Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν κατάλαβα πιο ακριβώς ήταν το point σουοποιος θεωρει οτι λεω οτι να ναι οποιος θελει οτι pc εχει τον προκαλω να ανοιξει 10 προγραμματα που θα πω την ιδια στιγμη και να βγαλει screenshot.

Labview
Visual c++
Processing
Arduino
Radpat
matlab
Mappoint
DevC++
GPIF Designer
CadFEKO
(δηλαδή ότι πιο βαρύ είχα)
Επίσης αν προτιμάς 10 matlab

no real deal..
Αν θες να ανοίξω άλλα προγράμματα πες μου, no prob, ram έχω, και μόνο αυτό παίζει ρόλο. Θες να σ ανοίξω 1000 notepad? xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Αν δεν χρειάζονταν 2Gb στη Ram για να "τρέξουν" κανονικά, θα ήταν πολύ καλύτερα.
Εμένα τουλάχιστον δεν μου φαίνονται παράλογες οι απαιτήσεις τους. 6 χρόνια μετά τα Windows XP κυκλοφόρησαν τα Vista, όχι 2 ή 3. Βέβαια, για ''αδύναμους'' υπολογιστές μια λύση ήταν και τα Windows Vista Home Basic επειδή απαιτούν λιγότερη μνήμη σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις.για μένα τα vista δεν ήταν πουθενά!Κάθε τρεις και λίγο κολλάγανε χωρίς λόγο!
Επίσης, αν κάποιος δεν έχει σύγχρονο υπολογιστή και εγκαταστήσει τα Windows Vista, λογικό είναι να παρουσιαστούν προβλήματα, όπως αργές επιδόσεις και κολλήματα. Δεν φταίνε γι' αυτό τα Windows, αλλά ο υπολογιστής. Αν όμως έχει σύγχρονο υπολογιστή, τότε θα τρέχουν πάρα πολύ καλά, αυτό είναι σίγουρο.
Μου φαίνεται ότι είναι τα Vista είναι τα πιο αδικημένα Windows, εγώ 1 χρόνο τα είχα και δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα και είχαν επίσης καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τα Windows XP...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σοβαρά τώρα, θα έλεγα τα 98SE, για την εποχή τους πάντοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα τουλάχιστον δεν μου φαίνονται παράλογες οι απαιτήσεις τους. 6 χρόνια μετά τα Windows XP κυκλοφόρησαν τα Vista, όχι 2 ή 3. Βέβαια, για ''αδύναμους'' υπολογιστές μια λύση ήταν και τα Windows Vista Home Basic επειδή απαιτούν λιγότερη μνήμη σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις.
Επίσης, αν κάποιος δεν έχει σύγχρονο υπολογιστή και εγκαταστήσει τα Windows Vista, λογικό είναι να παρουσιαστούν προβλήματα, όπως αργές επιδόσεις και κολλήματα. Δεν φταίνε γι' αυτό τα Windows, αλλά ο υπολογιστής. Αν όμως έχει σύγχρονο υπολογιστή, τότε θα τρέχουν πάρα πολύ καλά, αυτό είναι σίγουρο.
Μου φαίνεται ότι είναι τα Vista είναι τα πιο αδικημένα Windows, εγώ 1 χρόνο τα είχα και δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα και είχαν επίσης καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τα Windows XP...
συμφωνα με τον κυριο απο πανω δεν φταινε τα βιστα εμενα δε μου κολλαν καθολου και εχουν πολυ καλες επιδοσεις μεχρις στιγμης για μενα καλυτερα τα βιστα αλλα και τα 7 ειναι πολυ καλα

