Ποδόσφαιρο: ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη 2024 - 2025

Ποιος θα κάνει την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία φέτος;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)
  • ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Παναθηναϊκός

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Ολυμπιακός

Ψήφοι: 7 63,6%
  • ΑΕΚ

Ψήφοι: 0 0,0%

Arianara S3

Δραστήριο μέλος

Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
Κραζατε κραζατε τον θρύλο μιλκο καπ λέγατε, κ τώρα δυσκολεύεστε να περάσετε τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού στερεώματος Μποτεφ Πλόβντιβ, Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκαλδες

Εντωμεταξυ τώρα είδα ότι είσαι γυναίκα, δεν έχω ξαναδεί κάποια να ασχολείται τόσο πολύ
Εσεις πρωτοι απο ολους υποτιμουσατε το κονφερενς, οταν ειχε παει ο παοκ στους 8. Ο καραπαπας το αποκαλεσε μιλκο καπ και στη συνεχεια η θυρα 7 στις ανακοινωσεις της. Οποτε πιο πολυ σας το λενε μιλκο καπ γιατι εσεις εκει που φτυνατε, μετα καταληξατε να γλειφετε και να το παρουσιαζετε σαν Τσαμπιονς Λιγκ

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

Arianara S3

Δραστήριο μέλος

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

Arianara S3

Δραστήριο μέλος

Νυχτας ηταν. Τωρα κλασικα δεν ειναι πουθενα εδω και 2 χρονια
Και πριν απο εμας νομιζω ειχε κανα 2 χρονια να προπονησει😂 αρε μεγαλε Αρη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μίκαελ Ενινγκ βεβαιους βεβαιους
Μονο τα 4 γκολακια στον συμπολιτη θυμαμαι απο αυτον

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Αληθεια ρε αρειανοι @Unboxholics @Kate1914 @Arianara S3 πως αντεχετε να υποστηριζετε τον Αρη; Θα ειχα ηδη ψυχολογικα με ολα αυτα που εχει περασει η ομαδα

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Αληθεια ρε αρειανοι @Unboxholics @Kate1914 @Arianara S3 πως αντεχετε να υποστηριζετε τον Αρη; Θα ειχα ηδη ψυχολογικα με ολα αυτα που εχει περασει η ομαδα
Ετσι μας εφερε η ζωη ξεκινησαμε να υποστηριζουμε οποτε θα ειμαστε Αρης και στα δυσκολα και στα ευκολα(τα δυσκολα ειναι περισσοτερα πλεον). Αν ημασταν πριν 40 χρονια δεν θα υπηρχε αυτη η ερωτηση πχ καθως το μονο αθλημα στην ελλαδα ηταν το μπασκετ και ο καλυτερος ηταν ο Αρης.
Μισούν τον ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό.
Εισαι νυχτοβιτς 🤣
Το οτι ειμαστε αντιπαλοι δεν σημαινει οτι υποστηριζουμε την ομαδα μας γιατι μισουμε τον παοκ 💀😅
Αρκετα παλια ξερω οτι ημασταν "φιλοι" (οσο φιλος μπορει να εισαι με αντιπαλη ομαδα ιδιας πολης) μετα ο παοκ του ηρθε το κομπλεξ του να το παιξει ο καλυτερος της πολης. Αυτο μου το εχει πει παοκτσης και μεγαλος σε ηλικια, τοτε που ελεγαν "ειμαι παοκ αλλα Αρης στο μπασκετ". Ας υποστηριξει ο καθενας οτι θελει χωρις να προκαλει κακο στον αλλον που απλα αγαπα την ομαδα του και ολα ειναι κομπλε

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Ετσι μας εφερε η ζωη ξεκινησαμε να υποστηριζουμε οποτε θα ειμαστε Αρης και στα δυσκολα και στα ευκολα(τα δυσκολα ειναι περισσοτερα πλεον). Αν ημασταν πριν 40 χρονια δεν θα υπηρχε αυτη η ερωτηση πχ καθως το μονο αθλημα στην ελλαδα ηταν το μπασκετ και ο καλυτερος ηταν ο Αρης.
Είχε και ο ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ (Πρελεβτις)

