dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:32 Η dooo έγραψε: #141 12-12-07 21:32 συμφωνώ με φέηθ, ξουρουζού αλλά μου άρεσαν πολύ τα επιχειρήματα της Λίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:15 Ο faithplus1: #142 12-12-07 22:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: συμφωνώ με φέηθ, ξουρουζού αλλά μου άρεσαν πολύ τα επιχειρήματα της Λίας. Click για ανάπτυξη... Άβυσσος το μυαλό της dooo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
συμφωνώ με φέηθ, ξουρουζού αλλά μου άρεσαν πολύ τα επιχειρήματα της Λίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:15 Ο faithplus1: #142 12-12-07 22:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: συμφωνώ με φέηθ, ξουρουζού αλλά μου άρεσαν πολύ τα επιχειρήματα της Λίας. Click για ανάπτυξη... Άβυσσος το μυαλό της dooo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: συμφωνώ με φέηθ, ξουρουζού αλλά μου άρεσαν πολύ τα επιχειρήματα της Λίας. Click για ανάπτυξη... Άβυσσος το μυαλό της dooo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.