akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-07-24

18:25
Μετά από ένα Euro επιστρέφουμε στην σκληρή πραγματικότητα των ελληνικών ομάδων. Η μετάβαση από μια μεγάλη διοργάνωση στα προκριματικά των συλλόγων είναι ένα σοκ που φίλαθλοι πρέπει να διαχειριστούμε. Πέρσυ την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία την έκανε ο Ολυμπιακός. Φέτος ποιος θα την κάνει; Τα παιχνίδια ξεκινάνε αύριο.
ΠΑΟΚ - Μπόρατς (Champions League)
Παναθηναϊκός - Μποτεφ (Europa League)
AEK - Ίντερ ντ' Εσκαλδες (Conference League)
Στην παρέας μας τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι και ο Ολυμπιακός που είναι ήδη στους ομίλους του Europa League αλλά δυστυχώς δεν θα είναι ο Άρης.
ΠΑΟΚ - Μπόρατς (Champions League)
Παναθηναϊκός - Μποτεφ (Europa League)
AEK - Ίντερ ντ' Εσκαλδες (Conference League)
Στην παρέας μας τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι και ο Ολυμπιακός που είναι ήδη στους ομίλους του Europa League αλλά δυστυχώς δεν θα είναι ο Άρης.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

24-07-24

12:46
εσυ που εισαι και γρια ρε κωσταρα , γνωμη για μονεμβασιωτη? @Jack of Spades
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

24-07-24

13:15
Δεν υπάρχει Μονεμβασιώτης και δεν υπάρχει Ηρακλής εδώ και πολλά χρόνια, μόνο οι επαγγελματίες οπαδοί της θύρας 10 και κάτι φιλαράκια τους παρακρατικοί και Ε.Υ.Π.ατζήδες...εσυ που εισαι και γρια ρε κωσταρα , γνωμη για μονεμβασιωτη? @Jack of Spades
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

24-07-24

14:14
Εγώ έχω ακούσει καλά για αυτόν τον επιχειρηματία . Αμα ανεβεί ο Ηρακλής α εθνική σύντομα θα βρει τον δρόμο του .Δεν υπάρχει Μονεμβασιώτης και δεν υπάρχει Ηρακλής εδώ και πολλά χρόνια, μόνο οι επαγγελματίες οπαδοί της θύρας 10 και κάτι φιλαράκια τους παρακρατικοί και Ε.Υ.Π.ατζήδες...
Arianara S3
Δραστήριο μέλος
Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 414 μηνύματα.

24-07-24

14:31
Αφανισε τον Απολλωνα Σμυρνης ο απατεωνας. Μακαρι να μην εχει την ιδια τυχη και ο Ηρακλης. Παντως ο τυπος ειναι μεγας καραγκιοζης.Εγώ έχω ακούσει καλά για αυτόν τον επιχειρηματία . Αμα ανεβεί ο Ηρακλής α εθνική σύντομα θα βρει τον δρόμο του .
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

24-07-24

14:47
Από τη μία και εγώ λυπάμαι που δε θα είναι, γιατί παιχνίδια στην Ευρώπη=λεφτά, όπως και να το κάνεις.αλλά δυστυχώς δεν θα είναι ο Άρης.
Από την άλλη, άμα είναι να χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια κάθε καλοκαίρι*, γιατί αυτό γίνεται, και να χάνουμε και από ομάδες όπως η Κόλος, ίσως και να υπάρχουν θετικά που δε θα είναι (αν και δε νομίζω πως αντισταθμίζουν τα αρνητικά, αλλά τέλος πάντων).
*Μιλάω για καλοκαίρι γιατί έτσι και αλλιώς δε θυμάμαι πολλές φορές που να προχωρήσαμε πολύ περισσότερο και να μην αποκλειστήκαμε. Άμα κάνω όμως λάθος και δε θυμάμαι εννοείται διορθώστε με
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

24-07-24

22:36
Ρε τα κωλοπαιδα από την Ανδόρα, μας έσπασαν τα νεύρα. Γκολ εμείς σέντρα αυτοί, γκολ εμείς σεντρα αυτοί
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

24-07-24

23:08
Βιάστηκα να μιλήσω
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-07-24

23:12
Ότι να ναι και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αν οι ομάδες δυσκολεύονται από τώρα... θα έχουμε ένα δύσκολο ποδοσφαιρικά καλοκαίρι.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

25-07-24

00:32
Για την προσφατη ιστορια μας ναι, το 2011 ημασταν στους 16 του europa. Αλλα ετσι ειναι οταν δεν εχεις χτισει κατι σοβαρο και το καλοκαιρι λογω βαθμολογιας σου ερχονται δυνατες ομαδες θα αποκλειστεις. Παντως σμρα στο φιλικο καλα παιξαμε, καλυτερα απο τα τελευταια χρονια που και καλα πηγαιναμε για ευρωπηΜιλάω για καλοκαίρι γιατί έτσι και αλλιώς δε θυμάμαι πολλές φορές που να προχωρήσαμε πολύ περισσότερο και να μην αποκλειστήκαμε. Άμα κάνω όμως λάθος και δε θυμάμαι εννοείται διορθώστε με

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ξαναπαμε φουρνους Βενετη, θα λεω οτι βρηκα ποντικι στην τυροπιτα για να προτρεψω και τους φιλους μουγνωμη για μονεμβασιωτη

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

25-07-24

01:27
Δεν το είδα αλλά και εγώ αυτό διάβασα, ότι ήμασταν καλοί.Παντως σμρα στο φιλικο καλα παιξαμε, καλυτερα απο τα τελευταια χρονια που και καλα πηγαιναμε για ευρωπη![]()
Μακάρι να φανεί και μέσα στην χρονιά αυτό.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

25-07-24

01:29
Ναι ουτε εγω το ειδα, κοιμομουνΔεν το είδα αλλά και εγώ αυτό διάβασα, ότι ήμασταν καλοί.
Μακάρι να φανεί και μέσα στην χρονιά αυτό.

Arianara S3
Δραστήριο μέλος
Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 414 μηνύματα.

25-07-24

12:37
Φετος ο Καρυπιδης δειχνει οντως να βαζει μυαλο. Προσπαθει να κρατησει κορμο οσο το δυνατον περισσοτερο αν και δεν βλεπω να μενει ο Μορον στο τελος
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

25-07-24

22:58
χαχαχαχαχα α ρε ναυάγια κοροϊδεύατε τον Ολυμπιακό για Κόνφερενς κ δυσκολεύεστε να περάσετε τη Σάρα τη Μάρα και τη Μπάνια Λούκα
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-07-24

22:59
Εγω την λεω "τα μπανια του λουκα"χαχαχαχαχα α ρε ναυάγια κοροϊδεύατε τον Ολυμπιακό για Κόνφερενς κ δυσκολεύεστε να περάσετε τη Σάρα τη Μάρα και τη Μπάνια Λούκα
akikos
Επιφανές μέλος

25-07-24

23:00

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-07-24

23:02
Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ολο και καποιος γκελαρει παντως
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

25-07-24

23:04
Κραζατε κραζατε τον θρύλο μιλκο καπ λέγατε, κ τώρα δυσκολεύεστε να περάσετε τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού στερεώματος Μποτεφ Πλόβντιβ, Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκαλδες
Εντωμεταξυ τώρα είδα ότι είσαι γυναίκα, δεν έχω ξαναδεί κάποια να ασχολείται τόσο πολύΕγω την λεω "τα μπανια του λουκα"
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-07-24

23:07
Μπανια του λουκα και ιντερ ανω ραχουλαςΜπάνια Λούκα, Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκαλδες

Μήτσος10
Διάσημο μέλος

25-07-24

23:11
Καλά ο Άρης εχει αποκλειστεί από τη θρυλική Κολος ΚοβαλιβκαΜπανια του λουκα και ιντερ ανω ραχουλαςθα μου πειτε ο Αρης παιζει τωρα με την ghost fc, αλλο θεμα αυτο
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Varus
- Paragontas7000
- charmander
- Jack of Spades
- Kate1914
- Unboxholics
- American Economist
- Μήτσος10
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- J.Cameron
- phleidhs
- AggelikiGr
- touvlo
- Memetchi
- Fernando_A
- Scandal
- Jim175
- Joji
- Reader
- physicscrazy
- Arianara S3
- SlimShady
- User2350
- mixaelaaa
- fockos
- rootbreaker
- eukleidhs1821
- Φινεύς
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.