τ Ω Ρ Α. Η αεκ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ.

Δεν ξέρω τι σήκωσε χτες ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ αλλά λίγο που κατάφερα να του μιλήσω μετά το παιχνίδι μου είπε ότι του είναι.. σηκωμένη για το παιχνίδι με τον τρυλο.. αλλά το ότι βρήκες να σχολιάσεις για μπάσκετ ενώ λέμε για ποδόσφαιρο δηλώνει ότι δε σε πόνεσε καθόλου η μεταγραφή

Δεν ξέρω τι σήκωσε χτες ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ αλλά λίγο που κατάφερα να του μιλήσω μετά το παιχνίδι μου είπε ότι του είναι.. σηκωμένη για το παιχνίδι με τον τρυλο.. αλλά το ότι βρήκες να σχολιάσεις για μπάσκετ ενώ λέμε για ποδόσφαιρο δηλώνει ότι δε σε πόνεσε καθόλου η μεταγραφή
Κωστάκη Κωστάκη Κωστάκη η μάνα σου "αγαπιέται" στο λιμάνι

Το γιατί βιάζεσθε και δεν περιμένετε το αποτέλεσμα δεν μπορώ να καταλάβω. Τα ίδια ακούγονταν και πριν κάτι μέρες, πως θα φάνε τριάρα οι τουρκοχανούμισσες από την Μπράιτον και εν τέλει τους τον κάρφωσαν μέσα στην Αγγλία.

Λίγα λόγια και καλά, τα υπόλοιπα μετά το αποτέλεσμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back