Ήσασταν αδέλφια...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Καλά ο Άρης εχει αποκλειστεί από τη θρυλική Κολος Κοβαλιβκα
Καλά το πόσο μπούλινγκ έχω φάει λόγω αυτού δε λέγεται πραγματικά 😂😂
Η @Unboxholics το έθεσε πολύ σωστά. Γεννηθήκαμε αρειανάκια, οπότε με αυτή την ομάδα συνεχίζουμε. Και εκεί είναι βασικά που φαίνεται αν είσαι σωστός φίλαθλος να το πω. Δεν αλλάζεις ομάδα όταν αυτή είναι στα δύσκολα, όταν έχει πέσει κατηγορία, όταν έχει χάσει το κύπελλο μέσα από τα χέρια της κ.ο.κ.
Και φυσικά δεν συνεχίζουμε να είμαστε Άρης απλά και μόνο επειδή ο ΠΑΟΚ είναι η άλλη ομάδα της πόλης. Τότε θα μιλούσαμε για κατάπτυστους χούλιγκαν, που δεν είμαστε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Εγώ έχω ακούσει καλά για αυτόν τον επιχειρηματία . Αμα ανεβεί ο Ηρακλής α εθνική σύντομα θα βρει τον δρόμο του .
Κοτζάμ Μυτιληναίος πέρασε απ' τον Ηρακλή και δεν ακούμπησε, τι να φτουρήσει ο Μονεμβασιώτης (άσχετα που επιχειρηματικά ο άνθρωπος στέκει πολύ καλύτερα από Καρυπίδη π.χ.) με τη θύρα 10 και τους συν αυτώ καφάσι;
Αφανισε τον Απολλωνα Σμυρνης ο απατεωνας. Μακαρι να μην εχει την ιδια τυχη και ο Ηρακλης. Παντως ο τυπος ειναι μεγας καραγκιοζης.
Δεν ξαναπαμε φουρνους Βενετη, θα λεω οτι βρηκα ποντικι στην τυροπιτα για να προτρεψω και τους φιλους μου 😂 αν κανουμε το λαθος να τους δωσουμε και το Βικελιδης για εδρα επειδη ειναι ανυπαρκτο το καυτατζογλειο τι να πω... ο τυπος ειναι απατεω
Καλά ρε το θέμα αφορά «Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη» κι εσείς συζητάτε για το Μονεμβασιώτη και τον Ηρακλή που είναι στη Β' Εθνική;Χαζέψατε;
Ούτε εμείς που είναι η ομάδα μας δεν ασχολούμαστε!:lol:
Καλά ο Άρης εχει αποκλειστεί από τη θρυλική Κολος Κοβαλιβκα
To be fair, εκείνη η Κόλος ή Μπούτι πως τη λέγαν μπροστά σ' αυτές τις 3 που έπαιξαν τώρα οι δικές μας (και ζορίστηκαν και οι 3) ήταν Ρεάλ Μαδρίτης!:rolleyes:
Μισούν τον ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό.
Οι δικοί μας να δεις (που ένα δίκιο το 'χουν εδώ που τα λέμε, το 'βαλε το χεράκι του ο Σαββίδης και με το παραπάνω για να βρεθεί ο Ηρακλής εκεί που βρέθηκε)...

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Καλά το πόσο μπούλινγκ έχω φάει λόγω αυτού δε λέγεται πραγματικά 😂😂
Οσο θα εχω ριξει εγω για Βελεζ Μοσταρ και Γκαμπαλα σε αεκτζηδες και παναθηναικους αντιστοιχα

To be fair, εκείνη η Κόλος ή Μπούτι πως τη λέγαν μπροστά σ' αυτές τις 3 που έπαιξαν τώρα οι δικές μας (και ζορίστηκαν και οι 3) ήταν Ρεάλ Μαδρίτης!:rolleyes:
σε παρακαλω ειχαν και εξεδρα
οι τρελαμενοι οπαδοι της (που δε πρεπει να ηταν πανω απο 5) φωναζαν ρυθμικα "κολος, κολος, γ...ε τους κολος"

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά ρε το θέμα αφορά «Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη» κι εσείς συζητάτε για το Μονεμβασιώτη και τον Ηρακλή που είναι στη Β' Εθνική;Χαζέψατε;
Ούτε εμείς που είναι η ομάδα μας δεν ασχολούμαστε!:lol:
Χαχα και περσι ετσι καναμε 😂 κανονικα πρεπει να το ονομασουμε Ελληνικες ομαδες σεζον 24/25

Είχε και ο ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ (Πρελεβτις)