fockos
Επιφανές μέλος

είναι υπερβολικά γρήγορα και πρακτικά κάνει το Pc σου υπερβολικά γρήγορο ακόμα και αν είναι πάνω από 10 ετών. Το αρνητικό τους είναι βέβαια ότι πρέπει να βρεις drivers για τα πάντα (ακόμα και για τα usb) και κάποια προγράμματα παρουσιάζουν ασυμβατότητα. Επίσης στα windows 98 είναι δύσκολη η αυτόματη αποσφαλμάτωση. Γενικά πιστεύω ότι το λειτουργικό αυτό ήταν αρκετά καλό, γρήγορο και απλό χωρίς φρου φρου και αρώματα.
Τo linux είναι σίγουρα ωραίο λειτουργικό παρόλα αυτά χωρίς internet πολύ δύσκολα θα κάνεις ένα pc να παίζει το λειτουργικό αυτό σε αντίθεση με τα windows.
passenger123
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα xp home and prof. είχαν την μεγαλύτερη αναγνώριση λόγω των καινοτομιών που εισήγαγαν για πρώτη φορά στον τελικό χρήστη και μεγάλη υποστήριξη τόσο απο την microsoft όσο και από third parties εφαρμογές , το οποίο συνεργαζόταν με το εν λόγω λογισμικό .
Αυτά όλα σε συνδιασμό με την αργοπορία της microsoft να βγάλει τα vista καθιέρωσαν τα xp στο σύνολο σχεδόν της χρήσης λειτουργικών .
Ψηφίζω xp prof. sp3 με όλα τα updates για λιγότερα bugs..

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τωρα, για τα πολυ πρωτα δεν μπορω να μιλισω, απο 98 και μετα, νομιζω οτι πιο πολυ χαρηκα τα 98SE σαν χρηστης. Απο εκει και περα τα Xp αντεξαν περισσοτερο, αλλα ειχαν πολλες τρυπες, τα vista δεν προσφεραν τιποτα, τα 7 αν κι δεν τα εχω πολυ καιρο μου φαινονται παρα πολυ καλα, αλλα πολυ αυτοματοποιημενα σε σχεση με τα 98SE (και τα Xp) κατι το οπιο σε καπιες περιπτωσεις ειναι καλο και σε αλλες κακο, τα 2000 μου εχουν αφησει πολυ καλη εντυπωση απο την ελαχιστη τριβη μαζι τους απο υπολογιστες αλλων, σχολειου κλπ, και τα ME ειναι μακραν τα πιο μουφα!
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχει και 64bit έκδοση των Windows XP.win xp δεν το συζητώ,δεν θελω φρου φρου και αρωματα αλλα ενα καλο μηχάνημα.Αν δεν εχει καποιος πανω απο 4bg ram δεν προκειται να τα αλλαξει ποτε.-

moxa15
Διάσημο μέλος

Υπάρχει και 64bit έκδοση των Windows XP.![]()
ναι οκ αλλα δεν ειναι και τοσο διαδεδομενη.Επισης αν εχεις 4gb ram συνηθως σημαινει οτι ειναι καινουριο το μηχανημα αρα θα εχεις win7.Εγω το δικο μου παντως του εχω win xp και το χαιρομαι.Εβαλα win 7,μου αρεσαν αρκετα ετσι πολυ ευχαριστο περιβαλλον αλλα ζοριζοταν καπως να σηκωσει ορισμενα παιχνιδια,ε οχι ρε παιδια.....
Ποια ειναι η αποψη σου για τα win server 2008???
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα Vista πρέπει να ήταν αποτυχία (δεν τα είχα ποτέ αλλά έχω διαβάσει και έχω ακούσει πολλά αρνητικά) και τα 7 είναι η βελτίωση των Vista, και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ποια ειναι η αποψη σου για τα win server 2008???
- Τι να τον κάνεις τον server; Δορυφόρους της NASA θες να ελέγχεις;
- ΓΙΑΤΙ να βάλεις Windows σε SERVER και όχι Linux; Σε PC να το καταλάβω, θες παιχνιδάκια. Αλλά σε server? Seriously?
moxa15
Διάσημο μέλος

1.
- Τι να τον κάνεις τον server; Δορυφόρους της NASA θες να ελέγχεις;
- ΓΙΑΤΙ να βάλεις Windows σε SERVER και όχι Linux; Σε PC να το καταλάβω, θες παιχνιδάκια. Αλλά σε server? Seriously?

2.οχι μωρε απλα πηγα στον [...] και βρηκα μια τετοια version την οποια την εχουν κατεβασει πολλα ατομα και μου εκανε εντυπωση.Σκεφτηκα αν την κατεβασω εγω θα κατεβαζω/ανεβαζω πιο γρηγορα αλλα τελικα αφου το εψαξα τζιφος...εγω το ειπα win xp και ξερο ψωμι οσο ακομα βγαινουν εφαργομες και παιχνιδια για αυτα αποτελουν μονοδρομο,κυριως στο σταθερο που το εχω-θελω για gaming....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.