Ποδόσφαιρο: ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη 2023 - 2024

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει την κωλογρια που του δίνουν 6 μύρια κ κάνει τον δύσκολο, κ να τα δώσει όλα για ΝΙΚΟ ΚΟΒΑΤΣ. Νέος προπονητής φιλοδοξος και με όρεξη
O κοβατς δεν ηταν που τον κυνηγησανε στη μπαγερν και ηρθε ο φλικ και τα πηραν ολα??Το θυμαμαι τοτε που το λεγανε και τον κοροιδευανε!Ο κροατης μπαμπης τενες!Μακρυα!

O κοβατς δεν ηταν που τον κυνηγησανε στη μπαγερν και ηρθε ο φλικ και τα πηραν ολα??Το θυμαμαι τοτε που το λεγανε και τον κοροιδευανε!Ο κροατης μπαμπης τενες!Μακρυα!
Γτ σε χαλάει για Παναθηναϊκό;

Polish_20240605_142156717.jpg

Γνωρίζει κανεις γιατί δε παίζει πουθενά το βιντεο του μιλτι@δη; Που χάθηκε το METOO?? Α ξέχασα όλοι δίνουν συγχαρητήρια για το ευρωπαϊκό της ελληνικής (ή μήπως όχι) ομάδας.. γιαυτο δεν πρόκειται να μας ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ και θα είμαστε για πάντα δυο διαφορετικοί κόσμοι. ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ Η ΠΡΕΖΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ

Γνωρίζει κανεις γιατί δε παίζει πουθενά το βιντεο του μιλτι@δη; Που χάθηκε το METOO?? Α ξέχασα όλοι δίνουν συγχαρητήρια για το ευρωπαϊκό της ελληνικής (ή μήπως όχι) ομάδας.. γιαυτο δεν πρόκειται να μας ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ και θα είμαστε για πάντα δυο διαφορετικοί κόσμοι. ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ Η ΠΡΕΖΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
Ποιο βιντεο? Δεν ειδα κατι ειναι η αληθεια

Είσαι άρρωστος. Πήγαινε σε γιατρό

Και σε περιπτωση που δεν καταλαβαινεις ελληνικα θα το πω στα γιαπωνεζικα .
Χριαζακι ντοκτορακι χθεσακι

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

τι γιατρο ρε ναυαγια χαχαχαχαχαχαχαχ
Εισαι και γαμω τα παιδια , Αλεξανδρε !
Αλλα πες μου ειλικρινα , μηπως στα πλανα του Αλαφουζου , ειναι σαν νεος προπονητης η Φουρειρα ?
Ρε μαλακα Μιλτιαδη μη πετας στο νεο κοουτς σαμπανια . Ρολα αποδειξεων πεταμε !

Εισαι και γαμω τα παιδια , Αλεξανδρε !
Αλλα πες μου ειλικρινα , μηπως στα πλανα του Αλαφουζου , ειναι σαν νεος προπονητης η Φουρειρα ?
Ρε μαλακα Μιλτιαδη μη πετας στο νεο κοουτς σαμπανια . Ρολα αποδειξεων πεταμε !
δεν βγαζει καν νοημα ο,τι προσπαθεις να πεις... επιστημονας του λιμανιου και εσυ;

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει την κωλογρια που του δίνουν 6 μύρια κ κάνει τον δύσκολο, κ να τα δώσει όλα για ΝΙΚΟ ΚΟΒΑΤΣ. Νέος προπονητής φιλοδοξος και με όρεξη
Θα παλευεις για τη σωτηρια . Καλυτερα Μπαμπη Τενε .

δεν βγαζει καν νοημα ο,τι προσπαθεις να πεις... επιστημονας του λιμανιου και εσυ;
Εγω πλεον δεν υπαρχω . Ψαχνω ΑΦΜια πεταμενα στους δρομους .

Ηρακλης ειμαι , Αλεξανδρε .

Τελευταία επεξεργασία:
Θα παλευεις για τη σωτηρια . Καλυτερα Μπαμπη Τενε .

Εγω πλεον δεν υπαρχω . Ψαχνω ΑΦΜια πεταμενα στους δρομους .

Ηρακλης ειμαι , Αλεξανδρε .
και γιατι λες οτι χρειαζομαι γιατρο; πεταχτηκες πιο γρηγορα απο τα πλυντηρια του χοντρου... πως αισθανεσαι που εισαι ο νεοτερος ηλικιακα οπαδος του ηρακλη;

Δεν απαντησα πρωτος απλα το συνεχισα . Αν σε ενοχλησε , απολογουμαι . Ξεπερασα τα ορια . Ειχα καποτε μια δοση φανατισμου . Δεν ειναι κακο . Οι περισσοτεροι οπαδοι του Ηρακλη εχουν πεθανει . Υπηρχαν παρα πολλοι στη Θεσσαλονικη Χατζηπαναγικοι . Τον προλαβα το ν Βασια .
Δυστυχως εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες . Δεν αισθανομαι τιποτα . Για αυτο το λογο αποφευγω να περασω πεζος γυρω απο το Καυταντζογλειο . Γιατι θα αισθανθω .

Εχω βρει και νεοτερο ειναι η αληθεια, νομιζα ο νεοτερος ηταν ο ασλαμας 🤣
Τον Ασλαμα δεν τον ειδα ποτε στο γηπεδο . Για τη περιοδο 1991-1998 . Αν πηγαινε στα επισημα αυτο δεν το γνωριζω .

Ασλαμά;;; Έχει μαρμιτικούς το στέκι και δεν το ήξερα;;; Πάμε ρε μαρμιτάρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back