Ήσασταν αδέλφια...
IMG_20240619_015551_640.jpg

akikos

Επιφανές μέλος

Ωχ τώρα κατάλαβα ότι το σύνθημα είναι της ΑΕΚ και όχι του Άρη.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Το οτι ειμαστε αντιπαλοι δεν σημαινει οτι υποστηριζουμε την ομαδα μας γιατι μισουμε τον παοκ 💀😅
Αρκετα παλια ξερω οτι ημασταν "φιλοι" (οσο φιλος μπορει να εισαι με αντιπαλη ομαδα ιδιας πολης) μετα ο παοκ του ηρθε το κομπλεξ του να το παιξει ο καλυτερος της πολης. Αυτο μου το εχει πει παοκτσης και μεγαλος σε ηλικια, τοτε που ελεγαν "ειμαι παοκ αλλα Αρης στο μπασκετ". Ας υποστηριξει ο καθενας οτι θελει χωρις να προκαλει κακο στον αλλον που απλα αγαπα την ομαδα του και ολα ειναι κομπλε
Χονδρικά:
-Ο Ηρακλής ήταν ο πρώτος μεγάλος κι αμιγώς Ελληνικός (θυμίζω ότι το 1908 που ιδρύθηκε ο Ηρακλής η πόλη ήταν ακόμη Τουρκοκρατούμενη) πολυαθλητικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης κι ο πιο εύρωστος οικονομικά, παραγοντικά κ.ο.κ. μέχρι τα early 90s (συν τα χρόνια του Μυτιληναίου),
-Ο Άρης προέκυψε «απ' τα @@ του Ηρακλή», δηλαδή από πρώην (εκδιωγμένους) παράγοντες του Ηρακλή, εξ ου και η ονομασία του (επειδή ήθελαν «να την πουν» στον Ηρακλή διάλεξαν για έμβλημα τον μυθολογικό του αντίζηλο),
-Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ανέκαθεν η ομάδα «του λαουτζίκου» και η ομάδα με τους περισσότερους (έστω και οριακά εκείνα τα χρόνια) οπαδούς πανελλαδικά...μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για προπολεμικές εποχές όπου π.χ. οι ανώτερες κοινωνικές τάξεις (που κατά κανόνα υποστήριζαν Άρη ή Ηρακλή) είχαν τις κατώτερες για φτύσιμο!

Βέβαια το ότι, έστω και για μερικά χρόνια, ο Άρης κι ο Ηρακλής ήταν οι «κακοί λεφτάδες» κι ο Π.Α.Ο.Κ. η «πτωχή πλην τίμια ομάδα του λαού» σήμερα φαντάζει πιο κωμικό κι από ανέκδοτο!:rolleyes:
Γεννηθήκαμε αρειανάκια, οπότε με αυτή την ομάδα συνεχίζουμε. Και εκεί είναι βασικά που φαίνεται αν είσαι σωστός φίλαθλος να το πω. Δεν αλλάζεις ομάδα όταν αυτή είναι στα δύσκολα, όταν έχει πέσει κατηγορία, όταν έχει χάσει το κύπελλο μέσα από τα χέρια της κ.ο.κ.
Και φυσικά δεν συνεχίζουμε να είμαστε Άρης απλά και μόνο επειδή ο ΠΑΟΚ είναι η άλλη ομάδα της πόλης. Τότε θα μιλούσαμε για κατάπτυστους χούλιγκαν, που δεν είμαστε.
Το να υποστηρίζεις «μικρή» (more like «μη διεκδικήτρια τροπαίων») ομάδα έχει και το επιπλέον ενδιαφέρον του να στηρίζεις το outsider...τι νόημα έχει να είσαι οπαδός της πιο ισχυρής ομάδας;

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Το να υποστηρίζεις «μικρή» (more like «μη διεκδικήτρια τροπαίων») ομάδα έχει και το επιπλέον ενδιαφέρον του να στηρίζεις το outsider...τι νόημα έχει να είσαι οπαδός της πιο ισχυρής ομάδας;
Ναι, βγάζει νόημα αυτό που λες όντως, αλλά τόσα χρόνια outsider εε, έχουμε βαρεθεί πια :laugh:. Οπότε και να παίρναμε κανένα τρόπαιο δε θα μας πείραζε.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Εγώ μια άλλη περίπτωση έχω ακούσει, ενός φίλου του πατέρα μου. Λαρισαίος, έζησε το πρωτάθλημα του 1988 γύρω στα 9-10 χρόνων και επειδή τις επόμενες 2-3 χρονιές δεν έβλεπε τους παίχτες του πρωταθλήματος που τους είχε πάρει ο Ολυμπιακός Κ όταν έμαθε ότι τους πήρε ο Ολυμπιακός έγινε Παναθηναϊκός, μέχρι και σήμερα, για ευνόητους λογους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια