Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

28-04-24

22:55
Και εγώ αυτό πιστεύω, πρέπει να κυνηγήσουμε ΕυρώπηΔε μπορεί ο Ολυμπιακός Ευρώπη κ πρωτάθλημα, δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, δεν έχει τη ποιότητα
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

28-04-24

23:00
Μπραβο στον αρη για το σημερινο και μακαρι αλλα 30 χρονια χωρις τροπαιο!!!!Μακαρι να το σηκωσει ο παοκ μεσα στο σπιτι σας!!Μακαρι!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

28-04-24

23:00
Ενταξει τωρα φαγαμε τον γαιδαρο και εμεινε η ουρα. Δηλαδη στα 2 ματς θα κλαταρουν οι παικτες και θα παρατησουν το πρωταθλημα? Ετσι κιαλλιως η ευρωπη ειναι πρωτα, με αστον βιλα ο ολυμπιακος ειναι δυσκολα, ηδη θα πρεπει να εχουν πλανο για το πρωταθλημα σε περιπτωση που το πρωτο ματς μεθαυριο στην ευρωπη παει απατο.Δε μπορεί ο Ολυμπιακός Ευρώπη κ πρωτάθλημα, δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, δεν έχει τη ποιότητα
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

28-04-24

23:02
Αλαφούζος και Οικογένεια εντάξει ;Μπραβο στον αρη για το σημερινο και μακαρι αλλα 30 χρονια χωρις τροπαιο!!!!Μακαρι να το σηκωσει ο παοκ μεσα στο σπιτι σας!!Μακαρι!
Έφταιγε ο Γιοβανοβιτς
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

28-04-24

23:02
Α ρε αμπαλε κομπλεξικε. Εχετε καπνισει ολα τα χορτα και τα lsd. Μακαρι αφανισμο στην ομαδουλα με το γηπεδο χωρητικοτητας ισης με της βεροιας. Φαε τον ταβερνιαρη τον τεριμ τωραΜπραβο στον αρη για το σημερινο και μακαρι αλλα 30 χρονια χωρις τροπαιο!!!!Μακαρι να το σηκωσει ο παοκ μεσα στο σπιτι σας!!Μακαρι!
Lancelot
Περιβόητο μέλος

28-04-24

23:03
Στο β ημίχρονο με την Αεκ Αθήνας, η Αεκ θεσσαλονίκης κατέβηκε ;Α ρε αμπαλε κομπλεξικε. Εχετε καπνισει ολα τα χορτα και τα lsd. Μακαρι αφανισμο στην ομαδουλα με το γηπεδο χωρητικοτητας ισης με της βεροιας. Φαε τον ταβερνιαρη τον τεριμ τωρα
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.580 μηνύματα.

28-04-24

23:03
καλά, εγώ Π.Α.Ο.Κ είμαι, αλλά αν θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα αυτά τα ματς τα κερδίζεις. Δεν σε φταίει ο Άρης σήμερα, είχες χρυσή ευκαιρία να πας πολύ δυνατά για το πρωτάθλημα.Μπραβο στον αρη για το σημερινο και μακαρι αλλα 30 χρονια χωρις τροπαιο!!!!Μακαρι να το σηκωσει ο παοκ μεσα στο σπιτι σας!!Μακαρι!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-04-24

23:05
Αεκ θεσσαλονικης γενικα λεγεται ο παοκ απο τοτε που ιδρυθηκε τωρα εσυ τι μ λες τα ακουω βερεσε.Στο β ημίχρονο με την Αεκ Αθήνας, η Αεκ θεσσαλονίκης κατέβηκε ;
Lancelot
Περιβόητο μέλος

28-04-24

23:05
Μακάρι η ΑΕΚ θεσσαλονίκης να έδειχνε τέτοιο πάθος και ενέργεια και με την ΑΕΚ Αθηνών.καλά, εγώ Π.Α.Ο.Κ είμαι, αλλά αν θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα αυτά τα ματς τα κερδίζεις. Δεν σε φταίει ο Άρης σήμερα, είχες χρυσή ευκαιρία να πας πολύ δυνατά για το πρωτάθλημα.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-04-24

23:07
Αστους αυτοι κλαινε γιατι θελει ο αντιπαλος να τους δινει τα ματς και οχι να τα κερδιζουν μονοι τους. Κλαιγανε για ζαμορα που ηταν βασικος με αεκ και σημερα που επαιξε βασικος και με αυτους, μουγκα, φαγανε και το γκολ. Αντι να τα ριχνουν στους ιδιους τους φταιει ο αρηςκαλά, εγώ Π.Α.Ο.Κ είμαι, αλλά αν θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα αυτά τα ματς τα κερδίζεις. Δεν σε φταίει ο Άρης σήμερα, είχες χρυσή ευκαιρία να πας πολύ δυνατά για το πρωτάθλημα.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

28-04-24

Η Αεκ Θεσσαλονίκης κατέβηκε την προηγούμενη Κυριακή στο ματς με την ΑΕΚ Αθηνών ;Αεκ θεσσαλονικης γενικα λεγεται ο παοκ απο τοτε που ιδρυθηκε τωρα εσυ τι μ λες τα ακουω βερεσε.
Ο Ρόουζ όλα καλά ;
Μια ζωή στο άρμα είτε της ΑΕΚ Αθηνών είτε του ΟΣΦΠ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.580 μηνύματα.

