Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #121 06-12-07 16:55 Ιο-ιο μου, αν ήταν έτσι, εγώ θα συμφωνούσα. Αυτό δεν είναι πολιτικός προσανατολισμός, αλλα ένδειξη ανεκτικότητας, πιο πολύ. Επειδή όμως η Λία ανέφερε "καπιταλιστής" κλπ, έκανα όλο αυτό το θέμα. Λία, αν είναι να μας δίνετε τέτοιες δυνατότητες, όπως hobbies, ξένες γλώσσες, και αλλα. Αν μη τι άλλο, έχει πλακα να τα συμπληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:59 Η Subject to change: #122 06-12-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ιο-ιο μου, αν ήταν έτσι, εγώ θα συμφωνούσα. Αυτό δεν είναι πολιτικός προσανατολισμός, αλλα ένδειξη ανεκτικότητας, πιο πολύ. Επειδή όμως η Λία ανέφερε "καπιταλιστής" κλπ, έκανα όλο αυτό το θέμα. Λία, αν είναι να μας δίνετε τέτοιες δυνατότητες, όπως hobbies, ξένες γλώσσες, και αλλα. Αν μη τι άλλο, έχει πλακα να τα συμπληρώνεις! Click για ανάπτυξη... Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Οπότε έχω την εντύπωση οτι απλά παρεξηγήσατε το νόημα του εν λόγω πεδίου. Κι εγώ θέλω να προσθέσω και άλλα πεδία, αν και δεν θέλω να προσθέσω πεδία σε στυλ "αγαπημένο βιβλίο/ταινία" που θυμίζουν λευκωμα γυμνασιόπαιδου. Αν έχετε κάποια ιδέα προτείνετε. Για hobbies υπάρχει ήδη απο την αρχή του φόρουμ. Ευχαριστώ io-io που το ξεκαθάρισες γιατί νόμιζα οτι ήταν σαφές και τελικά μαζί μιλάγαμε χώρια καταλαβαινόμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:04 Η Γίδι έγραψε: #123 06-12-07 17:04 Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:21 Η Subject to change: #124 06-12-07 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα ποιές ακριβώς θα είναι οι επιλογές, αν είχαμε σκεφτεί θα σας τις είχαμε πει κιόλας να έχετε πιο πλήρη εικόνα. Ίσως κάτι σε "θειστής, άθεος, αγνωστικιστής"; Ίσως μια λίστα όλων των γνωστών θρησκειών (μαζί με αθεισμό και αγνωστικισμό) και μια επιλογή "δική μου θρησκεία"; Δεν ξέρω πραγματικά. I'm open to suggestions. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:27 Ο Αρκτούρος: #125 06-12-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ δε γουστάρω τις ταμπέλες. Δεν τις φοβάμαι, την αντιπαθώ. Το είπα ήδη μια, δεν το ξαναλέω.- Click για ανάπτυξη... +1 Τι να φοβηθούμε δηλαδή; Εντάξει, πολλοί ίσως "φοβούνται" την κοινωνική κριτική. Μα αν είναι αυτά τα πεδία να μας οδηγήσουν σε ένα ποιό ανοιχτό μυαλό, τότε βάλε και τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό. Γι'αυτό σου είχα πει ή όλα ή τίποτα. Δηλαδή εσύ φοβάσαι την ταμπέλα της σεξουαλικής ταυτότητας; Είπες πως δεν θέλεις να το βάλεις λόγω του ότι απεχθάνεσαι τη μετατροπή του forum σε dating site. Συμφωνήσαμε μαζί σου. Και με τους άλλους προσδιορισμούς όμως, πολιτικούς ή θρησκευτικούς, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ένα παρόμοιο είδος site; Παράδειγμα religion site; Αν με καταλαβαίνεις.. Είμαι υπέρ κι εγώ του ανοιχτού μυαλού, αλλά όχι με αυτή τη μορφή. Μου θυμίζει λίγο κράτος φακελώματος. Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν κομμουνιστής σημαίνει πως κι εγώ είμαι και αποκλείομαι από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:21 Η Εδάδ έγραψε: #126 06-12-07 21:21 Εμένα είτε μπουν, είτε δε μπουν, επειδή δεν θα τα συμπληρώσω, μου κάνει το ίδιο. Ω ναι, τα θεωρώ εντελώς άχρηστα αλλά αν κάποιος τα θέλει τι να λέει... Δικαίωμα του! Κυρίως έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την απορία μου: Πολύ χρόνο και ενέργει δεν έχετε ξοδέψει για να αντιπαρατίθεστε πάνω σε κάτι τόσο άκυρο? Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, απλά νιώθω σα να διαβάζω έκθεση ιδεών χωρίς (σημαντικό) θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #127 07-12-07 03:21 Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιο-ιο μου, αν ήταν έτσι, εγώ θα συμφωνούσα. Αυτό δεν είναι πολιτικός προσανατολισμός, αλλα ένδειξη ανεκτικότητας, πιο πολύ. Επειδή όμως η Λία ανέφερε "καπιταλιστής" κλπ, έκανα όλο αυτό το θέμα. Λία, αν είναι να μας δίνετε τέτοιες δυνατότητες, όπως hobbies, ξένες γλώσσες, και αλλα. Αν μη τι άλλο, έχει πλακα να τα συμπληρώνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:59 Η Subject to change: #122 06-12-07 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ιο-ιο μου, αν ήταν έτσι, εγώ θα συμφωνούσα. Αυτό δεν είναι πολιτικός προσανατολισμός, αλλα ένδειξη ανεκτικότητας, πιο πολύ. Επειδή όμως η Λία ανέφερε "καπιταλιστής" κλπ, έκανα όλο αυτό το θέμα. Λία, αν είναι να μας δίνετε τέτοιες δυνατότητες, όπως hobbies, ξένες γλώσσες, και αλλα. Αν μη τι άλλο, έχει πλακα να τα συμπληρώνεις! Click για ανάπτυξη... Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Οπότε έχω την εντύπωση οτι απλά παρεξηγήσατε το νόημα του εν λόγω πεδίου. Κι εγώ θέλω να προσθέσω και άλλα πεδία, αν και δεν θέλω να προσθέσω πεδία σε στυλ "αγαπημένο βιβλίο/ταινία" που θυμίζουν λευκωμα γυμνασιόπαιδου. Αν έχετε κάποια ιδέα προτείνετε. Για hobbies υπάρχει ήδη απο την αρχή του φόρουμ. Ευχαριστώ io-io που το ξεκαθάρισες γιατί νόμιζα οτι ήταν σαφές και τελικά μαζί μιλάγαμε χώρια καταλαβαινόμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:04 Η Γίδι έγραψε: #123 06-12-07 17:04 Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:21 Η Subject to change: #124 06-12-07 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα ποιές ακριβώς θα είναι οι επιλογές, αν είχαμε σκεφτεί θα σας τις είχαμε πει κιόλας να έχετε πιο πλήρη εικόνα. Ίσως κάτι σε "θειστής, άθεος, αγνωστικιστής"; Ίσως μια λίστα όλων των γνωστών θρησκειών (μαζί με αθεισμό και αγνωστικισμό) και μια επιλογή "δική μου θρησκεία"; Δεν ξέρω πραγματικά. I'm open to suggestions. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:27 Ο Αρκτούρος: #125 06-12-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ δε γουστάρω τις ταμπέλες. Δεν τις φοβάμαι, την αντιπαθώ. Το είπα ήδη μια, δεν το ξαναλέω.- Click για ανάπτυξη... +1 Τι να φοβηθούμε δηλαδή; Εντάξει, πολλοί ίσως "φοβούνται" την κοινωνική κριτική. Μα αν είναι αυτά τα πεδία να μας οδηγήσουν σε ένα ποιό ανοιχτό μυαλό, τότε βάλε και τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό. Γι'αυτό σου είχα πει ή όλα ή τίποτα. Δηλαδή εσύ φοβάσαι την ταμπέλα της σεξουαλικής ταυτότητας; Είπες πως δεν θέλεις να το βάλεις λόγω του ότι απεχθάνεσαι τη μετατροπή του forum σε dating site. Συμφωνήσαμε μαζί σου. Και με τους άλλους προσδιορισμούς όμως, πολιτικούς ή θρησκευτικούς, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ένα παρόμοιο είδος site; Παράδειγμα religion site; Αν με καταλαβαίνεις.. Είμαι υπέρ κι εγώ του ανοιχτού μυαλού, αλλά όχι με αυτή τη μορφή. Μου θυμίζει λίγο κράτος φακελώματος. Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν κομμουνιστής σημαίνει πως κι εγώ είμαι και αποκλείομαι από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:21 Η Εδάδ έγραψε: #126 06-12-07 21:21 Εμένα είτε μπουν, είτε δε μπουν, επειδή δεν θα τα συμπληρώσω, μου κάνει το ίδιο. Ω ναι, τα θεωρώ εντελώς άχρηστα αλλά αν κάποιος τα θέλει τι να λέει... Δικαίωμα του! Κυρίως έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την απορία μου: Πολύ χρόνο και ενέργει δεν έχετε ξοδέψει για να αντιπαρατίθεστε πάνω σε κάτι τόσο άκυρο? Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, απλά νιώθω σα να διαβάζω έκθεση ιδεών χωρίς (σημαντικό) θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #127 07-12-07 03:21 Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ιο-ιο μου, αν ήταν έτσι, εγώ θα συμφωνούσα. Αυτό δεν είναι πολιτικός προσανατολισμός, αλλα ένδειξη ανεκτικότητας, πιο πολύ. Επειδή όμως η Λία ανέφερε "καπιταλιστής" κλπ, έκανα όλο αυτό το θέμα. Λία, αν είναι να μας δίνετε τέτοιες δυνατότητες, όπως hobbies, ξένες γλώσσες, και αλλα. Αν μη τι άλλο, έχει πλακα να τα συμπληρώνεις! Click για ανάπτυξη... Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Οπότε έχω την εντύπωση οτι απλά παρεξηγήσατε το νόημα του εν λόγω πεδίου. Κι εγώ θέλω να προσθέσω και άλλα πεδία, αν και δεν θέλω να προσθέσω πεδία σε στυλ "αγαπημένο βιβλίο/ταινία" που θυμίζουν λευκωμα γυμνασιόπαιδου. Αν έχετε κάποια ιδέα προτείνετε. Για hobbies υπάρχει ήδη απο την αρχή του φόρουμ. Ευχαριστώ io-io που το ξεκαθάρισες γιατί νόμιζα οτι ήταν σαφές και τελικά μαζί μιλάγαμε χώρια καταλαβαινόμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:04 Η Γίδι έγραψε: #123 06-12-07 17:04 Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:21 Η Subject to change: #124 06-12-07 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα ποιές ακριβώς θα είναι οι επιλογές, αν είχαμε σκεφτεί θα σας τις είχαμε πει κιόλας να έχετε πιο πλήρη εικόνα. Ίσως κάτι σε "θειστής, άθεος, αγνωστικιστής"; Ίσως μια λίστα όλων των γνωστών θρησκειών (μαζί με αθεισμό και αγνωστικισμό) και μια επιλογή "δική μου θρησκεία"; Δεν ξέρω πραγματικά. I'm open to suggestions. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:27 Ο Αρκτούρος: #125 06-12-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ δε γουστάρω τις ταμπέλες. Δεν τις φοβάμαι, την αντιπαθώ. Το είπα ήδη μια, δεν το ξαναλέω.- Click για ανάπτυξη... +1 Τι να φοβηθούμε δηλαδή; Εντάξει, πολλοί ίσως "φοβούνται" την κοινωνική κριτική. Μα αν είναι αυτά τα πεδία να μας οδηγήσουν σε ένα ποιό ανοιχτό μυαλό, τότε βάλε και τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό. Γι'αυτό σου είχα πει ή όλα ή τίποτα. Δηλαδή εσύ φοβάσαι την ταμπέλα της σεξουαλικής ταυτότητας; Είπες πως δεν θέλεις να το βάλεις λόγω του ότι απεχθάνεσαι τη μετατροπή του forum σε dating site. Συμφωνήσαμε μαζί σου. Και με τους άλλους προσδιορισμούς όμως, πολιτικούς ή θρησκευτικούς, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ένα παρόμοιο είδος site; Παράδειγμα religion site; Αν με καταλαβαίνεις.. Είμαι υπέρ κι εγώ του ανοιχτού μυαλού, αλλά όχι με αυτή τη μορφή. Μου θυμίζει λίγο κράτος φακελώματος. Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν κομμουνιστής σημαίνει πως κι εγώ είμαι και αποκλείομαι από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:21 Η Εδάδ έγραψε: #126 06-12-07 21:21 Εμένα είτε μπουν, είτε δε μπουν, επειδή δεν θα τα συμπληρώσω, μου κάνει το ίδιο. Ω ναι, τα θεωρώ εντελώς άχρηστα αλλά αν κάποιος τα θέλει τι να λέει... Δικαίωμα του! Κυρίως έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την απορία μου: Πολύ χρόνο και ενέργει δεν έχετε ξοδέψει για να αντιπαρατίθεστε πάνω σε κάτι τόσο άκυρο? Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, απλά νιώθω σα να διαβάζω έκθεση ιδεών χωρίς (σημαντικό) θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #127 07-12-07 03:21 Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:21 Η Subject to change: #124 06-12-07 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα ποιές ακριβώς θα είναι οι επιλογές, αν είχαμε σκεφτεί θα σας τις είχαμε πει κιόλας να έχετε πιο πλήρη εικόνα. Ίσως κάτι σε "θειστής, άθεος, αγνωστικιστής"; Ίσως μια λίστα όλων των γνωστών θρησκειών (μαζί με αθεισμό και αγνωστικισμό) και μια επιλογή "δική μου θρησκεία"; Δεν ξέρω πραγματικά. I'm open to suggestions. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:27 Ο Αρκτούρος: #125 06-12-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ δε γουστάρω τις ταμπέλες. Δεν τις φοβάμαι, την αντιπαθώ. Το είπα ήδη μια, δεν το ξαναλέω.- Click για ανάπτυξη... +1 Τι να φοβηθούμε δηλαδή; Εντάξει, πολλοί ίσως "φοβούνται" την κοινωνική κριτική. Μα αν είναι αυτά τα πεδία να μας οδηγήσουν σε ένα ποιό ανοιχτό μυαλό, τότε βάλε και τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό. Γι'αυτό σου είχα πει ή όλα ή τίποτα. Δηλαδή εσύ φοβάσαι την ταμπέλα της σεξουαλικής ταυτότητας; Είπες πως δεν θέλεις να το βάλεις λόγω του ότι απεχθάνεσαι τη μετατροπή του forum σε dating site. Συμφωνήσαμε μαζί σου. Και με τους άλλους προσδιορισμούς όμως, πολιτικούς ή θρησκευτικούς, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ένα παρόμοιο είδος site; Παράδειγμα religion site; Αν με καταλαβαίνεις.. Είμαι υπέρ κι εγώ του ανοιχτού μυαλού, αλλά όχι με αυτή τη μορφή. Μου θυμίζει λίγο κράτος φακελώματος. Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν κομμουνιστής σημαίνει πως κι εγώ είμαι και αποκλείομαι από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:21 Η Εδάδ έγραψε: #126 06-12-07 21:21 Εμένα είτε μπουν, είτε δε μπουν, επειδή δεν θα τα συμπληρώσω, μου κάνει το ίδιο. Ω ναι, τα θεωρώ εντελώς άχρηστα αλλά αν κάποιος τα θέλει τι να λέει... Δικαίωμα του! Κυρίως έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την απορία μου: Πολύ χρόνο και ενέργει δεν έχετε ξοδέψει για να αντιπαρατίθεστε πάνω σε κάτι τόσο άκυρο? Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, απλά νιώθω σα να διαβάζω έκθεση ιδεών χωρίς (σημαντικό) θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #127 07-12-07 03:21 Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Δηλαδή τα των πολιτικών θα είναι σε αυτό το style? Και, ok αυτό. Τα θρησκευτικά?? Όσο για τα αλλα, hobbies έχετε κατά κάποιο τρόπο ήδη βάλει. Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνει βιογραφικό η λεύκωμα, αλλα κάποια παιδιά ακόμα χωράνε. Ιδέα δε μου έρχεται τώρα. άλλωστε, πίσω στα των πολιτικών, δεν είναι "αυτοπροσδιορισμός"; γιατί όταν προσδιορίζω κάτι είμαι σαφής. Μάλλον "περιγραφή" θα λεγόταν... Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα ποιές ακριβώς θα είναι οι επιλογές, αν είχαμε σκεφτεί θα σας τις είχαμε πει κιόλας να έχετε πιο πλήρη εικόνα. Ίσως κάτι σε "θειστής, άθεος, αγνωστικιστής"; Ίσως μια λίστα όλων των γνωστών θρησκειών (μαζί με αθεισμό και αγνωστικισμό) και μια επιλογή "δική μου θρησκεία"; Δεν ξέρω πραγματικά. I'm open to suggestions. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 20:27 Ο Αρκτούρος: #125 06-12-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ δε γουστάρω τις ταμπέλες. Δεν τις φοβάμαι, την αντιπαθώ. Το είπα ήδη μια, δεν το ξαναλέω.- Click για ανάπτυξη... +1 Τι να φοβηθούμε δηλαδή; Εντάξει, πολλοί ίσως "φοβούνται" την κοινωνική κριτική. Μα αν είναι αυτά τα πεδία να μας οδηγήσουν σε ένα ποιό ανοιχτό μυαλό, τότε βάλε και τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό. Γι'αυτό σου είχα πει ή όλα ή τίποτα. Δηλαδή εσύ φοβάσαι την ταμπέλα της σεξουαλικής ταυτότητας; Είπες πως δεν θέλεις να το βάλεις λόγω του ότι απεχθάνεσαι τη μετατροπή του forum σε dating site. Συμφωνήσαμε μαζί σου. Και με τους άλλους προσδιορισμούς όμως, πολιτικούς ή θρησκευτικούς, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ένα παρόμοιο είδος site; Παράδειγμα religion site; Αν με καταλαβαίνεις.. Είμαι υπέρ κι εγώ του ανοιχτού μυαλού, αλλά όχι με αυτή τη μορφή. Μου θυμίζει λίγο κράτος φακελώματος. Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν κομμουνιστής σημαίνει πως κι εγώ είμαι και αποκλείομαι από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:21 Η Εδάδ έγραψε: #126 06-12-07 21:21 Εμένα είτε μπουν, είτε δε μπουν, επειδή δεν θα τα συμπληρώσω, μου κάνει το ίδιο. Ω ναι, τα θεωρώ εντελώς άχρηστα αλλά αν κάποιος τα θέλει τι να λέει... Δικαίωμα του! Κυρίως έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την απορία μου: Πολύ χρόνο και ενέργει δεν έχετε ξοδέψει για να αντιπαρατίθεστε πάνω σε κάτι τόσο άκυρο? Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, απλά νιώθω σα να διαβάζω έκθεση ιδεών χωρίς (σημαντικό) θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #127 07-12-07 03:21 Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ δε γουστάρω τις ταμπέλες. Δεν τις φοβάμαι, την αντιπαθώ. Το είπα ήδη μια, δεν το ξαναλέω.- Click για ανάπτυξη... +1 Τι να φοβηθούμε δηλαδή; Εντάξει, πολλοί ίσως "φοβούνται" την κοινωνική κριτική. Μα αν είναι αυτά τα πεδία να μας οδηγήσουν σε ένα ποιό ανοιχτό μυαλό, τότε βάλε και τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό. Γι'αυτό σου είχα πει ή όλα ή τίποτα. Δηλαδή εσύ φοβάσαι την ταμπέλα της σεξουαλικής ταυτότητας; Είπες πως δεν θέλεις να το βάλεις λόγω του ότι απεχθάνεσαι τη μετατροπή του forum σε dating site. Συμφωνήσαμε μαζί σου. Και με τους άλλους προσδιορισμούς όμως, πολιτικούς ή θρησκευτικούς, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ένα παρόμοιο είδος site; Παράδειγμα religion site; Αν με καταλαβαίνεις.. Είμαι υπέρ κι εγώ του ανοιχτού μυαλού, αλλά όχι με αυτή τη μορφή. Μου θυμίζει λίγο κράτος φακελώματος. Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν κομμουνιστής σημαίνει πως κι εγώ είμαι και αποκλείομαι από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:21 Η Εδάδ έγραψε: #126 06-12-07 21:21 Εμένα είτε μπουν, είτε δε μπουν, επειδή δεν θα τα συμπληρώσω, μου κάνει το ίδιο. Ω ναι, τα θεωρώ εντελώς άχρηστα αλλά αν κάποιος τα θέλει τι να λέει... Δικαίωμα του! Κυρίως έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την απορία μου: Πολύ χρόνο και ενέργει δεν έχετε ξοδέψει για να αντιπαρατίθεστε πάνω σε κάτι τόσο άκυρο? Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, απλά νιώθω σα να διαβάζω έκθεση ιδεών χωρίς (σημαντικό) θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #127 07-12-07 03:21 Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα είτε μπουν, είτε δε μπουν, επειδή δεν θα τα συμπληρώσω, μου κάνει το ίδιο. Ω ναι, τα θεωρώ εντελώς άχρηστα αλλά αν κάποιος τα θέλει τι να λέει... Δικαίωμα του! Κυρίως έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την απορία μου: Πολύ χρόνο και ενέργει δεν έχετε ξοδέψει για να αντιπαρατίθεστε πάνω σε κάτι τόσο άκυρο? Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, απλά νιώθω σα να διαβάζω έκθεση ιδεών χωρίς (σημαντικό) θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 03:21 Η Stalitsa έγραψε: #127 07-12-07 03:21 Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω πρόβλημα, ας προστεθούν όλα! Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου καθώς και να κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου... Αντίθετα, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος, καθώς και να βοηθηθεί από κάποιο άλλο άτομο με τις ίδιες αντιλήψεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος! Είναι δικαίωμα του καθενός μας να έχει τις αντιλήψεις που έχει και ΑΜΑ θέλει (καθώς ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να τις αναφέρει). Το μόνο που φοβάμαι (και γι'αυτό αναφέρομαι σε αυτά) είναι ότι στα τρία πρώτα πεδία μπορεί πολύ ειτε να τα αγνοήσουν ειτε να δειλιάσουν να αναφέρουν κάτι που είναι διαφορετικό από τους πολλούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:17 Ο deadhead_pirate: #128 07-12-07 09:17 Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #129 07-12-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά όντως κάτι σαν του facebook σκέφτόμουν κι εγώ, ίσως λίγο πιο πολιτικό, αλλά όχι πχ καπιταλιστής, εθνικιστής κοκ! Πιο κοντά στο facebook παρά σε αυτό που καταλάβατε. Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:52 Η Giovanna έγραψε: #130 07-12-07 15:52 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: εγώ πάλι και στο facebook περιττά τα βρίσκω και εκνευριστικά Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... +152416 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:59 Η io-io έγραψε: #131 07-12-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Και επίσης το facebook από κάποιους έχει χαρακτηριστεί "dating site" Click για ανάπτυξη... Και? Απο το πως το χρησιμοποιει ο καθενας δεν εξαρταται? Εννοω, εγω μπορει να εχω το political views μου στο facebook, αλλα δεν εχω γνωρισει κανενα μεσω facebook, οποτε δεν ειναι dating site για μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:50 Ο qwertyuiop: #132 07-12-07 16:50 Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 02:28 Ο fandago έγραψε: #133 08-12-07 02:28 Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσο ανοιχτοί και να είμαστε στις νέες απόψεις και ιδεολογίες, πιστεύω τα 3 πρώτα μόνο στην δημιουργία ταμπελών θα βοηθούσαν. Αντιθέτως το 4ο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Ήθελα να 'ξερα ποιός καταψήφισε το "αγαπημένο ρητό-ατάκα" Click για ανάπτυξη... Είναι ανοιχτό το poll, οπότε μπορείς να δεις αν πατήσεις πάνω στον αριθμό. Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2007 στις 06:38 Η Subject to change: #134 08-12-07 06:38 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να πω επίσης ότι στο poll, όταν βλέπεις τα αποτελέσματα ονομαστικά, τα ονόματα είναι σε μια γραμμή, αυξάνοντας υπερβολικά το πλάτος της σελίδας. Click για ανάπτυξη... Fixed, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:20 Η Stalitsa έγραψε: #135 09-12-07 23:20 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δηλαδή, αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί δημόσια, πολιτικά θρησκευτικά και σεξουαλικά, εμείς θα καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται; Πως γίνεται αυτό; Και τι νόημα έχει να καταλάβουμε πως σκέφτεται; Ούτως ή άλλως αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα, ανοίγει κάποιο νέο θέμα και το αναφέρει. Click για ανάπτυξη... Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:27 Ο deadhead_pirate: #136 09-12-07 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: [/list] Ναι! Διότι διαφορετικά σκέφτεται για παράδειγμα ένας που πιστεύει πολύ στο Θεό από έναν άθεο ή ένα αγνωστικιστή! Αμα εσύ είσαι για παράδειγμα άθεος και ξέρεις ότι ο άλλος πιστεύει στο Θεό, θα κατανοήσεις καλύτερα και δεν θα παρεξηγήσεις κάποιες απόψεις του που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου! Για να έχεις μια σωστή επικοινωνία χωρίς παρεξηγήσεις από την μια και από την άλλη θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τον άλλον καλύτερα αν ξέρεις κάποια βασικά πιστεύω του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και έχει ένα ερωτικό πρόβλημα, εσύ που δεν ξέρεις την προτίμηση του δεν θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις τόσο αν ήξερες και ίσως αντι να λειτουργήσεις βοηθητικά να τα κάνεις χειρότερα! Και αν δεν έχει πρόβλημα και απλά γράφει την γνώμη του σε ένα θέμα? Για μένα είναι καλύτερο να ξέρεις τα πιστεύω του άλλου για αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων..... Click για ανάπτυξη... Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:47 Η Stalitsa έγραψε: #137 09-12-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Προσωπικά, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τίποτα από τα παραπάνω για να κάνω διάλογο με κάποιον, καθώς θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης είτε είναι ορθόδοξος, είτε άθεος, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν δίνω διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός. Click για ανάπτυξη... Άλλο λέω! Αν εσύ είσαι άθεος και ο άλλος πιστεύει πολύ στο Θεό, ΑΝ εσύ δεν ξέρεις τις απόψεις του ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε παρεξήγηση !!! Αυτό εννοώ κα αν διάβασες καλά (που αμφιβάλλω) δεν ανέφερα πουθενά ότι αν ξέρουμε τα πιστεύω του άλλου θα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον καθένα! Αυτό που είπα και το ξαναλέω, είναι ότι κατ'αυτό τον τρόπο θα κατανοείς τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος και θα αποφευχθούν οι τυχον παρεξηγήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:27 Η Isiliel έγραψε: #138 12-12-07 16:27 Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Stalitsa έγραψε: #139 12-12-07 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι θα μου άρεσε να υπάρχει κάποιο πεδίο που να μπορεί κανείς να συμπληρώσει αν είναι γονέας και πόσα παιδάκια έχει! Click για ανάπτυξη... Ναιιαιαιαιιαι!!! Πολύ ωραία ιδέα Isi!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:36 Ο Lorien έγραψε: #140 12-12-07 17:36 To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
To what end ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.