28-04-24

Έτσι είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα πάντα, δεν θα το μάθουμε τώρα. Κι εγώ ας τον κέρδιζα τον Άρη στην Τούμπα να μην κυνηγούσα το άπιαστο τώρα.Μακάρι η ΑΕΚ θεσσαλονίκης να έδειχνε τέτοιο πάθος και ενέργεια και με την ΑΕΚ Αθηνών.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

28-04-24

23:08
Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚΈτσι είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα πάντα, δεν θα το μάθουμε τώρα. Κι εγώ ας τον κέρδιζα τον Άρη στην Τούμπα να μην κυνηγούσα το άπιαστο τώρα.
Μια πόλη, μια ΟΜΑΔΑ
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-04-24

23:09
Ετσι ειναι, πρωταθλημα στον παοκ δεν δινουμε. Ποιο το προβλημα σου με αυτο?Η Αεκ Θεσσαλονίκης κατέβηκε την προηγούμενη Κυριακή στο ματς με την ΑΕΚ Αθηνών ;
Ο Ρόουζ όλα καλά ;
Μια ζωή στο άρμα είτε της ΑΕΚ Αθηνών είτε του ΟΣΦΠ.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

28-04-24

23:10
Να παραδεχθείτε ότι είστε στο άρμα της ΑΕΚ.Ετσι ειναι, πρωταθλημα στον παοκ δεν δινουμε. Ποιο το προβλημα σου με αυτο?
ilias90
Περιβόητο μέλος

28-04-24

23:10
Καλά, γενικά όλοι οι οπαδοί το κάνουν αυτό. Εγώ είμαι της άποψης ότι κριτική κάνεις πρώτα στην ομάδα σου.Αστους αυτοι κλαινε γιατι θελει ο αντιπαλος να τους δινει τα ματς και οχι να τα κερδιζουν μονοι τους. Κλαιγανε για ζαμορα που ηταν βασικος με αεκ και σημερα που επαιξε βασικος και με αυτους, μουγκα, φαγανε και το γκολ. Αντι να τα ριχνουν στους ιδιους τους φταιει ο αρης
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-04-24

23:11
Και γω, οι βαζελοι ομως ξερουν να κανουν πρωτα στους αντιπαλους γιαυτο ειναι αμεαβελιαΚαλά, γενικά όλοι οι οπαδοί το κάνουν αυτό. Εγώ είμαι της άποψης ότι κριτική κάνεις πρώτα στην ομάδα σου.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

28-04-24

23:14
To κυπελλο δε θα το παρεις.Παλι ατιτλος θα μεινεις και σου παρει και ο παοκ το πρωταθλημα.....Εμεις θα ανοιξουμε τα ποδια στην τουμπα!Αστους αυτοι κλαινε γιατι θελει ο αντιπαλος να τους δινει τα ματς και οχι να τα κερδιζουν μονοι τους. Κλαιγανε για ζαμορα που ηταν βασικος με αεκ και σημερα που επαιξε βασικος και με αυτους, μουγκα, φαγανε και το γκολ. Αντι να τα ριχνουν στους ιδιους τους φταιει ο αρης
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-04-24

23:16
Ανοιξτε τα βρε λαγοι αφου αυτο κανετε πανταTo κυπελλο δε θα το παρεις.Παλι ατιτλος θα μεινεις και σου παρει και ο παοκ το πρωταθλημα.....Εμεις θα ανοιξουμε τα ποδια στην τουμπα!

Ο παοκ απο εμας θα χασει ετσι κιαλλιως οποτε παμε παρακατω. Προσεξτε μην σηκωσει μεσα στο κοτετσι σας ο γαυρος το πρωταθλημα μονο και κλαιτε
Lancelot
Περιβόητο μέλος

28-04-24

23:20
Λαγοί λαγοί, αλλά το 2010 τρέχατε πιο γρήγοραΑνοιξτε τα βρε λαγοι αφου αυτο κανετε παντακαι να μην τα ανοιξετε ευκολα σας εχει ο παοκ ετσι σκατενια που παιζετε
Ο παοκ απο εμας θα χασει ετσι κιαλλιως οποτε παμε παρακατω. Προσεξτε μην σηκωσει μεσα στο κοτετσι σας ο γαυρος το πρωταθλημα μονο και κλαιτε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Μήτσος10
- phleidhs
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Memetchi
- bibliofagos
- Unboxholics
- taketrance
- physicscrazy
- GeorgePap2003
- Fernando_A
- Ωρορα
- Startx0
- eukleidhs1821
- American Economist
- Μαυρίκιος
- johnsala
- giannhs2001
- Αντικειμενικός
- Αρίκος
- Netscape
- thenutritionist
- fockos
- Joji
- rafaela11
- Εριφύλη
- Scandal
- ROM32
- NeosUser2023
- touvlo
- Libertus
- AK-92
- fourkaki
- Hased Babis
- xristarac
- fmarulezkd
- msk
- hirasawayui
- Jim4ever
- Jack of Spades
- Νομάρχης
- camil
- AggelikiGr
- aggorf
- kamekiwii23
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- New member
- Totreno
- A350
- ggl
- Maynard
- back2967
- Obi-Wan Kenobi
- jj!
- χημεια4λαιφ
- Tsili
- Giii
- ΘανάσοςG4
- Jim175
- tsiobieman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.